Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Limited edition Caloun puukkarit kevät-17

Nämä Caloun puukkarit, beiget Blancat ovat minun päättämä väriyhdistelmä! Eli Calou oli itse suunnitellut beiget puukkarit tummalla pohjalla, mutta he lupasivat valmistaa puukkarit meille tällä vaalealla pohjavärillä, koska en ollut tyytyväinen heidän väriyhdistelmään. Eli tämä väriyhdistelmä löydät ainoastaan meidän sekä Vaasan että Helsingin liikkeistämme. Näitä on siis valmistettu rajoitettu erä ainoastaan DOPPiin ja kun ne ovat loppu, ne ovat sitten loppu. Minusta beigestä vaalealla pohjalla tuli han täydellinen!
 

 

Blanca € 149,00 beige ja musta € 139,00

 

 

Katty € 149,00 väri tomaatti

 

Nora € 149,00 väri ruskea

 

 

Esther € 129,00 väri konjakki

 

 

Sara € 129,00 värit beige ja musta

 

 

Linn € 129,00 väri pinkki

 

 

Sonja € 149,00 väri vihreä

 

 

Rebecka € 149,00 väri luonnonvalkoinen

 

 

Tilda € 139,00 väri punainen

Katso hauska video Caloun mallistostamme! Voit katsoa sen myös You Tube kanavaltamme, josta löydät muitakin videoitamme. Pääset kanavallemme tästä.

Vaikka kutsunkin Caloun kenkiä puukkareiksi, ei pohja ole puuta. Se on kumiseosta, joka on ergonomisesti muotoiltu eli se on todella hyvä jalalle ja se hieman ”vie” sinua eteenpäin, kun kävelet.
Puukkareiden koot ovat 36-41 ja ne vastaavat suurinpiirtein omaa kokoa tai sitten ne ovat hieman pienemmät kuin normaalisti.
Caloun kaikki mallit löytyvät sekä DOPP Vaasasta että DOPP Helsingistä.
Monica, Caloun Suomen agentti vierailee Helsingin liikkeessämme tänään ja huomenna lauantaina. Siitä johtuen annamme jokaiselle Caloun puukkareiden ostajalle 20,00 € lahjakortin liikkeeseemme. Tarjous koskee kumpaakin liikettämme. Tervetuloa sovittamaan Caloun puukkareita!

 

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Moikka. Haluaisin kovasti ostaa punaiset Calou Rebecka puukkarit kokoa 39. Onko sinulla tai tiedätkö mistä saisi? Mieluusti nopealla aikataululla.

    • Hei Minna! Ei ole tänä vuonna enkä valitettavasti osaa sinua auttaa. Hyvää kesää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *