Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Eiliset synttärit ja lady&casual asukokonaisuudet

Metsän vihreitä neuleita on kyselty. Meillä oli sellaisia alku syksystä, mutta ne myytiin loppuun. Sen jälkeen olen tainnut sanoa, että metsän vihreitä neuleita ei enää tule, mutta väärässä olen ollut. Nyt saapui kivat, hieman pidemmät neuleet värissä beige melerattu sekä metsän vihreä. Stailasin neuleet ihan eri tavoin, ensimmäinen asukokonaisuus on ns. lady like ja toinen on ns. casual like.

 

Puin Zoey neuleen alle valkoisen Alano nauhapaidan. Näin rennommastakin neuleesta saa asun, joka soveltuu myös työkäyttöön. Alaosana minulla on Aida midihame eli hame, joka on kuin ”pumpulia iholle” sekä Lexington jakku kultaisilla napeilla. Myös jakku on jerseytä eli käyttömukavuus on taattu.

 

Zoe neule

Zoey neule on pehmoinen ja ilmava neule. Neuleessa on V-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Malliltaan neule on suora ja se loppuu pepun alapuolelle. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

 

Juhlistimme eilen minun ja Gabin synttäreitä. Olin viittä päivää vajaat 25-vuotta, kun Gabi syntyi. Gabi täytti viime viikolla 31-vuotta ja minä täytän huomenna 56-vuotta. Mietin juuri, että kun Vauva on Gabin eli äitinsä ikäinen, minä olen silloin 86-vuotias eli yhtä vanha kuin minun äitini on nyt. Katsotaan miten elämä menee, toivottavasti saan elää siihen asti että näen Vauvan aikuisena naisena.

 

Yhdistin metsän vihreän neuleen tummansiniseen. Puin alaosaksi mustikan väriset skinny farkut ja harteille puin Eva jakun myös tummansinisenä. Kaulassa minulla on vihreän sävyinen silkkituubihuivi. Tummansininen ja metsän vihreä ovat kauniit yhdessä. Sinisen kanssa vihreä on hieman rennompi värikombo kuin mustaan yhdistettynä. Myös tämän neuleen alle sopii Alano nauhapaita sekä kerman- että mustan värisenä.

 

Kotikokki

Olemme tavanneet käydä synttäri-illallisella perheemme kesken jossain ravintolassa, kun meillä on synttärit. Tänä vuonna kun perheessä on Vauva, otimme kokin kotiin. Olisikohan Gabi nähnyt, että jollakin oli ollut kotona kokki valmistamassa illallista kotona ja sai siitä tämän kivan idean. No, joka tapauksessa, kokki tuli eilen kotiimme klo. 17. Hänellä oli mukana lautaset ja aterimet sekä kolmen ruokalajin illallinen. Hän valmisti ruoat keittiössämme ja kattoi pöydän. Kun hän oli valmis, hän kutsui meidät syömään ja tarjoili ruoan. Koko proseduuri meni kuten ravintolassa, mutta paikkana oli meidän koti. Ruokajuomat olimme käyneet itse ostamassa hänen suositusten mukaisesti. Illallinen oli kala-kasvispainotteinen.

 

Metsän vihreä neule on myös super kaunis

Hetken mietin, että onko ”outoa” että vieras ihminen tulee kotiimme hääräämään ja me olemme ”passattavana” mutta tilanne ei ollut yhtään outo. Tilanne oli hyvin luonnollinen ja koska hänellä oli kaikki tarvikkeet astioita myöden , paitsi lasit olivat meidän, niin hän pärjäsi keittiössä täysin itse. Tyhjäsin keittiön pöydät ennen hänen tuloaan ja kun hän lähti, ei olisi tiennyt että keittiössä ketään olisi ollutkaan. Kaikki meni todella kätevästi ja hienosti. Niin ja tärkein asia, ruoka oli ihanaa 🙂 Tilasimme kokin www.samihakamaki.com sivulta.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

10 kommenttia

 1. يتجلى تفاني المصنع في الجودة في الأداء المتفوق لأنابيب HDPE ، والمعروفة بقوتها ومتانتها الاستثنائية.

 2. Lady&casual asut ovat tyylikkäät. Molemmat neuleet ovat kauniit, rennot ja lämmittävät taatusti.

  Alena nauhapaidat ovat ihan huiput. Jakuista itse olen aivan menettänyt sydämeni Eva jakulle, ihan best. Lexinton jakku näyttää myös todella ryhdikkäältä ja tyylikkäältä.

  Asusteet kuten huivit, laukut ja nilkkurit viimeistelevät asut. Hameista Aida on ihan lempparini ja Dream skinny farkut istuvat kuin hansikas. Kauniita kokonaisuuksia taas Kata taikonut.

  Mahtava idea tilata kokki loihtimaan illallinen. Hiukan oudoltahan se tuntuu, jos vieras henkilö häärii keittiössä, mutta ammattilainen hoitaa taatusti työnsä hyvin.

  • Hei Jaana! Kiitos, ihanaa kun tykkäsit asukokonaisuuksista 🙂 Jep, itsekin ajattelin aluksi että onkohan outoa kotona ”vain istua” pöydässä passattavana, mutta kuten kirjoitin, asetelma ei ollut yhtään outo. Kaikki meni hyvin luotevasti 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  • Hei Annamaija! Vihreä on kerrassaan kaunis väri ja huivi piste iin päälle 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Hei,Onpa hieno tuo kotikokki-idea!En ole kuullutkaan moisesta!Tuskinpa on muualla saatavilla kuin pääkaupunkiseudulla…Tosi hyvä juuri tuollaisissa”erikoistilanteissa”.
  Kiitos tyyliblogista❤.Ylipäätään Dopp on ihana ja voi olla varma että on Katan Dopp-vaatetuksella tyylikkäästi pukeutunut.Tyyli antaa iloa ja itsevarmuutta tilanteessa kuin tilanteessa. Ja en pidä vaateliikkeissä etsimisestä.Nyt kaikki hoituu kotoa käsin.Eikä täällä maan äärissä ole valinnan mahdollisuuksia.Hutiostoksia ei ole tullut ja palvelu on kuin olisi liikkeesdä palveltavana.
  Onnea syntymäpäivinä vielä kerran Kata js Gabi🥰

  • Hei Leena! Kiitos ihanasta kommentistasi 🙂 ja kiitos onnitteluista! kotikokki oli kerrassaan mainio idea ja fiilis ei ollut ”outo” vaikka vieras ihminen keittiössäni hääräsikin 🙂 Tämä kokkiporukka on Tampereelta, eli hän tuli sieltä. He reissaavat ympäri Suomea eli jos vain on joskus tarvetta tai halua, niin aina voi kysyä heiltä mihin ovat halukkaita lähtemään. Kiva kun olet löytänyt meidät ja olet tyytyväinen verkkokauppaamme 🙂 Ihanaa viikonloppua, Yst. Kata