Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nauhapaita ja kevään korkkarit

Tässä postauksessa esittelemme teille kaksi nauhapaitaa. Nauhapaita sai nimensä paidan vyötäröllä olevista nauhoista, jotka voidaan sitoa joko eteen tai taakse.

Nauhapaitaa löytyy

  • mustavalkoisena
  • punaisena

 

Housut

Minulla on jalassani tiukat ja napakat stretchhousut ( €129,00). Housut ovat samaa materiaalia kun Riitan päällä olevat nilkkahousut, löydät ne täältä. Housuissa on vetketju sivussa lantion kohdalla, joten se ei pullota mistään eikä näy ohuenkaan yläosan läpi. Lahkeet ovat pitkät eli soveltuvat myös pitkäjalkaisille naisille. Housuja löytyy ainoastaan mustina ja koot ovat 34-42. Voit sovittaa housuista omaa kokoasi.

 

Kun haluat pukea nauhapaidan päälle jakun ( €149,00), sido rusetti eteen. Jakkua löytyy luonnonvalkoisen lisäksi tummansininen ja syrenin rosa.

Karvahattua ( €69,00) löytyy ilman tupsua sekä tupsulla. Mustat nahkahanskat rusetilla ( €85,00) ovat viehättävät.

 

Nauhapaita

Nauhapaidassa ( €54,95) on hyvä hihanmitta. Vaikka hiha on hieman leveämpi, mahtuu se silti jakun alle hyvin. Nauhapaidan matsku on polyesterielastania eli paita on erittäin venyvä päällä. Minulla on paidoista koko XS eli voit sovittaa siitä yhtä kokoa pienempää kuin normaalisti käytät. Koot ovat XS-XL.

 

Nauha toimii myös paidan takana.

 

Tämä punainen nauhapaita minulla oli päälläni myös Muotinäytöksessämme Vaasassa. Olin yhdistänyt sen maxi mittaiseen vekkihameeseen. Näet asun  täältä.

Ps. Vekkihameen löydät molemmista liikkeistämme

Korkkarit

Tässä on kevään Gaborin korkkarit ( €89,90) korkeammalla eli 7 cm korolla. Helmenvaalea, musta ja klassinen beige. Koot 3,5-7.

 

Tässä samanlestiset korkkarit kuin ylläolevat, mutta korko on 5 cm. Väreinä löytyy antiikkirosa ja klassinen beige (€89,90). Koot 3,5-7.

 

Tässä pieni video nauhan sitomisesta:)

 

 

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *