Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihana rosa ja kivat Tulevaisuuden housut

Oih, kuinka ihana tämä rosa väri onkaan! Rakastan rosaa, kun se on kunnon ”baby rosa” eli raikas ja aavistuksen sävyltään kylmähkö. Vanha rosakin sävy on kaunis, mutta se on tummempi ja sumuisempi sävy kuin baby rosa. Cashmir neuleissa rosa on klassinen ja herkkä, todellinen kaunotar.

 

Evina neule

Olemme tainneet hurahtaa cashmir neuleisiin, kun Evina neuletta meiltä löytyy jo 7 väriä ja lisäksi tämä rosa eli yhteensä 8 väriä. Rosan lisäksi uusi väri on tummansininen. Tummansininen vivahtaa hieman lilan siniseen eli se ei ole ihan klassinen tummansininen.

Tästä pääsee verkkokauppaamme Evina cashmir neuleen kohtaan, josta näkee kaikki Evinan värit ja kertomuksen Evina neuleista.

 

Leana paitapusero

Leana paitapusero on pidempi paitis pepun alle. Se on reiluhko kooltaan ja siinä on hieman napakampi 100% puuvilla materiaali. Paitiksessa on pyöristetty helma. Rosa on kaunis sävy, se on aavistuksen vanhaan rosaan taittuva. Se ei ole yhtä kirkkaan sävyinen rosa, kuten neule on. Paitiksesta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti, koska paitis on leveähkö.

Leana paitapusero on saman tyylinen kuin Lulas paitapusero, joka löytyy täältä

 

Tulevaisuuden housut

Koska meillä on paljon uusia lukijoita, niin kerron vielä meidän ihanista Tulevaisuuden housuista.

MACin tulevaisuuden housut ovat rennot. Edessä on pitkät vetoketjut, jotka voi avata ja sisällä on taskut. Edessä on nyörit. Housut ovat löysähköt mutta vastaavat suht hyvin omaa kokoa. Jos olet kapealanteinen, niin ota yksi koko pienempi numero housuista. Lanteilla on tilaa, varsinkin jos avaa vetoketjut. Haara saa ”roikkua” pari senttiä, mutta ei enempää. Vyötärönauha on tekonahkaa. Minulla on housuista aina koko 34.

Klassiset Tulevaisuuden housut eli mustat ja tummansiniset ovat paksumpaa ja napakampaa laatua kuin nämä ruutuiset housut. Nämä housut ovat joustavaa jerseytä eli ne ovat pehmoiset housut. Ruutukuosi on tyylikkään hailakka kuosi

 

Huomasitko, että minulla on helmet kaulassa? Valitettavasti nämä samaiset helmet ovat loppu, mutta olemme saamassa niitä lisää. En valitettavasti uskalla luvata tarkkaa ajankohtaa, mutta toivotaan että ensi kuun aikana. Ilmoitamme heti kun niitä on taas saatavilla.

Helmet ovat ikuisia ja klassisia. Nyt ne ovat taas nousseet aallonharjalle eli helmet ovat jälleen pop!

 

Everlotte cashmir neule

Ihan kuten Evina cashmir neuletta niin Everlotte neuletta, löytyy meiltä neljä eri väriä ja rosa on viides väri. Puin Everlotte neuleen rosan Leana paitapuseron päälle. Vaikka Everlotte on aavistuksen kirkkaamman sävyinen rosa kuin paitapusero, sopivat ne kauniisti yhteen. Kokonaisuus on yhtenäisen kaunis. Myös valkoinen paitapusero on loistava rosan Everlotte neuleen kanssa.

Everlotte cashmir neuleet löytyvät täältä.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Aivan mahtavat housut!!! Tilasin netistä ja puhelimitse sain apua kokovalinnassa myyjältä! Mielettömän mukavat päällä!!!

    • Hei Marianne! No aivan samaa mieltä olen, ovat huiput! Ovat sekä mageet, stylet että mukavat päällä 🙂 Ihanaa kun tykkäät! Mukavaa päivää, Kata

  2. Haluan tutustua teidän vaatevalikoima ja aletuottesiinne.

    • Hei Eila! Tervetuloa liikkeeseemme Yrjönkadulle tai voit tutustua valikoimaamme verkkokaupassa ja Katan Tyyliblogissa myös. Sieltä löytyy paljon kuvia ja tekstiä uotteista 🙂 Mukavaa päivää, Kata

    • Hei Anna-Maija! Tulevaisuuden housut ovat ihanat, ne ovat mukavat päällä ja stylet. Rosa on aivan ihana väri! Se piristää harmaatkin päivät 🙂 Terv. Kata