Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Silkissä ja tyllissä

Olenpas ihanissa asuissa tänään, silkissä ja tyllissä! Heti kättelyssä kerron, että kaikki tämän postauksen tuotteet eivät saa päätyä koskaan kiertoon. Nämä ovat ikuisia ja ajattomia. Valitettavasti joskus voi käydä niin, että vaatekaappi kutistaa vaatteita. Tämän estääksemme, suosimme stretch vaatteita, jolloin ei haittaa jos vaatekaappi tekee meille pienen kepposen.

Silkissä ja tyllissä on naisellinen olo. Asuissa on ripaus luksusta!

 

Dado kuviomekko

Dado mekko on upea malliltaan, materiaaliltaan sekä väritykseltään. Mekossa on O-kaula-aukko ja lyhkäiset hihat, jotka ylettyvät kyynerpään kohdalle. Mekko on kauniisti vartaloa myötäilevä ja vasemmassa sivussa on vekit, jotka häivyttävät massukkaa, mutta korostavat kauniisti vyötäröä. Mekko ylettyy polven alapuolelle. Mekon takana on vetoketju ja mekossa on vuori. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Mekko sopii sekä A- että X-vartalolle. Suoran malliselle vartalolle eli H-vartalolle  mekko on liian kaarrettu lantion kohdasta

 

Kuosimekko ja alla oleva kuosipaita ovat silkki/stretchiä. Materiaali on kerrassaan ylellistä, kevyttä, joustavaa ja ihanan tuntuista päällä.

 

Lavanna jakku beigessä ja taivaansinisessä värissä sopii kumpaankiin asuun upeasti. Blaine paidan väritys sitoo jakut asuihin. Korvissa minulla on Helsinki korvakorut beige sävyssä.

 

Tyllihame

Tyllihame on upea! Hameessa on kuminauhavyötärö, vuori ja muutama kerros tylliä. Minulla on päällä hameesta koko 34. Koska vyötärönauha venyy, voi hameesta ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Liian pientä hametta ei kannata ottaa, koska silloin hame ei laskeudu kauniisti vaan se jää ”pönköttämään” vyötärön ja lantion kohdalta eikä ole sievä päällä.

Hame yhdistetään neuleisiin ja tennareihin/ballerinoihin arkeen ja juhlaan juhlavalla yläosalla ja korkkareilla tai sandaaleilla.

Puen tyllihameen kanssa myös mustat maiharit ja mustan neuleen

 

Blaine kuviopaita

Blaine paidassa on super ihana materiaali, se on silkki/stretchiä. Paidassa on V-kaula-aukko ja pienet hihat. Paita on malliltaan aavistuksen kavennettu vyötäröstä, jolla siihen on saatu naisellista mallia. Paita ylettyy lantiolle ja helma on pyöristetty. Paidan voi pukea hameen/housujen sisälle tai jättää päälle. Paita toimii yksistään tai jakkujen/neuletakkien alla. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Silkkiä ja tylliä löytyy myös TÄSTÄ videosta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Oi että on kauniit värit ja asut! Tyllihame ja pusreo on aivan syötävän herkullisen näköiset yhdessä! 🥰

    • Hei Marja! Kiitos 🙂 Ihanaa kun tykkäät, itse tykkään myös! Mukavaa iltaa, Kata

  2. Tyylikkäät ballerinat.Kuviomekko vaatii täydellisen vartalon ollakseen tyylikäs.

    • Hei Annamaija! Asut ovat kauniita ja ihania päällä, kun ne joustavat 🙂 Mukavaa torstai-iltaa! Kata