Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kolmiosainen Kelly sarja

Muutamien merkkien suunnittelijat antavat tuotteille nimet jo suunnitteluvaiheessa. Niin mekin teemme, kun suunnittelemme omaa Doppwoman mallistoamme. Mutta sitten on tuotemerkkejä, jotka eivät nimeä tuotteitaan vaan he toimivat erilaisilla numerosarjoilla. Jos tuotteella ei ole nimeä, niin minä toimin nimenantajana 🙂 Keksin kaikille meille tuleville tuotteille nimet eli meidän jokaisella vaatteella on oma naisen nimi.

Tämän asusarjan nimesin Kellyksi edesmenneen näyttelijän ja Monacon prinsessan Grace Kellyn mukaan. Asusarja on yhtä tyylikäs kuin hän oli kun eli!

 

Tässä postauksessa esittelen kolmiosaisen Kelly sarjan. Sarjaan kuuluu jakku, hame ja housut. Loistava pukusarja ja varmasti toimiva naiselle, joka haluaa pukeutua tyylikkäästi ja tykkää käyttää yhtenäisiä asukokonaisuuksia. Kun vaatekaapissa on tällainen setti, ei se tarvitse kaverikseen kuin toppeja ja paitoja mitä yhdistellä eri alaosiin tilanteiden mukaan. Tällainen asukokonaisuus on myös kätevä työmatkoilla. Muutama vaihtopaita mukaan ja asut ovat siinä.

 

Kelly hame

Kelly hame on kauniin mallinen hame. Hameen takana on vetoketu. Hameeseen kuuluu kangasvyö, jossa on kaunis kullanvärinen solki. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu reilusti polven alapuolelle. Hameessa on vuori. Minulla on hameesta päällä koko 36.

 

Kelly jakku

Kelly jakku on naisellinen jakku, joka on kauniisti slimmattu vyötärön kohdasta. Jakun selkäosassa on ihana yksityiskohta. Jakun helma on ”peplum” tyylinen eli hieman kellottuva. Jakussa on kaulukset ja kaksi nappia edessä. Jakussa on vuori. Minulla on jakusta päällä koko 34. Jakkua voi pitää auki tai kiinni napitettuna.

 

Tästä kuvasta näkee, miten kaunis jakun selkäosa on

 

Puin jakun alle Poppy pitsitopin ja nappasin käteeni Ellen laukun € 259,00 kerman sävyssä. Helmikorvakorut, Poppy toppi, kultasolki housujen vyössä sekä laukun kultainen solki mätsäävät ihanasti yhteen. Yksinkertaista, eleetöntä ja tyylikästä.

 

Kelly housut

Kelly housut istuvat loistavasti. Niissä on korkea vyötärö, sivuissa on taskut ja lahkeet ovat suorat ja löysähköt. Edessä on prässit. Housuihin kuuluu musta kangasvyö, jossa on kaunis kullanvärinen solki. Minulla on housuista päällä koko 36.

 

Voisiko tyylikäs Kelly sarja olla sinun luottovaatekokonaisuus?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Tosi tyylikäs ja elegantti setti. Hame ja jakku yhdistelmä tosiaan näytti ihan ruhtinatar Gracen 50- luvun lookilta.
  Kävin hänen haudallaan viime perjantaina Monacon katedraalissa. Haudalla on aina tuoreita kukkia.

  • Kiitos Minna 🙂 Varmasti upeaa kokemus. Mieheni on myös käynyt mutta minä en. Ehkä joskus pääsen katsomaan. Mukavaa päivää, Kata

 2. Upea setti, elegantti, tyylikäs ja pieni twist mukana.

  Hame on sulavan kaunis ja vyö on kuin koru. Housut ihanan laskeutuvat ja jakku on todella ihastuttava. Edestä jakku näyttää virtaviivaiselta, mutta takana oleva leikkaus on niin naisellisen chic.

  Tämän kolmiosaisen asun kanssa on helppo olla, elää ja mennä minne vain. Yhdistät paitoja sekä toppeja, asusteet tilanteen mukaan, niin tällä pärjää pitkään.

  Kiitos Kata postauksista. Annat meille jokaiselle Doppilaiselle niin paljon ideoita vaatetukseen ja mukavaa on lukea pilkahduksia myös omasta elämästäsi. Kirjoitat niin taitavasti, sinulla on kaunis oma pukeutumistyyli ja hyvä silmä stailauksen suhteen. Olet kyllä aikamoinen energiapakkaus. Arvostan ja ihailen.

  • Hei Jaana! Voi kiitos, miten kauniisti kirjoititkaan 🙂 Ja kyllä, Kelly setti on niin tyylikäs ja ajaton. Sillä ei ole vuosilukua. Mukavaa päivää, Kata

 3. Tyylikäs Kelly setti 50-luvun tyyliin.Vyä erityisen kaunis.

  • Hei Annamaija 🙂 Eikö vain, todella tyylikäs asukokonaisuus 🙂 Kata