Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


8.2.2018 |

Rosat tennarit ja matkustus- & hellemekkoasu

Rosat tennarit superga

Talvisin, kun lähtee lämpöiseen, miettii aina mitkä kengät laittaa reissuun. Talvikenkiä ei halua laittaa jalkaansa, ne näyttävät hölmöiltä kun saapuu lämpöiseen. Itse ratkaisin asian niin, että laitoin jalkaani nämä rosat mokkanahkaiset tennarit. Mietin, että näitä saan käyttää myös matkalla. Monien kenkien raahaaminen vie matkalaukussa paljon tilaa ja toiseksi ne painavat paljon. 23 kg tulee äkkiä täyteen, kun matkalaukussa on vähintään neljät kengät, vaatteita, kosmetiikkaa jne…

Tennareiden oikean rosan sävyn näet postauksen lopusta!

 

Rosat tennarit ja matkustus-&helleasu

Matkustus

Matkustaessa haluan pukeutua siististi, mutta rennosti. Minulla on aina lentomatkalla päälläni stretchfarkut. Niillä on mukava istua pitkät lento, koska ne eivät kiristä tai purista. Farkut ovat nilkkapituiset eli 27 ” ja nilkoissa on pieni vetoketju. Mustikanväristen farkkujen kaveriksi valitsin valkoisen kauluspaidan ja tummansinisen neuleen, jossa on hieman levenevät hihat. Tummansinisen neuleen matsku on 90 % puuvillaa ja 10 % cashmiriä. Pidän aina villahuivia mukanani, käytän sitä kaulassa tai harteilla. Minulla oli nämä farkut päälläni myös Roomassa eli löydät postauksen täältä! ja sieltä löytyy myös se pirteä oranssinvärinen ”Rooma takki”, joka on saapunut molempiin liikkeisiimme siis oranssina sekä tummansinisenä.

Rosat tennarit ja rosa huivi ovat sävy sävyyn!

  • Farkut Dream Chic € 109,95 mustikka, musta, keskisininen
  • Valkoinen kauluspaita € 79,00
  • Sininen neule Delicatelove € 89,95 koot XS-XL tummansininen, vaaleanharmaa ja hailakkarosa

 

Rosat tennarit ja matkustus-&helleasu

Tummansininen hellemekko

Kerroin  sunnuntai postauksessa suosikkiravintoloista Floridassa. Yksi niistä on Shooters, joka näkyykin taustalla. Pukeuduin illalliselle Satu A la Loukon tummansiniseen viskoosielastani mekkoon. Mekko on rento, mutta siisti. Se on hihaton ja siinä on kauniit laskokset kauluksessa. Malliltaan mekko on ihan suora ja se kurotaan kiinni nauhakujassa olevalla naruvyöllä. Tämä mekkomalli sopii monelle vartalotyypille.

Tällaiset mekot kurotaan kiinni vyöllä ja mekko nostetaan lantiolle.

 

Rosat tennarit ja mutkustus-&helleasu

Rosat tennarit

Tässä kuvassa näet tennareiden oikean rosan sävyn. Sävy on babyrosa ja väri tulee kauniisti esille, kun pinta on mokkanahkaa. Tennarit olivat reissussa hyvät jalkaan, kävelin niillä useita kilometrejä. Rakastan paksua pohjaa, se tekee kengistä mukavat ja niillä saa varteensa hieman pituutta.

Tennareita tulee ihan lähipäivinä myös valkoisina ja tummansinisinä kankaisina ja nahkaisina ja kaikissa tennareissa on tämä sama paksu pohja.

 

Rosat tennarit ja matkustus-&helleasu

  • Tummansininen mekko € 149,00 koot XS-L viskoosi 96 %, elastani 4 %.
  • Tennarit Superga € 99,00 koot 36-41 ja löydät ne DOPP Helsingistä

1 kommentti

  1. Sabina sanoo:

    Hei! Onko teillä jo a la loukon kesämallistoa Helsingin liikkeessä? Jos ei, milloin tulee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *