Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Onnea äiti!

Äitini täyttää tänään 86-vuotta. Hänellä on useita harrastuksia ja yhdistyksiä mihin hän kuuluu. Hän ajaa autoa, meikkaa ja laittaa hiuksensa päivittäin. Hän käy ravintoloissa syömässä ja kahviloissa kahvilla. Hänellä on paljon ystäviä. Hän on mieleltään pirteä ja elämänmyönteinen. Hän seuraa Suomen politiikkaa ja maailman menoa. Hän on kiinnostunut lastensa ja lastenlastensa ja lastenlastenlastensa tekemisistä. Hän käyttää iPadia, on mukana Facebookissa ja seuraa meidän postauksia ja katsoo videoita. Hän rakastaa kauniita vaatteita ja kommentoikin aina asuja, mitä olemme kuvanneet Tyyliblogiin. Hänen vakiolauseensa onkin ”voi tuollaisia asuja minulla oli silloin nuorena”. Hän on juuri sellainen, millainen itse haluaisin olla hänen iässään, jos sinne asti saa elää terveenä. Paljon onnea äiti!

Kuvasimme äidin kun hän täytti 79-vuotta. Postaus löytyy täältä.

Kategoriat

15 kommenttia

 1. Ihana juttu.Äitisi on kaunis,kerro terveiset ja Onnittelut !. Olen samanikäinen 86 v ,toimin samoin kuin hän. Olisko yrittäjyydellä vaikutusta ekämänasenteeseen. Kauniita vaatteita teillä on.
  Kun tulen tervehtimään poikieni perheitä sinne ,etsin liikkesi,tulen ostoksille.
  Kaupallista kevättä !

  • Hei Anna-Liisa 🙂 Kiitos 🙂 Ihana kuulla, että myös sinulla on elämäniloa ja onnellisuutta elämässäsi. Tiedätkö, se voi olla, että yrittäjyydellä on osuutta asiaan. Meidät on keitetty monessä liemessä ja aina pitää selvitä, oli asia mikä tahansa, koska kukaan muu ei sitä tee puolestamme. Kiitos ja tervetuloa käymään! Olemme hotelli Tornia vastapäätä. Mukavaa viikkoa ja kevään odotusta, Kata

 2. Hei! Olipa ihana lukea tämä(kin) postaus <3
  Äitisi on onnekas terveytensä puolesta, tosin hän on sen eteen aivan varmasti tehnyt töitäkin. Ihanaa, että elämänilo ja -halu säilyvät vanhuudessa ja jaksaa pitää yhteyttä ja toimia, olla aktiivinen. Siinä meille kaikille tavoitetta!
  Ihana kuva sinusta Kata, olet kaunis ja hiuksesi erityisesti on ihanasti tässä.

  • Hei Eija! Kiitos paljon 🙂 Olet oikeassa, hän on onnekas myös terveytensä puolesta. Se ei ole itsestään selvyys kenellekään meille. Kyllä, hän on elämänmyönteinen ja iloinen, mikä on lohduttavaa, kun itsekin vanhenee. Näkee, että sitä ei tarvitse pelätä. Kiitos, hiukset tottelivat tuona aamuna kiitettävästi 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Onnittelut äidillesi! Oma elämänasenne vaikuttaa paljon oman elämän laatuun! Ja olipa ihana lukea, miten Kata sinä arvostat ja kunnioitat omaa äitiäsi! Niin uskomattoman paljon ovat meitä edeltävät sukupolvet tehneet töitä meidän eteemme. Ja kaunis pukeutuminen kuuluu kaiken ikäisille!

  • Hei Marianne! Kiitos 🙂 Kyllä, niin vaikuttaa! Ja positiivisuus ruokkii positiivisuutta ympärille, mikä on vain ihana asia. Älä muuta sano, uskomattoman paljon ovat tehneet ja arvostan sitä suuresti! Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Olemme onnekkaita! Äitini on myös 86 vuotias. Aktiivinen, pyörittää edelleen pientä tilitoimistoaan, ajaa autoa, lukee paljon ja pitää huolta koko suvusta. Toivon ja luulen, että se on minuunkin tarttunut tuo elämän ilo ja nautinto. Oma iskulauseeni on: Life Rocks!

  • Hei Erja! Loistava iskulause! Wautsi, että äitisi tekee vielä töitä. Minäkin haluan tehdä mahdollisimman kauan töitä, koska se jos joku pitää mielen virkeänä ja tuntee että itse on hyödyllinen, mikä on myös tärkeä tunne. Varmasti on tarttunut! Ympärillä oleva postiivisuus ruokkii positiivisuutta, näin ainakin itse koen. Minun äiti kääntää kaikki asiat aina parhain päin, sekin on taito. Mukavaa viikkoa, Kata

 5. Aktiivinen elämä pitää pirteänä ja itsestä huolehtiminen. Oli kiva kirjoitus äidistä, tästä on hyvä ottaa oppia tuleville vuosikymmenille. Hyvää syntymäpäivää!

  • Hei Eila! Kiitos 🙂 Se on just näin, aktiivisuus ja tosiaan itsestä huolehtiminen ja terveenä pysyminen ovat tärkeitä avaintekijöitä kun vanhenee. Mukavaa viikkoa, Kata

 6. Hyviä vinkkejä elämään meille aikuisille naisille. Iloista syntymäpäivää!

  • Hei Tiinaleena 🙂 Kiitos! Mukavaa viikkoa, Kata

  • Hei Annamaija ja kiitos paljon 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata