Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kukkapaidat ja neuletakit kevään vaatekaappiin

Tänä keväänä ja kesänä uidaan kukkameressä. Kukkia löytyy yläosista, alaosista, mekoista, huiveista ja laukuista.  On isokukkaisia kuoseja sekä pienempikuviollisia kukkaprinttejä, joista jokainen voi valita omannäköisensä kukan. Jos kukat eivät nappaa, niin ei hätää. Löytyy myös raitoja ja yksiväristä eli ei kannata olla huolissaan 🙂

 

Neuletakki  on 90 % puuvillaa ja 10 % cashmiriä. Vaaleanharmaan neuletakin lisäksi sitä löytyy myös tummansinisenä. Koot ovat S-XL. 

 

Vaaleanharmaa neuletakki (€99,95) on jakkumainen neuletakki. Se on malliltaan suora eikä siinä ole nappeja edessä. Hihoissa on fyrrykantti, joka alkaa kyynärpään kohdalta, käsivarsien alapuolelta. Hihat eivät ole liian pitkät että ne häiritsisivät päätetyöskentelyä tai uisivat soppakulhossa.

 

Kukkapaidan malli

Kukkapaitojen (€85,00) päällikangas on 70% viskoosia ja 30% silkkiä. Niissä on viskoosielastaninen vuorikangas, joka on paidan edessä sekä takana. Hihat ovat läpinäkyvää kukkakangasta, mutta rannekkeet ovat trikookangasta eli ovat samaa kangasta kuin vuorikangas. Koot ovat S, M ja L.

Eijalla on jalassa MACin perusfarkut (€109,95) ja mustat Panchicit (€139,00). Rosa villahuivi (€69,95) sointuu kukkapaidan väreihin ja beige laukku (€139,00) on huipputilava laukku, jota voi kantaa olkapäällä tai kuten Eija, yliolanlaukkuna.

 

Rosaa kukkapaitaa löytyy myös vaaleanvihreänä.

 

100 % merinoneuletakkia löytyy rosan lisäksi

  • ruskeamelerattu
  • beigemelerattu
  • tummansinimelerattu

 

Kukkatunikan malli

Tässä pitkässä tunikassa (€115,00) on sama idea kuin lyhkäisemmässä paidassa. Edessä ja takana on viskoosielastanivuori ja hihat ovat läpinäkyvää silkkiviskoosia. Materiaali on sama kuin lyhyemmässä kukkapaidassa. Tunikan rannekkeet ovat hieman lyhkäisemmät kuin kukkapaidan rannekkeet. Kukkatunikan koot ovat S, M ja L.

 

Eijalla on päällään tämä hopeanharmaa tunika, mutta tunikaa löytyy myös rosapohjaisena.

 

Eijan rosa 100 % merinovillainen neuletakki (€159,00) on sama neuletakki kuin minulla on päälläni täällä. Olen ollut tyytyväinen neuletakin laatuun ja pessyt sitä surutta pesukoneessa. Muistathan, että villa pestään villapesuohjelmalla! Itse välillä pesen villatuotteita tavallisessa 40 asteen pesussa ja mitä näenkään kun avaan pesukoneen luukun? Näen kasan nukenpaitoja…

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia