Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 8 eriväristä nilkkafarkkua

Aivan oikein, aidalla roikkuu seitsemän nilkkafarkkua, mutta otsikko kertoo niitä olevan kahdeksan. Yksi väri puuttuu ja se on vaalean vihreä tai paremminkin sanottuna armeijanvihreä. Se on ihan uusi väri kyseisistä nilkkafarkuista ja saapui liikkeisiimme tämän lumisen aamun jälkeen. Onneksi näitä aamuja oli Helsingissä ainoastaan yksi, sen verran järkyttynyt olin näkemästäni kun rullaverho nousi ylös. Puhuimme mahdollisen lumen tulosta edellispäivänä ja mieheni sanoi Gabille, ettei Helsingissä enään lunta tule. Gabilta tuli aamulla miehelleni tekstari, jossa hän sanoi ” mutta, sähän lupasit, ettei lunta enään tule Helsinkiin”:).

 

Tiistaina esittelimme teille skinnyt. Tässä nilkkahousussa on sama runko eli se on saman mallinen kuin skinny. Ero on siinä, että nämä nilkkafarkut loppuvat nilkkaan eli pituus on 27″. Lahkeen pituushan riippuu naisen pituudesta, tässä farkut ovat Gabin päällä, hän on 170 cm pitkä. Minun päälläni ne ovat pidemmät, olen 163 cm pitkä. Lahje on myös kapea, mutta se ei ole ihan yhtä kapea kuin skinnyissä.

” Summer Chic on hyvinistuva farkku ja mikä parasta, se on ihana pitää päällä”

 

Nilkkafarkuissa on vetoketju nilkassa. Se ei ole valeketju vaan ihan toimiva vetoketju. Koskaan en ole sitä itse pitänyt auki, enkä ole nähnyt kenenkään muunkaan pitävän. Nämä housut ovat kivat kesäfarkut, ne toimivat myös töissä. Monellahan on kesätyöpukeutuminen rennompaa kuin talvityöpukeutuminen.

” Vetoketjut nilkassa ovat kiva yksityiskohta ja pituus on naisellinen, kun nilkat ovat esillä ”

Nilkkafarkut € 109,95

Kaikki kahdeksan väriä löytyvät sekä Vaasan- että Helsingin liikkeistämme. Värit ovat vasemmalta lähtien:
Musta, beigemeleerattu, farkunsininen, pinkki, harmaa, valkoinen ja vaaleansininen sekä armeijan vihreä, joka puuttuu kuvasta. Nilkkafarkkuja löytyy koot 00-44 ja muistathan, että myös näistä farkuista otat 1-2 kokoa pienemmän koon kuin normaalisti.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kiva farkkumalli – ja jos pituus on tuo Gabille, on se sitä suurinpiirtein minullekin. Garderoobista uupuvat vaaleansiniset kesäfarkut. Ja harmaat. Ja…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *