Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ultra kevyet maiharit ja niiden tykötarpeet

Postauksen pääaiheena voisi olla nämä kolme kivaa mekkoa, mutta ajattelin, että pääosaan pääsevät ultra kevyet maiharit, jotka ovat minusta todella kivat. Täytyy todeta, että montaakaan paria ei enään maihareita meiltä löydy, mutta onneksi saimme nämä kaksi maiharia lisää. Yhdet mustat nahkasaappaat ja muistaakseni kahdet raffit nilkkurit ovat vielä tulossa ja ne ovat sitten siinä. Seuraavaksi odotetaan Panchiceja, jotka saapuvat tammikuun viimeisinä päivinä.

 

Minulla on jalassani 50 den sukkahousut, jotka ovat tummansiniset. Eli kamelin väristen maihareiden ja sinisen mekon kanssa puetaan tummansiniset sukkahousut

 

Justin maiharit; kameli

Justin maihareissa on musta kumipohja ja pohjan reunaa kiertää raikas valkoinen tikkaus. Edessä on narut, joilla voi kiristää maihareita, jos on tarvis. Sisäsaumassa on vetoketju. Justin maiharit vastaavat ihan normaalia kokoa, mutta jos on kovin rintava jalka, voivat ne olla tiukat pukea jalkaan.

 

Tummansininen Mary mekko on ihanaa materiaalia ja helppohoitoinen mekko. Mary mekossa on kaunis kaula-aukko. Hihat ovat puoli pitkät ja mekon sivuissa on taskut. Mekossa on kivoja leikkauksia. Yksi poikkileikkaus on rinnan yläpuolella, toinen helmassa ja mekon sivussa on pystysuoria leikkauksia. Malliltaan mekko on suora, sivusaumassa oleva sauma saa mekolle linjaa eli näyttää siltä kuin se olisi slimmattu vyötäröstä. Mekko ylettyy juuri polven alle, minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on reiluhkon kokoinen eli mekosta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

Mary mekko on ohkaista ”sukelluspuku” materiaalia, joka on helppohoitoinen ”pese ja pidä” mekko

 

Kechia ruutuhuivi on ihanan pehmoinen. Ruutuhuivissa on kaunis väritys eli se sopii sinisten, viinien ja beigejen vaatteiden kanssa upeasti. Ruutuhuivi tuo klassiseen asuun kivaa särmää.

 

Lilies mekko on rento mekko! Mekon sisäpuoli on pehmoista fleeceä ja mekko on malliltaan suora, helppo malli. Kaula-aukko on pyöreä, hihansuissa on resorit ja mekko loppuu polven yläpuolelle. Hihat on laskettu ja ne eivät ole ihan täyspitkät, vaan ne loppuvat ranteisiin.

 

Olen aina pitänyt mustista kengistä, joissa on ripaus valkoista. Keväällä meillä oli mustia tennareita valkoisella pohjalla ja nämä Justin maiharit valkoisella tikkauksella kovasti miellyttävät silmääni. Pidän yleensäkin valkoisesta väristä, se raikastaa asun ja valkoinen paita taas raikastaa kasvot. Katsokaa, kuinka kauniisti maiharien nauhat on pujotettu reistä läpi.

 

Lilies mekko on reiluhkoa kokoa, minulla on päällä koko XS. Sukkahousuista vielä sen verran, viitaten eiliseen postaukseen, että vaikka yläosa/mekko on vaalea voi jalkaan pukea mustat sukkahousut, koska kengätkin ovat mustat.

 

Laurine musta kassi on ohuehkoa toppakangasta. Laukun päällä on vetoketju ja laukun sisällä on on yksi tasku. Laukun saa hyvin olalle, olkahihnat ovat riittävän pitkät.

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Myös minusta sukkahousu-postaukset olivat hyvät ja tarpeelliset tähän vuodenaikaan! Kiitos Katalle!
  Kiinnostaa kovasti 30 den vaaleat sukkahousut, sitten kun saatte ne. Minulla on vaaleita nilkkureita ja niiden kanssa joihinkin asuihin kävisi vaaleat paksummat sukkikset.

  • Hei Hellevi! Kiitos, kiva kun tykkäsit 🙂 Jep, katsotaan millaiset vaaleat sukkikset sieltä saapuvat 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Hei Kata!

  Suurkiitokset tämän ja edellisen postauksen sukkahousuvinkeistä! Käytännöllistä ja hyvää tietoa ihan tarpeeseen!

  Kiitokset myös siitä, että teillä on kuvia vaatteista kahden erimittaisen mallin päällä ja mallien pituudet on kerrottu. Näin on helppo kotona hamottaa, minkä pituinen mekko tai pusero on tai minkä pituiset housut itsellä päällä olisivat. En ole koskaan ennen uskaltanut ostaa housuja netistä. Nyt, kun olen nähnyt housuja Kata sinun päälläsi, tiedän, että ne ovat minullle saman mittaiset. Olen tehnyt teiltä kaksi loistavaa housuhankintaa: Rich Cargo -farkut ja Tulevaisuuden housut. Jälkimmäisten hankinnassa osaava myyjä auttoi kaupassanne, kun kysyin apua kokonumeron valinnassa; otin yhden koon pienemmät kuin Cargot ja housut ovat minulle aivan sopivat!!! Ja todella mukavia päällä molemmat housut. Olen enemmän kuin tyytyväinen!

  Hyvää syksyn jatkoa koko Dopp -tiimille!

  • P.S.
   Lisäys vielä edelliseen. Minulla on vahvat reidet ja minun silmääni näyttää siltä, että pystysuuntainen vetoketju reiden kohdalla aivan kuin kaventaisi vaikutelmaa reidestä. Reisitaskut puolestaan näytäisivät leventävän. Kiva, että teillä on erilaisia housuja eri vartalotyypeille 🙂

   • Hei Marianne! Se on totta, vetoketju reiden päällä on nappipaikka, se tosiaan kaventaa reittä 🙂 Kata

  • Hei Marianne! Ihana kuulla, että olet tyytyväinen hankintoihisi! Yritämme todella tarkasti kuvailla vaatteita verkkokaupassa, jotta tilaus osuisi nappiin. Kerron myös aina, jos tuote on yhden koon isompi/pienempi kuin normaalisti, minulla on hyvä tuntuma vaatteiden kokoon, niin kauan olen niiden kanssa tehnyt töitä 🙂 Välillä kaikki eivät usko mitä kirjoitan ja silloin tulee hutiostoksia eli yleensä niin että ottavat liian ison koon 🙂 Kummatkin housut, jotka sinulla on, ovat ihan loistavat! Ne ovat myös minun suosikkini, tykkään kovasti. Ihanaa sunnuntaita! Kata

   • Kiitos samoin! Ja kyllä sinun ammattitaitosi ja kokemuksesi selkeästi näkyvät näillä sivustoilla! Me etäasiakkaat hyödymme siitä valtavasti!

  • Hei Anna-Maija! Kiitos, tummansininen ja kameli ovat kivat yhdessä 🙂 Mukavaa päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.