Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään skinnyt

Dream skinnyn kesäpesut ovat saapuneet. Dream skinny on korkea vyötäröinen, pehmoinen ja stretchaava kapealahkeinen farkku. Se on sellainen farkku, jolla jaksaa olla kotonakin. Itse vaihdan ne aina jalkaani, kun tulen töistä. Minun pitää saada ensimmäiseksi vaihtaa vaatteet, sitten voin ruveta touhuamaan muita kuten syömään ja menemään ulos Valoran kanssa. En kertakaikkiaan pysty olemaan työvaatteilla kotona. Onko sinulla sama juttu, vaihdatko heti työvaatteet kotivaatteiksi kun tulet kotiin?

 

Ivonnella on jalassaan beigemeleerattu skinny. Meillä ei ole koskaan ennen ollutkaan tätä väriä tästä täysimittaisesta lahkeesta. Beigen sävy on hyvä ja se on helppo yhdistellä eri yläosien kanssa. Jos et halua nilkkamittaisia farkkuja kesäksi, niin näistä voi kääriä lahkeet niin, että nilkat saa esille. Skinnyjä löytyy kaksi eri pituutta ja useita kokoja, jotka menevät hieman erilailla kuin normaaleissa farkuissa. Caloun puukkaritkin ovat saapuneet liikkeisiimme, ne esittelemme teille erillisessä postauksessa lähipäivinä. Ivonnella on sama sifonkipaita läpikuultavilla hihoilla, kun minulla oli päälläni viidakkohousujen kaverina viime sunnuntain postauksessa.

  • MAC Dream skinny € 109,95
  • Sifonkipaita Ajlajk € 69,00 koot S, M, L
  • Kukkahuivi Part Two € 39,95
  • Calou puukkarit Katty € 149,00 koot 36-41

 

Värit: Pesty tummansininen, keskivaalea, vaalea ja mustikka.

 

 

Vaaleaan pesuun Ivonne yhdisti vaaleanharmaan sifonkipaidan. Nämä vihreät Caloun puukkarit ovat ihanat. Nyt kevääksi on tullut jonkun verran vihreää ja se näyttää silmääni hyvältä. En ole itse koskaan ollut vihreän ystävä, mutta tämä metsän/armeijan vihreä iskee minuun, se on hienostunut väri. Tämä Caloun Sonja malli pysyy hyvin jalassa, koska se nousee edestä ylös jalkapäydän päälle.

  • Sifonkipaita Ajlajk € 69,00 koot S, M, L
  • Huivi € 36,00 harmaa ja beige 100 % puuvilla
  • Calou puukkarit Sonja € 149,00 koot 36-41

Värit: beigemeleerattu, musta ja valkoinen

 

Valkoisiin skinnyihin yhdistettiin samainen sifonkipaita, mutta puuterirosana. Valkoiset ja yleensäkin vaaleat housut näyttävät raikkailta talven jälkeen. Vaalea housu tumman housun jälkeen voi olla aika armoton päällä. Moni sanoo, että ”voi, olenko lihonut talven aikana”, kun on pukenut vaaleat housut jalkaansa. Se ei suinkaan ole sitä, vaan silmä ei ole tottunut vielä vaaleaan alaosaan. Mutta kun aurinko rupeaa paistamaan ulkona ja muutkin pukevat vaaleat housut jalkaansa, on tilanne eri. Se vaatii vain hieman totuttelua talven jälkeen. Nämä Caloun beiget puukkarit ovat ihan huiput! Seuraavassa postauksessa kerron teille miksi:)

  • Sifonkipaita Ajlajk € 69,00 koot S, M, L
  • Nahkatakki Part two € 339,95
  • Calou puukkarit Blanca beige € 139,00 koot 36-41
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei Nina! On kyllä nilkkamittaisina, postaus tulossa! On paljon eri pesuja. Samoin sinulle, hyvää kevättä! Kata

  2. Hei Kata, onko näitä housuja myös nilkkamittaisina kesällä? Entä sellaista pinnasta kulutettua versiota, onko sitä tulossa myyntiin? Tuo vaaleanpunainen paita näyttää ihanalta ;).
    Ihanaa kevättä sinulle,
    Nina

  3. Liikkeenne ei taida olla ihan kartalla,,,muotibloggarit kirjoittaa että kuuminta hottia on nyt kiiltävät pvc ja vinyyliasusteet,ei vaan teillä näy sellaisia,,terv.Tuija N. -62 präntöö.

  4. Hei! Onko vaaleita housuja pituudessa 28?