Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mustien perushameiden stailaukset

Tässä postauksessa on neljä erilaista perushametta ja kahdeksan erilaista yläosaa. Postauksen ideana on antaa vinkkejä arkiseen työpukeutumiseen ja siihen, miten asu stailataan helposti iltakäyttöön. Jos työpäivän päätteeksi haluaa lähteä syömään tai teatteriin eikä kotona ehdi/halua käydä, on asun muunnuttava kätevästi iltamenoihin.

Teimme Gabin kanssa stailausvideon, jolla kerromme asuyhdistelmistä enemmän. Video löytyy postauksen lopusta!

 

Valkoinen paitapusero on vaatekaapin kulmakivi. Jos valkoinen ei tunnu omalta, voi se olla myös vaaleansininen. Ne ovat ne klassiset paitapuseron värit, jotka toimivat aina, ympäri vuoden. Liivi on loistava, koska se ei ole liian kuuma. Se kuitenkin lämmittää, tuo ulkonäköä ja on puetun näköinen.

 

Musta kauluspaita on mielenkiintoinen ja hieman erilainen, koska siinä ei ole klassista napitusta edessä. Pieni röyhelökaulus on söpö ja se toistuu kauniisti myös hihansuissa. Paidan voi pukea hameen sisälle tai päälle.

 

Postauksen hameet

Voin todeta, että kaikki hameet ovat loistavia hameita ja ne ovat aavistuksen erilaisia. Ninsa hameessa on vuori ja se on klassinen kynähame, jossa on villaa mukana. Luella nahkahame on loistava nahkahame kuminauha vyötäröllä. Zella shape hame on istuva ja ylettyy juuri polven alapuolelle. Zella hameessa on vyölenkit ja se on hameista lyhin.

 

Valkoinen paitapusero pienellä puhvihihalla tuo asuun pehmeyttä. Paitapuserossa on kauniit hihansuut. Bonita liivi on loistava paitojen päälle, mutta se toimii  myös yksinkertaisen mekon päällä.

Katso alla olevalta videolta, miten tämä asu muutettiin illallisasuksi töiden jälkeen

 

Liivien alle voi pukea myös poolon. Poolo on ihanan pehmoinen eikä se kiristä kaulaa. Myös Gabi asusti tämän asun iltamenoon, löydät Gabin stailauksen myös stailausvideosta.

 

Alano kietaisupaita toimii moneen menoon. Sen voi pukea hameiden ja housujen kanssa ja se jätetään aina niiden päälle. Ryppyjen ansiosta se häivyttää massukkaa ja minusta paita sopii parhaiten hieman suoremmalle vartalotyypille. Paidassa on suht kapeat hihat käsivarsien kohdalta, joten se voi joskus jäädä käsivarsista tiukaksi. Suora vartalotyyppi sirolla yläosalla on juuri oikean mallinen vartalotyyppi paitaan.

 

Gabi puki Zella hameen kanssa pidemmän pooloneuleen. Pooloneule on leveän mallinen, mutta vyöllä siihen saa linjakkuutta ja poolo muuttuu enemmän ”työpooloksi” vyön ansiosta. Poolo on loistava myös kapeiden housujen/farkkujen kaveriksi.

 

Musta röyhelökauluksellinen paita tuo kivaa kontrastia selkeään kynähameeseen. Paita sopii myös rentojen housujen kanssa ja sen voi pukea myös juhlaan juhlavamman alaosan kanssa.

 

Myös Gabi sai perushameeseen hieman actionia valkoisella slimmatulla paitiksella, jossa on näyttävät hihat. Zella hameessa on vyölenkit ja taskut. Vyöllä asuun saa viimeistellyn lookin.

 

Katso alla oleva stailausvideo!

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Oikein hyviä, helposti muunneltavissa olevia asukokonaisuuksia, tyylikkäitä ja kauniita kivoilla nyansseilla, kiitos taas oivallisista vinkeistä 👍🌹

  • Hei Tiina! ihanaa kun tykkäsit 🙂 Mukavaa viikon jatkoa, Kata

 2. Jos yhtään on vatsaa, kuten norminaisella keski-iässä on, niin vyötäröä tiukasti mukaileva ja kapea hame ei tunnu hyvältä. Olonsa siinä voi tuntea jopa rumaksi ja lihavaksi.

  • Hei MN-H 🙂 Itsekin olen keski-ikäinen ja minulla on massukkaa, aamulla vähemmän iltaa kohden enemmän 🙂 Paljon vaikuttaa alusvaatteet ja sukkahousut mitä yleensäkin pukee asujen alle Jokainen pukeutuu juuri kuten parhaakseen näkee, jotkut tuntevat itsensä kauniimmiksi kapeimmissa hameissa ja jotkut leveähelmaisissa hameissa, pääasia on että itse viihtyy. Mukavaa iltaa, Kata

 3. Säteilevät Gabi ja Kata kuvissa ja aivan ihanalla videolla! Hyväolo huokuu teistä ja tarttuu näin ruudun taaksekin.

  Ihanaa, että kynähameet ovat palanneet vai ovatko ne minnekkään kadonneet?
  Pantoihin olen hurahtanut täysin. Niissä on vaan sitä jotain.

  Ei voi muuta kuin ihailla teitä tehokaksikkoa, kun jaatte meille lukijoille hyviä vinkkejä pukeutumiseen. Teillä molemmilla on kyllä stailauksen taito.

  Pienillä asioilla saa työpukeutumisen muuntumaan juhlavammaksi ja pieneen menoon. Vinkkinne helpottaa ja ei tarvitse kantaa koko vaatekaappia mukana, jos on töistä lähdöstä jonnekin menoon. Arvostan ja ihailen, että jaatte niksejänne.

  Jatkakaa samaan malliin ja nämä videot sen kuin paranevat teillä joka kerta. Olette opinneet valtavasti vuosien varrella videoitten tekemisestä.

  • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi 🙂 Olivat ne hetken aikaa kadoksissa, mutta ihanaa kun perusasiat palaavat välillä takaisin. Ihana kuulla, että tykkäät vinkeistä 🙂 jep, olet oikeassa, vain tekemällä oppii ja tulee enemmän varmuutta kameran edessä 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  • Huomenta Anna-Maija! Kynähameet ovat kapeita, niin niiden kuuluukin olla 🙂 Mutta kaikki joustavat eli ovat mukavia päällä. Mukavaa sunnuntaita! Kata