Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan Tyyliblogi täyttää tänään 9-vuotta!

Yhdeksän vuotta sitten eli 19.11.2014 julkaisin ensimmäisen blogitekstini. Videolla kerron blogin matkasta ja mitä se on antanut minulle ja teille. Videolla kerron myös sukkahousu tarjouksesta, joka on voimassa tänään ja huomenna. Se liittyy ensimmäiseen blogipostaukseeni, jonka aihe oli ”Miinus 5 kg” ja se blogijulkaisu löytyy täältä.

Kiitos lukuisista kommentteista ja siitä, että edelleen haluatte seurata katan Tyyliblogia!

 

Kategoriat

18 kommenttia

 1. Onnea ja kiitos ihanalle blogille💐
  Aina niin kivoja vinkkejä pukeutumiseen ja kauniita vaatteita teillä myynnissä!

  • Hei Katariina 🙂 Kiitos paljon! Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Kiitos blogista,videoista ja ihanista vinkeistä.Jospa voisi tilata kaikki vaatteet!Pidän tyylistäsi, juuri minun makuuni.Meikki- ja kampausvideot ihania ja saanut vinkkejä tai noin on minunkin kampaus tai värjäys muuttunut.Kiva kun myös yksityiselämän asioita jaat.

  • Hei Leena! Kiitos paljon 🙂 Ihanaa kun tykkäät! Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Onnittelut ja isot kiitokset blogista. Paljon on pukeutumisvinkkejä saatu.
  Ihanaa joulunaikaa.

  P.S jokohan raskisin ostaa Dopp-toppakeepin.

  • Kiitos Satu 🙂 Samoin sinulle! Toppakeeppi on pelastanut niin monta asuni ja olen käyttänyt sitä niiiiin paljon, että käyttökertojen hinta olisi ihan minimissä jos sitä laskisi 🙂 Se tuote jota käyttää, hintavakin tuote, tulee pidemmän päälle halvemmaksi kuin tuote joka jää kaappiin. Se kannattaa muistaa :)) Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Onnea upeasta blogista ja lisää monia,monia vuosia!

  Blogi tuo niin monen elämään valoa, iloa ja voimaa sekä antaa pukeutumiseen vinkkejä että myös vaatteiden huoltoon. Kokonaisvaltainen naisten vaatekauppa.

  Aamun paras hetki on antaa miehelle sanomalehti ja uppotua itse Doppin blogiin. Pandemian aikana blogi todellakin antoi uskoa ja toivoa, että yhdessä tästä selvitään ja vaatetustyyli muuttui hiukan rennomaksi, mutta oli silti style. Onneksi ne juhla-asutkin palasivat.

  Postaus tahti on uskomaton, kun itselleni valkeni kuinka paljon se vaatii myös aikaa. Olet uskomattoman energinen voimanainen Kata js sinulla on yrittäjyys veressä, mutta teet sitä koko sydämelläsi ja aina asiakkaat niin kauniisti huomioiden. Olet aito ja luonnollinen.

  Iso kiitos sekä voimia että iloa yrittäjänä olemiseen. Iloisuus ja hymysi on kyllä ihan tavaramerkkisi.

  • Hei Jaana! kiitos paljon :)) Ihana kommentti ja kiitos sinulle kun viitsit aina positiivisesti ja kannustavasti kommentoida postauksiin. Se on ihana tunne kun saa vuorovaikutusta sieltä ruudun toiselta puolelta. Arvostan jokaista kommenttia suuresti! Kiitos sinulle 🙂 Mukavaa viikon alkua, Kata

 5. Sydämellinen kiitos, onnea ja pitkää jatkoa toivotellen!

 6. Ihanaa Kata, että jaksat pitää blogia! Kiitos sinulle ❤️

  • Kiitos paljon Marianne! Ihanaa kun seuraat :)) Kata

 7. Kiitos tyyliblogista, videoista ja hyvistä neuvoista💗. Voit uskoa, että arvostus sinua kohtaan on valtavaa ruudun tällä puolen. Toivottavasti jaksat vielä pitkään opastaa, piristää ja ilahduttaa meitä lukijoita🌸.

  • Voi kiitos super paljon Marianne! Ihana kommentti 🙂 Varmasti jaksan! Kata

 8. Onnea pitkästä blogitaipaleesta. Arvostan sinua kun kirjoitat pitkiä tekstejä. Niin moni aikoinaan blogia kirjoittanut on lopettanut jo vuosia sitten. Olen lukenut blogiasi lähes alusta saakka. Bongasin sen aikoinaan varmaan Marjukka Paanasen jo edesmenneen Fab forty something blogin linkeistä.
  Välillä palaan vieläkin haun kautta vuosien takaisiin postauksiisi.
  Lukuhetki blogin parissa on aina innostava.

  • Hei Minna! Kiitos paljon ihanasta kommentistasi 🙂 Se on totta, moni ei enää kirjoita blogia eli he ovat lopettaneet kokonaan tai sitten he ovat siirtyneet Instagramin puolelle. Blogi vie paljon aikaa ja Instagram on taas paljon nopeampi keino postata. Ihanaa, kun selailet vanhoja kirjoituksia. Pitäisi itsekin lukea niitä aina välillä, se vain unohtuu. Kiitos vielä ja ihanaa viikkoa, Kata

 9. Kauan olet jaksanut tyyliblogia pitää.Ihan täytyy hattua nostaa monista vinkeistä vuosien varrelta.Onnea edelleen.

  • Hei Annamaija! Kiitos paljon ja ihanaa kun seuraat 🙂 Mukavaa iltaa, Kata