Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Näitä hihoja ei kannata polttaa!

Kun vihastun, niin voin tokaista että ”nyt kyllä paloi hihat”. No, olen kovin suopea nykyään eli minun ”hihat palavat” ani harvoin, ainakin minun mielestäni. Jos mieheltä kysytään tätä asiaa, niin hän voi olla toista mieltä 🙂 No oli asia kuinka tahansa, niin näitä aivan ihania luonnonvaaleita hihoja ei kannata ”polttaa” 🙂 Siis onhan nämä mageet! Katsotaan tarkemmin, miten olen ne tähän postaukseen stailannut.

Postauksen lopusta löytyy kertomusvideo postauksen asuista

 

Tiana mekkomallia on ollutkin meillä aina silloin tällöin. Tiana mekosta on valmistettu uusi materiaali ja uusi kuosi. Materiaali on hieman paksumpaa  ja ihanan pehmoista iholla. Kangas on aavistuksen kiiltävää. Mekon kuosin väritys on tummansininen ja kerma.

 

Tiane midimekko

Tiane midimekko on niin kaunis. Mekossa on hieman paksumpi materiaali ja se on hyväntuntuinen iholla. Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on vetoketju. Hihat ovat täyspitkät. Mekon yläosa on smokkirypytystä eli yläosa venyy. Smokkirypytys loppuu vyötärön kapeimpaan kohtaan ja helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu nilkkoihin/nilkkojen yläpuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa/aavistuksen reilumpaa kokoa. Jos on siro yläosasta, voi mekosta ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Mekon helmassa on tilaa lantiolle.

 

Hihojen sarjaan kuuluu myös neulehame. Puin settiin mustat 66 den sukkahousut, koska tiedän että suurin osa naisista omistaa mustat nilkkurit tai saappaat. Näin näkee, miltä asukokonaisuus näyttää mustilla sukkiksilla. Ihonväriset sopivat myös aivan ihanasti, ne ovat kevyemmän näköiset asuun, mutta niillä ei välttämättä talvella tarkene, ainakaan arjessa.

Tässä asussa minulla on musta Vigun Clutch ja alemmassa kuvassa minulla on luonnonvaalea Vigun Clutch yhdistettynä asuun. Kummatkin sopivat!

 

Lia paita

Lia paita on sellainen paita, joka sopii moneen menoon. Paidan etuosa on laskeutuvaa viskoosia. Kaula-aukko on O-mallinen ja kaula-aukon edessä on hakanen, jolla sen saa kiinni. Kaula-aukko toimii myös auki, jolloin se muuttuu V-aukoksi edestä. Hihat ja selkäosa on joustavaa ja pehmoista viskoosi/elastania. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reilua kokoa, siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Farmila neulehihat

Farmila neulehihat ovat kerrassaan hauskat! Kädet pujotetaan hihoihin ja neule jää edestä kokonaan avonaiseksi. Hihat ovat hieman pussimaiset ja hihansuissa on resorit. Minulla on neulebolerosta päällä koko S.

Neuleboleroa löytyy koot S joka vastaa kokoa 34-36, koko M joka vastaa kokoa 38-40 ja koko L, joka vastaa kokoa 42-44.

 

Tältä neulebolero näyttää takaa. Tästä kuvasta näkee myös Lia paidan selkäosan, joka on joustavaa viskoosi/elastania.

 

Farrah neulehame

Farrah neulehame on super söpö. Hameessa on leveä kuminauha vyötäröllä. Hame on kapea ja se loppuu polven yläpuolelle. Neulos on kaunista lettineulosta. Minulla on hameesta päällä koko M. Hameen lantionympärys kannattaa katsoa mittataulukosta, koska se ei ole kovin iso.

 

Jos pidät mielummin housuja kuin mekkoa tai hametta, niin Dortes paita on kaunis juuri housujen päällä. Minulla on jalassa meidän kestosuosikki housut eli Amalie housut € 119,00 tummansinisinä. Housuihin löytyy myös tummansininen Lavanna jakku , joka löytyy täältä.

 

Dortes paita

Dortes paidassa on hieman paksumpi ja ihanan tuntuinen materiaali. Dortes paidassa on kaulukset, napit edessä ja pitkät hihat. Hihansuissa on käännettävät hihansuut. Paita on kauniisti slimmattu vyötärön kohdalta ja helma on pyöristetty. Paita ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 36. Paita on yhden koon pienempi kuin normaalisti. Rinnan ympärille ja paidan väliin tulee jäädä muutama sentti tyhjää tilaa.

 

Näiden asukokonaisuuksien väritys on kerma ja tummansininen. Tummansininen tulee olemaan alku kevään 2024 yksi hittiväreistä.

 

Nyt naurattaa! Syy nauruun oli ohikulkija, joka huuteli ja kehui asuani! Sanotaan, että suomalaiset ovat tuppisuita, mutta se ei pidä paikkaansa meidän kuvauksissa. Kommentteja tulee usein ja aina positiivisia!

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Moikka,

  Pakko kommentoida noista söpöistä irtohihoista.. Mun äiti neuloi mulle tuon tyyppisen neuleen, kun olin pikkutyttö, ja sitä vaatetta kutsuttiin ihanasti lukunutuksi <3 Mun äidillä oli itsellään ollut vastaava lukunuttu pienenä.

  • Hei Anna 🙂 Juu, muistan myös nimen lukunuttu 🙂 Ihana nimi. Kaikki vanhat nimet ovat niin nostalgisia. Niistä tulee hyvä, kotoinen ja turvallinen fiilis. Nyt voisi ehkä modernimpi sana olla ”tietokonenuttu tai ipadnuttu :)) Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Huomenta
  Onpas taas kauniita asuyhdistelmiä ja hauskasti toteutettu video. Minäkään en malttaisi olla ohikulkijana kommentoimatta😀. Nuo irtohihat on kyllä mainio idea. Ne pystyy pukemaan niiden jo palaneidenkin hihojen tilalle😄.

  • Hei Marianne, hah hah! niin pystyy pukemaan eli ei haittaa vaikka vanhat palavatkin, uudet on heti tilalle 🙂 Kiitos, ihanaa kun tykkäsit! yst. Kata

 3. Juuri tällaisista hihoista olen haaveillut. Hihat mitkät pukea päälle, näyttää söpöltä mini bolerolta ja lämmittävät. Olisipa kauniin vaalean rinnalle muitakin värejä.

  Farraf neulehame söpöjen hihojen kanssa yhdistettynä hillittyyn Lia paitaan on todellinen talven kuningatar asu, niin elegantti. Tykkään vietävästi ja mustat paksut sukkahousut ja nilkkurit tuovat siihen sörmää.

  Ihana kuulla, että kevään 2024 yksi hittiväreistä on tummansininen. Talven jälkeen yksi lempparivärini on juuri tummansininen.

  Tiane midimekon ja Dortes paidan sävyt ja kuvio ovat kauniit. Mekko yhdistettynä hihoihin on style valinta. Itse tykkään kyllä leveistä housuista esim. Amelia housuista yhdistettynä juhlavaan yläosaan pienissä menoissa. Jos taas juhlat ovat isommat ja juhlavat, niin mekko on silloin valintani, mutta jokainen juhlikoon siinä asussa missä itse viihtyy.

  Taas hyvä postaus ja videot täynnä asiaa ja pukeutumiseen vinkkejä luonnollisesti esiintyvän Katan kera. Tykkään ja iso kiitos taas.

  • Hei Jaana! Hihat ovat kerrassaan hauskat ja viehättävät 🙂 Jep, tummansininen tulee rytinällä ensi keväänä ja tässä oli hieman maistiaisia tulevasta. Amalie housut ovat kerrassaan kympit! Juuri sopivat sekä arkeen että juhlaan. Kumpikaan ei vedä överiksi. Ihanaa kun tykkäsit, kiitos 🙂 Kata

 4. Harmoninen midimekko väriltään.Hauskat neulehihat yhdistelvissä mekkojen ja puseroiden kanssa.Söpö neulehame.

  • Hei Annamaija! Setit ovat kerrassaan viehättäviä 🙂 Neulehihat ovat loistava juttu monen yläosan ja mekon päälle. Mukavaa päivää, Kata