Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Stailausklinikka: Kata vastaa

Tänään vastaan DOPPin Stailausklinikassa teidän lukijoiden ja asiakkaiden kysymyksiin, joita olette minulle esittäneet. Videon näet heti tästä alapuolelta ja asuni tiedot videon alapuolelta.

 

Video

Punainen puku huomataan! Jakussa on klassinen malli, joka on kaunis koko pukuna, mutta soveltuu  myös irtojakkuna käytettäväksi esim. mekkojen kanssa tai farkkujen kanssa. Housut ovat kapealahkeiset, nilkkapituiset ja lahkeissa on pieni halkio. Raitasessa t-paidassa on loistava hihanmitta, se ylettyy kyynärvarren yläpuolelle. Raitapaitaa löytyy punaisen lisäksi vielä luonnonvalkoinen, jossa on siniset raidat ja toisinpäin.

 

Rosissa mokkasandaaleissa on 5 cm tukeva korko. Remmit voi laittaa ristiin tai suorina. Lukossa on neppari, joten ne on heloppo pukea ja riisua. Mokkasandaaleita löytyy ainoastaan rosana ja koot ovat 3-7 ja € 130,00.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Pirteä asu, söpöt kengät ja ihana Kata :). Australia ja Uusi-Seelanti ovat ne ”meikäläisen” haavekohteet.

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Ihana olet, kiitos! Kyllä sinne joskus täytyy tässä elämässä lähteä, ottaa aikaa ja mennä ajankanssa kiertelemään. Varmasti olisi upea kokemus! Pirteää pakkasviikkoa sinne, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *