Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhla-aika alkakoon!

Lähes kaksi vuotta on tainnut vierähtää, kun olen viimeksi otsikossa kirjoittanut sanan ”juhla”. Viime talvena ei pahemmin juhlista puhuttu, mutta toivotaan että mennyt on mennyttä ja katsotaan tulevaisuuteen. Se oli mielenkiintoista huomata, kuinka nopeasti myös edellä käyvä muoti pystyi reagoimaan maailman muutoksiin. Mallistoista karsiintuivat juhlavammat asut pois ja ruvettiin panostamaan mukaviin oloasuihin ja rentoon muotiin. Sama ilmiö tapahtui jalkineissa, lenkkarit ja maiharit valtasivat mallistot ja hakemalla sai hakea edes hieman juhlavampia kenkiä.

Juhla-asut eivät ehtineet mukaan vielä tähän syksyyn ja talveen, mutta mehän suosimmekin asuja, joita voi asustaa pieneen juhlaan ja sen jälkeen arkeen. Minun ”punainen vaate” on se vaatekappale, jota käytetään vain kerran ja jätetään sen jälkeen henkarille roikkumaan kunnes se kiikutetaan kirpparille

 

Marina hame

Marina hame on tummansininen. Malliltaan hame on pitkä, se ylettyy jopa jalkapöydän päälle. Hameessa on kaunis ja klassinen malli eli merenneitomalli. Malli tulee edukseen kun hame on oikean kokoinen kantajalleen. Minulle 36 hame ei ole täydellinen, koska se on liian iso. Lantioni ei ihan täytä kaarrettua lantionpaikkaa kauniisti. Kankaassa on kaunis kiilto eli yhdistäisin hameen juhlaan juhlavalla yläosalla ja arkeen neuleen ja maihareiden kanssa. Se näyttäisi upealta.

Marina hame on ”ikuisuushame” joka toimii aina!

 

Leonora paita

Leonora paidassa on kaunis väritys ja malli. Paidan voi pukea hameen/housujen sisälle tai pitää vapaasti roikkuvana niiden päällä. Paidan edessä on napit, hihat ovat aavistuksen pussimaiset kauniilla rannekkeilla. Paita laskeutuu kauniisti, siinä on tilaa vyötäröllä ja lantiolla. Vuori on kiinnitetty paidan etu ja takaosaan kiinni, joten paita ei ole läpikuultava. Se, että vuori on viskoosi paidassa kiinni, on loistava juttu! Tällöin ei tarvita toppia paidan alle.

 

Tämä Lilyann hame Gabilla oli päällä Rukalla, kun menimme illalliselle. Gabilla oli yhdistettynä hameeseen kaunis minkin värinen neule ja kyseinen neule saapuu meille noin lokakuun puolivälissä

 

Tässä päälläni on sama Leonora paita kuin ylläoleva viini kuviollinen paita. Paita on loistava arkipaita ja sen voi juuri juhlavamman alaosan kanssa yhdistää pieniin menoihin. Pyöristetty helma paidassa toimii aina.

 

Lilyann hame

Lilyann hame on kaunis. Se on hame, joka puetaan juhlaan juhlavamman yläosan ja korkkareiden kanssa ja arkeen neuleen ja maihareiden kanssa. Hameen koosta riippuu, mihin kohtaa vyötäröä se asettuu. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu pohkeiden alapuolelle. Minulla on hameesta päällä koko 36, jolloin se asettuu juuri navan päälle eli itselläni sopivaan kohtaan. Hameen lantiossa on tilaa, koska hame levenee kevysti alaspäin eli vyötärön mitta ratkaisee hameen koon.

Vinkkaan, että jos kiiltävän hameen sisälle pukee paidan, niin se kannattaa laittaa sukkahousujen sisälle. Muuten paita ”kupruilee” hameen sisällä

 

Luella nahkahame

Tämä nahkahame on ollut suosikkihameeni jo pari vuotta eli sen ajan kuin sitä on valmistettu. Hame on kerrassaan helppo yhdistää eri yläosiin, koska kaikki yläosat sopivat siihen. Se on myös malliltaan loistava, klassisen kapea hame polveen. Kun minulla on sellainen aamu, että en tiedä, mitä laittaisin päälleni, niin käteni nappaa Luella hameen henkarilta, koska kaikki puhtaana olevat yläosat sopivat siihen.

 

Fauna kietaisupaita

Fauna on upea ja näyttävä kietaisupaita pieneen menoon ja myös juhlaan!  Fauna paidassa on edessä ja takana vuori. Hihat ovat pussimaiset ja rannekkeissä on kuminauhat. Paita on klassinen kietaisumallinen paita, sen nauhat ovat pitkät, ne voi kietaista joko kerran tai tuplasti vyötärön ympärille. Minulla on paidasta päällä koko 36. Jos paita on liian pieni, se jää auttamattomasti liian auki edestä. Paita ei ole isoa kokoa vaan pikemmin hieman pienempää kokoa kuin normaalisti. Kietaisumalli sopii parhaiten X- ja A-vartaloiselle naiselle varsinkin kun se ei jousta.

Kietaisupaidassa on ripaus kultaa! Tämä voisi olla minun asuni tuleviin pikkujouluihin

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Leonora paita leo printti ja Lilyann hame kaunis yhdistelmä.

    • Hei Annamaija! Kiitos, on harmonisen kaunis 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

  2. Hei!
    Toivoisin, että kaupan sivuilla olisi myös lähikuva puseroiden/mekkojen kuosista, jotta kuvioinnin näkisi ennen tilausta tarkemmin. Toki tänään näistä puseroista tietokoneen näytöllä ja blogipostauksista näki selkeästi kankaan kuviot, mutta kaupan sivuilla kuvat ovat usein pieniä ja kuvioita ei näe selkeästi. Helpottaisi ostopäätöstä, kun hahmottaisi selkeämmin kuvion. Samoin neuleista voisi olla myös lähikuvaa. Tällainen pieni parannus olisi avuksi, kiitos.
    Kiitokset kaikista ihanista videoista ja kuvista, joita sivustoiltanne löytyy!

    • Hei Marianne 🙂 Kiitos palautteestasi. Kyllä, tietokoneella kuvan saa isoksi kun hiirellä napauttaa kuvaa eli siitä tulee koko screenin kokoinen kuva. Iphonella voi verkkokaupassa zoomata kuvaa eli näpäytys kuvan päällä ja zoomaus. Muista kännyköistä en tiedä kuinka toimivat eli voiko kuvaa zoomata. Koitamme ottaa tämän huomioon jatkossa. Mukavaa viikon alkua, kata