Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

3 erilaista valkoista paitaa ja Flat housut

Flat housut kuuluvat Zella perheeseen. Zella on materiaali, johon kuuluu erimallisia housuja. Joskus materiaalista on ollut mekkoja ja hameita, mutta ei hetkeen. Zella materiaalista on valmistettu mm. culottes housuja, joita meiltä myös löytyy. Nämä Flat malliset housut soveltuvat suoraan sanottuna kaikille vartalotyypeille.

Syy siihen, että Zella housut istuvat kaikille vartalotyypeille, johtuu kuminauhasta, joka on vyötärönauhan takosassa

 

Musta Antoni paita

Otsikossa lupaan kolme valkoista paitaa, mutta sitä ennen mainitsen, että Antoni paitaa löytyy myös mustana. Kaikista kolmesta valkoisesta paidasta löytyy oma erikoisuutensa.

 

Antoni paidan hihansuissa on piilovetoketju

Antoini paidan erikoisuutena on sen hihat ja hihansuissa olevat piilovetoketjut

 

Valkoinen Antoni paita

Antoni paita

Antoni paidassa on näyttävät hihat. Hihat ovat pussimaiset ja rannekkeet ovat leveät ja niissä on piilovetoketju. Paidassa on O-kaula-aukko ja malliltaan paita on aavistuksen slimmattu vyötäröstä sekä paidan edessä ja takana on muotolaskokset. Paidan niskassa on nappi. Paita loppuu lantiolle ja helma on kevyesti pyöristetty. Minulla on paidasta päällä kuvissa koko S, mutta oikea kokoni paidasta on XS.

Paidan voi pukea alaosan päälle tai sisälle ja koska se on ohuehko niin se ei ”pullota” vartalon keskikohdasta alaosan alle puettaessa. Paita soveltuu arkeen ja pieneen menoon.

 

Miza paita helmillä

Miza paita helmillä

Miza paidan erikoisuutena on sen 3/4 osa mittaiset hihat, joiden hihansuissa on leveä käännös ja käännöksessä on helmikalvosinnapit. Kalvosinnapit saa irti ja ne kannattaakin ottaa pois kun paidan laittaa pesuun. Malliltaan paita on suora ja se on takaa hieman pidempi kuin edestä. Paita ylettyy haarasauman kohdalle/alapuolle ja paidan helma on pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34, paita on reiluhkoa kokoa eikä se ole läpikuultava.

 

Mustat Zella housut

Zella Flat housuja löytyy kolme väriä:

  • mocca
  • tummansininen
  • musta

Klassisia perusvärejä, joihin on helppo yhdistellä erivärisiä yläosia.

 

Zella housut mocca värissä

Zella Flat housut

Zella Flat housuissa on loistava malli! Housuissa on korkea vyötärö, se ylettyy navan yläpuolelle. Housujen sivuissa on taskut ja lantio on aavistuksen pyöristetty. Lahkeet kapenevat alaspäin ja ne loppuvat noin jalkapöydän päälle/nilkkaluun kohdalle (riippuen jalkojen pituudesta ja housujen koosta). Housujen takana vyötäröllä on kuminauha, tämä takaa sen, että ne sopivat sekä kapeavyötäröiselle että suoremman malliselle vartalolle. Housujen sivusaumaa on tuotu aavistuksen eteenpäin, joten tämä pieni jippo kaventaa reidet. Minulla on housuista päällä koko 34.

”Housut ovat helppohoitoiset pese ja pidä Zella-laatua!” Housut soveltuvat arkeen ja pieneen menoon.

  • Zella Flat housut € 99,95 , kaikki Zella housut löytyvät täältä

 

Valkoinen timanttinappinen paita

Kauluspaita timanttinapeilla

Valkoinen kauluspaita on suoran mallinen paitis, jonka erikoisuutena on kauniit timanttinapit edessä sekä hihansuissa. Paita on takaa hieman pidempi kuin edestä eli se ylettyy takaa pepun alle ja edestä haarasauman kohdalle/alapuolelle. Paidan helma on pyöristetty. Paita ei ole läpikuultava. Minulla on paidasta päällä koko 34, paita on reiluhkoa kokoa.

 

Flat housuihin voi yhdistää tennarit tai korkkarit ja kaikki siltä väliltä, riippuen minne on matkalla.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Antoni paidassa pukemista helpottavat vetoketjut hihoissa,kaksi muuta ns.peruspaitoja.

    • Hei Annamaija! Ihania paitoja, jokaisessa jokin kiva jippo 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *