Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Verkkarit ja korkkarit – hitti vai huti?

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Verkkarit ja korkkarit? Jep, kevään trendi. Ennen kuin shokeeraan teitä lähemmin tästä asiasta, niin esittelen verkkarit ensin tennareiden kanssa. Otetaan asiaan pehmeä lähestymistapa.

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

T-Paita

Punaisessa t-paidassa ( € 99,00) on upea punainen sävy. Kevään punaiset sävyt ovat raikkaita ja pehmoisia, ne eivät ole klassisia joulunpunaisia sävyjä, niitä sävyjä löytyy syys- ja talviväreistä. T-paidassa on kiva hihanleikkaus, käsivarren päällä on pieni aukko, jonka päällä on nauhat. Sidoin nauhat rusetille, mutta ne voi myös sitoa pelkälle solmulle. T-paidan etuosa on silkkiä ja takaosa viskoosia. T-paidassa on sellainen hihanmitta, että sitä voi pitää yksistäänkin. T-paitaa löytyy myös syrenin rosan värisenä.

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Nahkatakki

Nahkatakki on rock! Tämä musta nahkis ( € 329,95)  on kuitenkin hillity eli siinä ei ole mitään extraa. Nahkis on slimmattu vyötärön kohdalta, mikä tekee siitä enemmän jakkumaisen kuin pusakkamaisen. Nahkiksessa on ainoastaan vetoketjutaskut sivussa ja vetoketjut ovat myös mustia, joten sekin tekee siitä hillityn. Tämä tyylikäs nahkis pääsee minun vaatekaappiini juuri näiden ominaisuuksien ansiosta. Aion yhdistää tämän nahkiksen kukkamekon kanssa kunhan saa jättää paksut sukkikset piirongin laatikkoon. Tosin siihen taitaa kestää vielä muutama viikko.

Elämässä pitää olla hieman rokkia ja minulla sen asian ajaa tämä musta nahkatakki 🙂

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Verkkareiden värit ja sivuraidat:

 • Mustissa verkkareissa on luonnovalkoiset raidat
 • Tummansinisissä verkkareissa on luonnonvalkoiset raidat
 • Luonnonvalkoisissa verkkareissa on mustat raidat

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Tennarit ja korkkarit

Minulla on jalassani mustat nahkaiset Supergat ( € 109) valkoisella paksulla kumipohjalla. Nämä ovat ihan omiaan verkkareiden kanssa. Löydät meidän kaikki Supergan mallit täältä. 

Gaborin korkkareita löytyy 5 cm ja 7 cm koroilla. Värejä löytyy useita ja kevään uutuutena on soft & smart sisäpohja, josta kerroin  täällä.

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Bomberjakku ja kukka t-paita

Kukkapaidassa ( € 45,95) on sama idea kuin ylläolevassa punaisessa t-paidassa. Tämän kukkapaidan etuosa on polyesteria ja takaosa viskoosielastania. T-paidassa on myös pienet hihat ja kauluksessa on ohut resoriraita, joka tekee siitä aavistuksen sporttisen.

Bombertakki ( € 159,95) on samaa sarjaa kuin verkkarit. Bomertakissa on vuori, kaulus ja bombertakin helma ovat resoria. Hihansuissa ei ole resoria, mikä tekee bombertakista tyylikkäämmän. Vaasan Pikkujoulujen Muotinäytöksessä Ivonella oli päällään tämä setti ja hän teki voimisteluliikkeen kun astui lavalle ja se sai hilpeyttä osakseen. Pääset katsomaan Ivonnen päällä tämän puvun täältä.

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Verkkarit

Verkkarit ( € 89,95) ovat polyesterielastania. Matsku kertoo sen, että ne eivät rypisty käytössä. Verkkareissa on resorivyötärö ja nauhakuja. Lahkeet kapenevat alaspäin ja lahkeensuussa on kuminauha. Tummansinisissä ja mustissa verkkareissa on taskut, mutta ei luonnovaaleissa, koska taskupussi loistasi kankaan läpi ikävästi. Sovita verkkareista omaa kokoasi, mutta jos olet lanteikas eli A-vartaloinen, niin voit sovittaa niistä myös yhtä kokoa suurempaa housua. Nämä eivät saa olla liian piukeat pepusta. Kangas venyy aavistuksen käytössä. Näillä verkkareilla loihdit monta eri asukokonaisuutta riippuen kengistä, mitkä siihen yhdistät.

Etuprässit tekevät verkkareista salonkikelpoiset!

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Rusettipaita

100 % viskoosipaitaa ( € 89,95)  löytyy kolme väriä. Värit ovat luonnonvalkoinen, joka minulla on päälläni sekä vaaleansininen ja persikka. Paidassa on huivikaulus, jonka voi sitoa rusetille lähelle kaulaa tai alas rinnan päälle, jolloin kaulaa jää näkyville. Paidan rannekkeet ovat leveät ja ne voi kääntää. Muuten paita on malliltaan suora ja edessä ei ole nappeja eli paita puetaan päälle pään yli vetämällä.

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Jakku

Päälläni oleva jakku ( € 149,00) on sama jakku kuin Riitalla oli viime  sunnuntain postauksessa. Jerseyjakkua löytyy tummansinisen lisäksi rosa ja luonnonvalkoinen. Minun vaatekaapistani löytyy tämä jakku luonnonvalkoisena, joka onkin viime kevään mallistosta kun avasimme DOPP Helsingin. Kerran olen sen pesettänyt ja se on edelleen kuin uusi eli se pääsee käyttööni tänä keväänä. Jakku on sopivan rento yhdistää moneen tyyliseen kevätasuun.

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Olen pitänyt tummansinisiä verkkareita päälläni liikkeessä nyt reilun viikon. Meillä on ollut sen aikana kolme asiakasiltaa ja verkkarit ovat aiheuttaneeet riemun kiljahduksia, mutta myös epäuskoisia lausahduksia, kun olen esiintynyt verkkarit ja korkkarit jalassa. Suurin osa naisista, jotka ovat sovittaneet verkkareita ovat niistä pitäneet ja ostaneet ne. Jotkut ovat todenneet, että eivät kuitenkaan ole heidän tyyliään. Tärkeintä on, että asussa viihtyy, muuten ne jäävät kaappiin. Ja kaappiin emme vaatteita osta, vaan ostamme ne käyttöön!

 

Verkkarit ja korkkarit-hitti vai huti?

Verkkarit eivät ole ollenkaan minun tyyliset housut. En pidä verkkareita koskaan, en edes kotona! Mutta näitä olen pitänyt päivittäin ja niistä on tullut suosikkihousuni. Minusta verkkareissa näyttää aina suurelta, mutta nämä eivät olekaan mitkään lökäpöksyt vaan tyylikkäät cityverkkarit korkkareilla!

 

Verkkarit ja korkkarit, ovatko ne mielestäsi kevään hitti vai huti?

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

14 kommenttia

 1. Verkkarit kyllä, mutta korkokengille ei, en käytä koskaan korkokenkiä. Nuo siniset voisi jopa tulla ostamaan.

  • Hei Riitta ja kiitos viestistäsi:) Verkkarit ja tennarit sinulle:) Ja ovat hyvä kombo. Tule sovittamaan, niin tiedät pidätkö niistä vai et. Tervetuloa, Kata

  • Hei mankka ja kiitos viestistäsi:) No, eivät ole:) Nämä sopisi sinullekin! Terkuin Kata

  • Hei Anne ja kiitos viestistäsi:) Kunhan yhdistää tarpeeksi kaposia yläosia verkkareiden kanssa, niin toimii. Ja tosiaan, ei kaikkia tyylejä tarvitse poimia omaan vaatekaappiinsa. Pääasia on, että vaatteet ja tyylin kokee omakseen:) Mukavaa talviviikkoa, Kata

 2. Verkkariasut veikeitä! Pukisin heti verkkarit ja tennarit. Korkkari-verkkariyhdistelmä vaatii miettimistä. Pidän korkkareita muutenkin aika vähän arjessa. Nahkatakki ihan super, se olisi melkein saatava. Aurinkoista pakkassunnuntaita:)

  • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Verkkarit ja tennarit ovat lyömätön yhdistelmä:) Korkkarit ovat monella vaihtuneet nykyään tennareihin, käyttömukavuus on tärkeää. Nahkatakki on cool! Mukavaa pakkasviikkoa, Kata

 3. Kaunis tuo rusettipaitis, mikä koko sinulla on? Nahkatakki on myös todella ihana?

  • Hei Mimmi ja kiitos kommentistasi:) Minulla on koko 36 rusettipaidasta. Se on matskultaan 100 % viskoosia ja aavistuksen voi kutistua pesussa. Olen pessyt omani ja mielestäni se ei kuitenkaan kutistunut. Tervetuloa sovittamaan, Kata

 4. Huti, en voisi kuvitella rusettipaitaa ja korkkareita verkkareiden kanssa. Tässä olen kai vanhanaikainen, mutta minulta ehdoton no!

  • Hei Maritta ja kiitos kommentistasi:) No, et sinä vanhanaikainen ole:) jos ei vaan nappaa, niin ei nappaa. Aina ei tarvitse lähteä kaikkien muotioikkujen perään, jos eivät tunnu omilta. Tärkeintä on, että asut tuntee omikseen. Mukavaa viikkoa sinulle, Kata

 5. Ehdottomasti hitti mutta pitää osata yhdistellä osia tyylillä!

  • Hei Susann ja kiitos viestistäsi:) Olet oikeassa, oikein yhdistäminen in tärkeätä ja näissä housuissa se vielä korostuu. Yläosaksi ei voi pukea liian löysää neuletta tai paita. Talvista hiihtolomaviikkoa sinulle, Kata