Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Zilky yläosa kahteen erilaiseen Zilky hameeseen

Tiedän, että moni tuntee ja omistaakin Zilky midihameen. Zilky midihame on ollut mallistoissamme jo hetken aikaa. Sitä on ollut sesonkien aikana eri värisinä. Nyt sitä on saatavilla mustana, muita värejä ei siitä ole enään valmistettu. Musta tällainen hame on aina toimiva ja Zilky midihame on sellainen, jonka yhdistää juhlaan juhlavilla asusteilla ja yläosalla ja arkeen reippailla kengillä ja vaikkapa neuleella.

Zilky sarjaan saapui paita, joka toimiikin Zilky sarjan hameiden kanssa tehden niistä juhlavan ”mekkomaisen” asukokonaisuuden

 

Zilky hameessa on leveä vyötärönauha. Vyötärönauha on sileä edestä ja takana on kuminauha. Koska hame levenee alaspäin, sopii hameen kanssa joko lyhyt yläosa tai yläosa, joka puetaan hameen sisälle kuten ylläolevassa kuvassa. Kun hameen sisälle pukee paidan, suosittelen pukemaan sen sukkahousujen sisälle. Näin vältytään ylimäärisiltä muhkuroilta vartalon keskikohdalla. Kiepautin vyötärölle ruusun vyöksi, joka antoi kauniin lisän asuun.

 

Zilky paita

Zilky paita kuuluu samaan sarjaan Zilky hameen kanssa. Paidassa on O-kaula-aukko, jossa on pientä vekkiä. Hihat ovat vajaamittaiset ja hihansuissa on kuminauhat. Paidassa on raglanhihat ja niskassa on vetoketju. Malliltaan paita on suora ja se loppuu noin haarasauman kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Zilky paita toimii myös kapeiden housujen kanssa

 

Zilky midihame

Zilky hame on loistava hame niin mallinsa kuin materiaalinsakin ansiosta. Hameen vyötäröllä on kuminauha, joka on ainoastaan hameen selkäpuolella. Edestä vyötärönauha on sileä. Hameen sivuissa on taskut ja hame levenee kevyesti alaspäin loppuen polven yläpuolelle. Minulla on hameesta päällä koko 36. Hameen vyötärönauha joustaa, mutta ei paljoa, joten suosittelemme ottamaan siitä yhden koon isomman kuin normaalisti.

Minulla on Zilky hameesta omakohtaista kokemusta. Minulta löytyy midihameesta muutama väri. Midihameen materiaali on todella helppohoitoista eli pese ja pidä. Se ei myöskään rypisty eikä ole arka kangas, vaikka niin voisi luulla.

 

Zilky kynähame

Zilky kynähameessa on ihana malli. Hameen sivussa, vasemmalla puolella on vekkejä, jotka häivyttävät mahdollisen massukan. Malliltaan hame on kapea ja se loppuu juuri polven alapuolelle. Hameen takana on halkio. Minulla on hameesta päällä koko 36.

 

Tämäkin setti näyttää juhlavalta sekä kauniilta. Nyt laitoin ruusun rintaan, koska vyötäröllä on vekit eli ruusu vyötäröllä olisi ollut liikaa

Katso alla oleva video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

 1. Tyylikäs, klassinen Zilky midihame. Kiva, kun samasta materiaalista on valmistettu kynähame sekä paita. Ikuisuustuotteita ja toivotaan keväämmällä tulevan vaaleita sävyjä samasta sarjasta. Musta toimii aina.

  Nämä kaksi asua sopii monelle pieneen menoon. Ruusu vyötäröllä tai rinnassa niin asu on täydellinen.

  Kata, kiitos kun jaat pukeutumisvinkkejä sekä myös vaatteiden hoitovinkkejä. Et uskokaan kuinka monen naisen elämän asukriisit pelastat juuri sinä, Gabi että Doppin henkilökunta. Iso kiitos teille.

  Aina voi luottaa, kun astuu Doppiin ettei tule hutiostoksia ja välillä itsekin ihan yllättyy, kun heittäytyy ja antaa henkilökunnan ehdottaa asuja. Joskus on hyvä kokeilla jotain täysin uutta ylleen. Välillä henkarissa oleva vaate ei pääse oikeuksiinsa, mutta kun sen sujauttaa päällensä, niin sykähdyttää.

  • Hei Jaana, Zilky sarja kestää aikaa. Tuotteet ovat ihanan klassisia. Kiitos, se on aivan ihanaa kun postauksista saa intoa ja virtaa omaan vaatekaappiin. Ihana pelastaa naisten asukriisejä ja tehdä aamuista helppoja puketumisen suhteen. Aina kannattaa sovittaa ja välillä yllättyy positiivisesti ja se on super hauskaa! Uudet jutut vaatekaapissa piristävä mieltä! Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Tyylikäs Zilky midihame luottovaate moneen menoon.Kynähame vaatii täydellisen vartalon,ollakseen edustava.

  • Hei Annamaija, Zilky sarja on ihana ja todella toimiva ja mikä parasta, pese ja pidä! Mukavaa viikonloppua, Kata