Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 2018 nilkkafarkut – 9 eri väriä!

Kylmästä säästä huolimatta, olemme DOPPissa jo keväisissä tunnelmissa. Hyvään fiilikseen vaikuttaa ihanat värit, upeat mallistot ja aurinko. Erityisesti meitä ilahduttaa rosan eri sävyt yhdistettynä punaiseen, kylmä vaaleansininen sekä klassiset merihenkiset raidat.

Totean, että DOPPin mallisto on niin meidän näköinen eli raikas, värikäs, hauska, ajaton ja nuorekas aikuinen nainen! Juuri sellainen kuin mekin naisina haluamme olla.

 

Tennarit BlueonBlue € 179,00

 

Henna esittelee teille tämän päiväisessä postauksessa Dream Chic malliset nilkkafarkut. Tämä malli ei ole uusi malli, vaan tätä mallia on ollut meillä jo muutama vuosi. Aina mennessämme kevään ostoille, toivomme että tämä malli on edelleen tuotannossa, koska malli on juuri sellainen, josta me naiset pidämme. Vyötärö nousee vartalon keskikohtaan, se istuu myös lantiosta sekä reisistä ja lahkeen pituus, 27″ on loistava. Joillekin se on täyspitkä ja joillekin se ylettyy nilkkaluun yläpuolelle. Koosta riippuu aina lahkeen pituus ja leveys. Koot ovat 00-44 ja hinta € 109,95.

Tästä postauksesta pääset lukemaan Dream Chiceistä tarkemmin, sieltä löytyy myös farkkujen koko-opastusta.

 

Paidan koot ovat 34-44

 

Puimme Hennalle Summer Chicit rosana. Kutsun itse asiassa tätä rosan sävyä syreniksi, koska sävy on kylmähkö sinipohjainen rosa.

Muistatko tämän postauksen viime keväältä? Tässä paidassa ( € 94,95)  on samanlainen malli kuin ”nukkepaidassa”, mutta materiaali on eri. Viime keväänä se oli puuvillainen, mutta nyt se on lyocelliä eli se laskeutuu kauniisti. Runsahko yläosa ja kapeat housut muodostavat toimivan asukokonaisuuden.

 

Paidan koot ovat 34-44

 

Tämä paita ( € 75,95) on samaa materiaalia kuin yllä oleva nukkepaita. Tässä paidassa on suorempi malli ja yksityiskohta on hihoissa.

 

Meidän ostofilosofiaan kuuluu se, että mikäli olemme todenneet asiakkaidemme päällä jonkun hyvän tuotteen esim. nämä nilkkafarkut, pyrimme pitämään ne mallistoissamme niin kauan kuin mahdollista. Emme lähde hörhöilemään ja etsimään jatkuvasti uusia malleja, jolloin tekin asiakkaina menette sekaisin housuostoksillanne. Housut ovat monelle naiselle ”raskas ja vaikea” ostos, koska he tuntevat että eivät löydä vartalolleen oikeita malleja. Muistathan, että me autamme aina housujen kanssa ja varmistamme, että otat housuista oikean koon.

Meiltä löytyy yleisesti todettuja hyvänmallisia housuja aina useissa eri väreissä! Miksi hyvää vaihtaisi pois?

 

Olemme tehneet viime vuosina ison työn, että olemme löytäneet sopivanmallisia housuja erityyppisille vartaloille. Tässä asiassa voimme antaa itselle aplodit, sillä olemme onnistuneet tehtävässämme hyvin. Liikkeistämme ei löydy yhtäkään huononmallista housua, joka ei sovi kenellekään. Sovitamme aina itse eri vartalotyypeillä housut sisäänostovaiheessa sekä niiden saavuttua liikkeisiimme.

 

Liikkeistämme löydät jo seuraavat Summer Chic värit keväälle 2018:

  • Rosa
  • Pinkki
  • Vihreä
  • Vaaleanharmaa
  • Farkunsininen (koko rajoitetusti, saamme lisää kokoja vko 9)
  • Mustikansininen (kokoja rajoitetusti, saamme lisää kokoja vko 9)
  • Musta
  • Valkoinen (tulee maaliskuun alussa)
  • Vaaleansininen farkku (tulee maaliskuun lopussa)

Löydät mustikansiniset Summer Chicit myös  täältä ja täältä.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset