Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

SEASON SALE -30!

Talvitakit, talvikengät sekä pipot, huivit ja lapaset nyt -30%!

Tuotteet löytyvät täältä.

Katso videoesittely ALE tuotteista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Hyvin olivat tuotteet esitelty rytmikkäällä videolla ihanan iloisesti, joten kaupassa sekä verkkokaupassa köy tohina, joten kauan ei kannata miettiä, vaan pistää toimeksi tilauksen/ostoksen kanssa.

    Teillä Doppissa uusia tuotteita tulee paketteina ja tilauksia löhtee paketteina; oikea joulupukin paja ja tuntuu kuin teillä olisi ainainen joulu. Tilaukset tulevat kyllä salamana perille. Doppiin voi luottaa aina.

    • Hei Jaana! No meillä on ainainen Joulu 🙂 Ja innokkaana kuin pikkulapsi ryntään heti pakettien kimppuun, kun kuulen että posti tuo paketteja 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

    • Hei Annamaija! jep, kaikenlaista löytyy 🙂 Kata