Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


2.3.2018 |

Raitahame ja raitapaita yhdessä sekä erikseen

Raitahame ja raitapaita

Tänään esittelemme kauniita ja klassisia raita-asuja. Joustava mustavalkoinen raitahame ja samansarjan raitapaita. Olemme tehneet asukokonaisuuksia niistä yhdessä sekä erikseen ja kolmella eri kengällä.

Kuvassa Ivonne ja tennispelaaja Novak Dokovic´

 

Raitahame ja raitapaita

Ivonella on päällään meidän suosittu  rusettipaita (€89,95). Sidoimme paidan nauhat tuplasolmulle ja jätimme pitkät päät liehumaan eteen. Rusetti näytti nuorelle naiselle liian tätimäiseltä, mutta tämä solmu on hauska. Paitaa löytyy tämän luonnonvalkoisen värin lisäksi persikka ja vaaleansininen. Näet tämän paidan minun päälläni klassisella rusetilla  täältä.

Rusettikauluspaidan väri on juuri sama kuin raitahameen vaalea raita. Eli raidat eivät ole vitivalkoisia vaan kermansävyisiä.

 

Raitahame ja raitapaita

Raitahame

Hame (€54,95) on joustava ja siinä on musta resorivyötärönauha. Siinä ei ole vetoketjua eikä nappia vaan hame vedetään päälle. Huomaatko hameen mitan? Se ylettyy reippaasti polven alle. Ivonne on 170 cm pitkä ja hänellä on hameesta päällään koko S. Itse olen 163 cm ja minulla hame ylettyy hieman alemmas pohkeeseen kuin Ivonnella. Malliltaan hame on ihan suora ja hameesta löytyvät koot XS-L.

 

Raitahame ja raitapaita

Mustat mokkapistokkaat (€79,90) ovat sirot ja eleettömän kauniit. Vaikka Ivonnella oli ohut vaalea sukkahousu, pysyi pistokas silti hyvin jalassa. Päälliosa on sen verran leveä, että jalka pysyy pistokkaissa. Koot ovat 3-7.

 

Raitahame ja raitapaita

Ivonnen luonnonvalkoiset hapsukorvakorut (€18,00) löytyvät myös liikkeistämme, samoin musta nahkalaukku (€129,95). Korvakoruja löytyy myös rosan värisinä ja korvakorujen muut osat ovat kullanväristä metallia.

 

Raitahame ja raitapaita

Gaborin sammaleenvihreät mokkatennarit rusetilla (€145,00) ovat viehättävät. Pohja on hieman paksumpi, noin 4 cm korkea ja tennarit ovat mukavat jalkaan. Tennareita löytyy ainoastaan vihreinä, koot ovat 4-7.

Muistathan, että meiltä löydät aina Gaborin kengistä myös puolikkaat koot!

 

Raitahame ja raitapaita

Raitahame ja raitapaita

Raitapaita

Raitapaita (€79,95) on samaa matskua kuin hame. Yhdistimme paidan hameeseen ja kokonaisuudesta tulee kuin mekko. Raidat menevät v-mallisesti alaspäin ja paidan malli on sellainen, että se kapenee alaspäin. V-kaula-aukko korostaa paidan raitakuviota. Paita on reilua kokoa eli Ivonnella on siitä päällään koko XS. Suorana paita ylettyy lantiolle, mutta Ivonne laittoi sitä hieman hameen sisälle, jotta asusta tuli sirompi ja vartaloon tuli linjakkuutta.

 

Raitahame ja raitapaita

Kolmanteen asuun puettiin jalkaan korkkarit. 

 

Raitahame ja raitapaita

Mustissa remmikorkkareissa (€115,00) toinen remmi menee nilkan ympäri ja toinen jalkapöydän yli. Korkkareissa on siro 7 cm korko, joka on myös mokkanahkaa. Hyvät kuvat remmikorkkareista löydät myös  täältä.

 

Raitahame ja raitapaita

Juhlavampaan tilaisuuteen remmikorkkareiden kanssa yhdistimme hameeseen mustan puhvihihaisen t-paidan. T-paita (€69,95) on samaa matskua kuin nauhapaita, joka oli keskiviikon postauksessa. Vaikka kerroin, että paidassa on puhvihihat, niin ei kannata pelästyä. Puhvi ei alkaa olkapäiltä ja täten levennä ja korosta hartioita. Puhvit lähtevät vasta hartialinjan alhaalta ja hiha on istutettu, joten paita näyttää sievältä päällä. Paita ylettyy lantiolle ja siinä on pyöreä kaula-aukko. Paitaa löytyy myös valkoisena ja koot ovat XS-XL.

 

Raitahame ja raitapaita

Luonnonvalkoinen jakku (€149,00) sopii vielä asuun, mutta t-paidan puhvihihat ovat hieman liian leveät jakun hihoihin. Mutta jakun alle voi pukea pelkästään mustan topin tai paidan, jossa on tavalliset hihat.

 

Raitahame ja raitapaita

Raitahame ja raitapaita

Tästä kuvasta näette vielä paremmin tuotteiden mallit, erityisesti halusin näyttää teille puhvihihaisen paidan hihat eli puhvihihat eivät lähde harteilta vaan käsivarren kohdalta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *