Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nukkepaita ja sen alaosat

Tänään haluan esitellä teille ”nukkepaidan”. Tämä nukkepaita on minun suosikkipaitani, nukkepaitaa löytyy kaksi eri väriä ja kaapistani löytyy molemmat värit. Tiedätte, että keksin usein vaatteille omia nimiä, kuten nytkin. Tämä johtuu siitä, että kun ihmiset tilaavat meiltä tuotteita postimyynnillä, niin se on helppoa kun he kirjoittavat meille, että löytyykö teiltä vielä nukkepaitaa. Se on huomattavasti helpompaa, kuin ruveta selittämään mistä paidasta on kyse ja mikä postaus se olikaan…siksi nämä nimet, se selkeyttää työtämme ja tiedämme heti, mistä tuotteesta on kyse.

” Nukkepaita sai nimensä paidan mallista. Muistan, että minulla oli pikkuisena nukke, jolla oli tämän tyylinen paita tai mekko päällä ”

Nukkepaita on malliltaan leveä. Se on vielä kainalon alta istuva, mutta levenee ensimmäisen fyrrykantin kohdalta alaspäin. Fyrrykantteja on kaksi, samoin hihoissa. Viimeinen kantti hihoissa myös levenee hieman alaspäin tehden trumpettimaisen vaikutelman.

” Nukkepaita on 100 % puuvilla, joten se ei jousta ”

Koska nukkepaita on 100% puuvilla, se ei jousta. Kun mietit siitä kokoasi, niin jos käytät vaikkapa kokoa 38-40, niin tästä paidasta koko 40 on sopiva. Minulla on päälläni koko 36. Koko 34 ei olisi mahtunut minulle hartioista.

 

 

 

” Nukkepaidan niskassa on yksi nappi ja hameessa on takana halkio. Muistathan aina avata takeista, jakuista, mekoista ja hameista halkiot auki ”

 

” Annetaan punaisten Tildojen elää omaa elämää, muuta punaista ei asussa tarvitse olla kuin kengät ”

Minulla on päälläni kapea hame. Hame on puuvillastretchiä. Siinä on vetoketju edessä, muutama hakanen vyötärönauhassa, sivutaskut ja vyölenkit. Hame ei ole hurjan leveä lantiosta, en suosittele hametta vahvasti alapainotteiselle eli A-vartaloiselle naiselle. Minulle hame on hieman iso vyötäröstä, vaikka vedin hameen lantiolle. Tämä hame on paras H-vartaloiselle naiselle eli lantio on kapea ja vyötärö on suora tai O-vartaloiselle naiselle, jolla on myös kapea lantio, mutta massukkaa voi olla.

” Puuvillaelastani hame ajaa shortsien virkaa, se on helppo ja kätevä kesähame, johon sopii t-paidat, kauluspaidat ja neuleet  ”

 

” Tällainen leveähkö yläosa yhdistetään joko kapeaan hameeseen tai kapeisiin housuihin ”

Otimme nukkepaidasta vielä kuvat perhosfarkkujen kanssa. Eli leveä yläosa ja kapea alaosa tai toisinpäin toimii. Kun minulla on housut jalassani, niin nukkepaidan pituuden näkee parhaiten. Paita ei ihan ylety pepun alle, vaan se ylettyy lantiolle.

 

Postauksen tuotteet

  • Nukkepaita Part Two € 89,95 valkoinen koot 34 ja 38 sekä vaaleansininen koot 34-42
  • Hame In Wear € 79,95 beige ja tummansininen koot 34-44
  • Perhosfarkut MAC € 139,95 koot 32-42 valkoinen
  • Punaiset Tilda Calou € 139,00 koot 36-41
  • Konjakkiwedget Gabor € 115,00
  • Evany kaulakoru € 39,00

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Tuo paita on niin kaunis,kävin sitä kokeilemassa tänään,mutta kokoa ei ollut.Täytyy huomenna piipahtaa katsastamassa Helsingin liike kun sinne suunta aamujunalla ��Ja yksi paita jäi kaivelemaan kun jätin kauppaan..sellainen kullanvärinen neuletoppi joka löytyi myös hopeana ja nyt harmittaa kun en sitä ostanut..toivottavasti löytyy Helsingistäkin!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *