Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Työvaatteita, päävärinä tummansininen

Työvaatteita äidin ja tyttären tyyliin, voisi myös olla tämän blogijulkaisun otsikko. Otimme yhden värin työvaatteiden pääväriksi ja se on tummansininen. Minä luen vaatekaapin pääväriksi aina tummansinisen ja mustan. Moni suosii mustaa varsinkin talvella ja kevään tullen he vaihtavat päävärikseen tummansinisen. Mutta toki on myös aina mustaan väriin vannovia sekä aina tummansiniseen väriin vannovia.

Mustaan ja tummansiniseen on helppo yhdistää muita värejä. Nämä kaksi pääväreinä toimivat aina eikä koskaan mene ”pieleen” kun jompi kumpi tai kummatkin värit kuuluvat vaatekaapin pääväreiksi

 

1. Työvaatteena tummansiniset Aida Kick housut

Aida housut ovat tosi ihanat jalassa. Kun ne on vetäissyt jalkaansa, ne istuvat kuin nakutettu ja ne tuntuvat siltä, kuin jalassa ei housuja olisikaan. Aida housuissa on korkea vyötärö, se ylettyy reippaasti navan yläpuolelle. Housuissa on vyölenkit ja vyö tuo aina asuun viimeistellyn loppusilauksen. Lahkeet ovat hieman alaspäin levenevät ja ne loppuvat noin nilkkaan, riippuen jalkojen pituudesta sekä housujen koosta.

Työvaate asua ajatellen, puin päälleni vaaleansinisen perusmallisen Venus paitapuseron ja Doppwoman mallistomme Bonita liivin, jota valmistimme tälle keväälle myös tummansinisenä. Kaunis sinikukallinen huivi tuo asuun näyttävyyttä.

Gabi valitsi Aida housujen kaveriksi tummansinisen topin ja Lavanna jakun beigen sävyssä. Beige ja tummansinen ovat kauniita yhdessä. Gabilla on olan yli uusi Dayn laukku. Laukkua kiertää musta kantti ja hihna on säädettävä, joten laukkua voi kantaa myös olalla ja kädessä.

 

Ballerinat sopivat hyvin lyhkäisemmän hameen kanssa

 

2. Työvaatteena tummansininen Siri hame

Siri hame on tyylikäs käyttöhame. Hameessa on vyölenkit ja edessä on vetoketju ja hakanen. Hame on malliltaan suht suora, aavistuksen se levenee helmasta alaspäin, koska takana ei ole halkiota. Hame loppuu polven yläpuolelle.

Monika twinsetti on niin kaunis. Puin neuletakin harteille ja laitoin helmet kaulaan. Tästä setistä tuli naisellinen olo. Neuletakki pysyy hyvin harteilla, kun sen alla on neule eli nämä materiaalit nappaavat toisiinsa kiinni eivätkä ole liukkaita.

Gabi puki Siri hameen kanssa saman sarjan neuleen V-kaula-aukolla. Koska neule on malliltaan suora ja reiluhko, laittoi Gabi neuletta hieman hameen sisälle. Harteilla hänellä on pehmoinen Eva jersey jakku tummansinisenä. Kädessä Gabilla on uusi väri, cafe latte, Logo band laukku sarjasta. Jalassa meillä on kummallakin ballerinat, jotka sopivat hieman lyhkäisemmän hameen kanssa.

 

3. Työvaatteena tummansini/valkoinen Randys mekko

Randys mekko on ilmava ja kevyt viskoosimekko. Mekkoon kuuluu tummansininen alasmekko, joten mekko ei ole läpikuultava. Alusmekon olkaimet ovat säädettävät. Mekon kaulusta kiertää pienen pieni fyrrykantti ja kauluksessa on nauhat. Malliltaan kaulus on V-aukkoinen. Hihat ovat pussimaiset ja rannekkeissa on leveä kuminauharanneke. Mekossa on kaksi salsakanttia ja ensimmäinen on vyötärön kohdalla. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36.

Gabi puki Randys mekon päälle Ciara kietaisuneuleen tummansinisenä. Sävy on sama kuin Bonita liivissä. Myös Bonita liivi toimii Randys mekon päällä

 

Katso alla oleva stailausvideo asuista!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Tekisittekö joskus postauksen vaatteista erilaisille vartalotyypeille? Joskus teillä tällainen postaus olikin ja siitä sai kivoja vinkkejä 🙂

  • Hei Tiinu! Katsotaan, miten se toteutettaisiin tällä kertaa. Kirjoitan usein verkkokaupan puolelle tuotetekstiin, mille vartalotyypille tuote on passeli 🙂 Mutta tutkitaan! Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Sain teiltä pari paitamekkoa juuri Olivat oikein kivat, mutta toivoisin samantyyppisiä raikkaan sinisävyistä, myös vihreä sävy kiinnostaisi. Koko 40, pituus 170. Mekko pitäisi olla polvipitkä.

  T. Mervi Tolvanen

  • Hei Mervi! Kiva kuulla, että ostoksesi menivät nappiin! Meille tulee satoja mekkoja keväällä eli varmasti löytyy sekä sini- että vihreäsävyisiä mekoja, jotka miellyttävät sinua 🙂 Seurailethan! Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Kiva, kun tuotte myös tummansinistä perusväriä asukokonaisuuksiin- parhaimmillaan se on upea, ylellinen väri. Outoa mutta musta ei itselläni sovi mitenkään kasvoja vasten- se tekee ”harmaaksi” ja vie kaiken värin kasvoilta, meikistä huolimatta : )

  • Hei Susanna 🙂 Juu, tummansininen kulkee meillä aina mustan rinnalla. Kaikki eivät pidä mustasta, joten tummansininen on hieman pehmoisempi sävynä kuin musta. Tummansininen on aina tyylikäs ja ihana klassikkoväri! Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Mukava Randys mekko ja rosa neule ja -takki,

  • Hei Annamaija! No jep, ovat ihania kummatkin 🙂 Mukavaa iltaa, Kata