Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn sukkahousut; vastauksia kysymyksiin

Nyt on aika esitellä meidän sukkahousumallisto. Tein sukkiksista videon, jossa esittelen sukkahousut ohkaisemmasta paksumpaan. Vastaan myös muutamiin kysymyksiin mitä kysyitte sukkahousuista.

1. Vanhan roosan värinen hame ja mustat nilkkurit talvella. Minkä väriset sukkahousut?

Talvella pukisin asuun mustat paksummat sukkahousut, joko 30 den tai 50 den. 30 den sukkikset ovat hieman kevyemmät, koska jalka kuultaa niiden läpi enemmän. Muuta väriä en laittaisi, koska silloin jalka katkeaa hameen kohdalta ja nilkkureiden varren kohdalta. Yläosana voi olla mikä väri tahansa, sen ei tarvitse olla musta.

2. Jos on vaalea mekko/hame niin ohuet ihonväriset sukkahousut eivät sovi, jos sääret/polvet ovat tukevat. Mikä sopisi? Onko mustissa liian suuri kontrasti?

Minusta ei ole liian suuri kontrasti mustissa sukkiksissa, jos kengät ovat mustat. Se on harmi, kun ei löydy ihonvärisiä paksumpia sukkahousuja, jotka eivät olisi niin ”mummotyylisiä”. Suosisin samanväristä sukkahousua kun kengät ovat, tällöin jalka näyttää sutjakalta ja pidemmältä. Ja jos haluaa laittaa ihonvärisen, niin kiiltävä pintaista kannattaa välttää. Se paksuntaa säärtä, matta taas kaventaa.

3. Nude/beige nilkkureiden kanssa kaipaisin mielellään nudebeige paksumpaa sukkista (ei villaista) mutta vaikea löytää…

Olen samaa mieltä, enkä ole vielä nähnyt hyvää paksumpaa nudea sukkahousua. Mutta ajattelin kuitenkin tilata  seuraavassa satsissa Falkelta 30 den nuden väriset sukkahousut, niin katsotaan millaiset ne ovat.

4. Sama kysymys, mikä tuli postauksessakin esiin – tummansininen mekko (+vanhan roosan värinen villatakki) ja mustat nilkkurit syksyllä, minkä väriset paksut sukkahousut?

Itse suosin mustia paksuja sukkahousuja, koska kengätkin ovat mustat. Jos kengät olisivat ruskeat/konjakin väriset niin suosin tummansinisiä sukkahousuja. Minusta jalka sujahtaa mekon alle huomaamattomammin mustilla sukkiksilla kuin että sukkikset olisivat tummansiniset ja nilkkurit mustat. Tällöin selkeä katkaisu tapahtuu nilkan kohdalla ja se ei varsinkaan ole hyvä asia, jos kengät eivät ole ihan priimat.

5. Koska käytetään vaaleita ihonvärisiä sukkahousuja ja koska sun värisiä tummempia sukkahousuja?

Ihonväristen sukkahousujen väri kannattaa valita mahdollisimman lähellä omaa ihon väriä. Liian ruskeat sun-väriset sukkahousut eivät ole pukevat jos muuten iho on vaalea. Jos taas sukkahousut ovat liian vaaleat, näyttää jalka ”kuolleelta”. Joten puuteri väri on suosittu, se on juuri sopivan ruskea olematta liian valkoinen jalassa.

Pari vinkkiä sukkahousuihin:

  • Jos arvot kahden koon välillä, ota isompi koko. Liian pienet sukkahousut ovat epämiellyttävät
  • Pese iltaisin vain sukkahousujen ”lavat” eli jalkaosat nestesaippualle ja ripusta kuivumaan. Joka ilta ei kokonaan sukkahousuja tarvitse pestä, koska sukkahousujen alla on alusvaatteet
  • Jos on tiukka mekko/housut ja rajoja ei saa vaatteen läpi näkyä, niin esim. 20 den shape sukkahousut voi pukea ilman alushousuja yläosansa ansiosta

Katso alla oleva sukkahousu esittely!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Hei! Minua on vähän arveluttanut käyttää tummansinisen lyhyen vekkihameen ja mustien loafereiden/ballerinojen kanssa muita kuin mustia sukkahousuja. Olen suunnitellut, että esim. viininpunaisia sukkahousuja voisi kokeilla. Vai tuleeko liian suuri kontrasti?
    Minulla muuten on muutamat paksummat nudebeige sävyiset paksummat sukkahousut, jopa 100den. En muista mistä olen ostanut. Ja esim. Falken sukkahousua 60 denierin vahvuisena. Ei kyllä ole ihan vasta hankittuja.