Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Muistatko Rich cargo housut?

Rich cargo housut ovat monelle teistä tutut housut. Rich cargo housuja on ollut mallistoissamme puuvillaversioina yleensä keväisin. Nyt tälle talvelle valmistettiin kyseisistä housuista sileä samettiversio ja cargo housujen värihän on aivan ihana, se on taupe eli nutria.

Postauksen lopusta löytyy kertomusvideo postauksen tuotteista

 

Cally paitapusero

Cally paitapusero on klassinen paitapusero joka on kauniisti slimmattu vyötärön kohdalta. Paitis on aavistuksen tukevampaa kangasta, joten siitä ei näy läpi. Hihojen rannekkeet ovat leveät, joten ne ovat näyttävät kun ne kääntää. Paidan helma on pyöristetty ja paita ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 36. Paita on yhtä kokoa pienempi kuin normaalisti.

Cally paitapuseroa saapuu lisää tammikuun loppupuolella. Paita saapuu silloin myös vaaleansinisenä.

 

Rich cargo

Rich cargo housut ovat monelle tutut housut! Housujen vyötärö tulee juuri navan päälle. Housujen sivuissa on taskut ja myös reiden edessä on tasku. Reiden kohdalla oleva tasku ei levennä reittä, koska tasku on tuotu hieman reiden eteen. Lahkeet kapenevat alaspäin ja lahkeissa on vetoketjut. Takana on läppätaskut. Minulla on housuista päällä koko 34.

Voit ottaa näistä talviversion cargo housuista saman koon, kuin kevätversioista. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme

ps. Kaikki nilkkurit ja saappaat -30% eli jalassani olevat Ika nilkkurit € 125,30 (179,00). Nilkkurit löytyvät täältä.

 

Doppwoman Betty neuletakki € 179,00 värissä beige, sopii asuun todella kauniisti, koska neuletakki on melerattu eli neuletakissa on useita värisävyjä.

Kiitos kaikille Katan Tyyliblogi 9-vuotta onnitteluista!

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Sain juuri tänään postin kautta ensimmäiset Rich Cargo housuni ja ne on todella mukavat kaikin puolin! Kerrankin on myös mahdollista pitää housuja, joissa punteissa on vetoketjut, koska pituus (lue:lyhyys ) on loistava 156cm:n pituudelleni. Onkohan näitä tulossa lisää eri värisinä?

 2. Cargohousut on mukavat päällä, aion tilata kyseiset housut. Onko teille vielä tulossa lampaankarvasta tossuja, en kerennyt mukaan, kun kaikki meni.

  • Hei Eila! jep, ne ovat kivat housut. Näitä tossuja ei ole tulossa lisää, mutta muita tossuja kyllä löytyy 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Hei ja onnittelut vuosien uurastuksista.
  Rupesin selaamaan vanhoja blogeja. Ne kestävät mainiosti aikaa: loistavasti tehty.
  Kaipaan kovasti kuukauden naista: stailaukset ovat onnistuneita ja onnistuitte saamaan henkilön keskiöön. Kaikki ei ole vaan ulkoisesta puolesta kiinni. Toivoisin lisää näitä muuttumis/asupäivityksiä. Oletteko jossakin vaiheessa aikeissa tehdä niitä uudestaan?
  Hyvää loppuvuotta.

  • Hei Terhi! Kiitos 🙂 Ihana kuulla, että olet selaillut vanhoja julkaisuja. Valitettavasti aikamme ei enää kertakaikkiaan riitä tällaisten postausten tekemiseen. Tällainen yksi postaus, jossa stailaamme muita kuin itseämme, vaatii kolmen ihmisen työn ja keskimääräinen aika yhdelle postaukselle, että kaikki on julkaisuvalmista, on noin 7-8 tuntia. Tuolloin pystyimme tekemään tällaisia postauksia, koska meillä ei ollut vielä verkkokauppaa. Nyt meillä on käytännössä kaksi vaateliikettä ja työpäiväni ovat kaksinumeroisia. Mutta niitä oli kiva tehdä, ehkä joskus vielä palaamme niihin, eihän sitä koskaan tiedä 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Kaunis neuletakki hyvin yhdisteltävissä mekkojen ja housujen kanssa.

  • Hei Annamaija 🙂 Betty on kaunis ja ihanan yksinkertainen. Mukavaa viikkoa, Kata

 5. Ihanaa, että vaaleita sävyjä löytyy talvellakin eikä pelkkiä tumman puhuvia.
  Rich gargo housujen väri taupe on kaunis ja sametti näyttää suloisen pehmeältä. Tyylikkäät housut ja hyvä vaihtoehto farkuille.

  Doppwomanin merinovillaiset tuotteet ovat kyllä ihan best. Tyylikkäät, eivät ole liian pörröiset, lämpöiset ja eivät kutita ainakaan minua. Betty neuletakki on sopivan pitkä ja sävyltään beige on kaunis, meleerattu hohtaen monia värisävyjä.

  Valkoisia paitapuseoita ei koskaan voi olla liikaa. Arjen pelastajia ja mallejahan on monenlaisia samoin kuin valkoisen eri sävyjä. Tämä paitis on säpäkän näköinen.

  Kenkiä ja takkeja on nyt lentänyt aleen sen huomasin. Kengät selattava läpi, kun niistä vielä kokoja löytyy. Takeista on nopeat napsineet jo talven tuiskuihin parhaat päältä jo aikoja sitten, mutta mietintämyssyyn menee Kara takki. Takki on magee ja värinä musta viehättää, mutta crocodilekin on jännä.

  Ihana postaus tyylikkäästä arkipukeutumisesta ja sellaista pukeutumista me naiset käyttämme aika usein. Hyvät vinkit tyylikkääseen pukeutumiseen ja pukeutumisen ei aina tarvitse olla tumman puhuvaa vaan talven pimeyteen voi heittää vaaleaa päälle piristämään.

  • Hei Jaana! Minustakin on aivan ihanaa, kun löytyy vaaleita sävyjä talveksi. Täytyy sanoa, että yhtään ei ole vielä pimeys puskenut päälle, kun olen pukeutunut sandy grey ja vaalean beigen/kerman sävyihin näin arkisin. Väreillä on suuri vaikutus mielialaan ja itselleni talvella nämä vaaleat sävyt kelpaavat. Jep, nyt kannattaa kurkata alet. kara takki on kerrassaan viehättävä 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata