Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Miinus viisi kg!

In Wearin pitsimekko, Korukolmion helmet, More&Moren laukku ja Wolford sukkahousut

Otsikko lupaa miinus 5 kg ja sen lupaan myös minä, mutta ilman ruoka-ja jumppaohjeita:)
Jos haluat pukea tuleviin pikkujouluihin päällesi hyvin istuvan mekon, kuten esim. ylläoleva, on sinulla oltava hyvät alusvaatteet. Pukeutuminen lähtee sieltä. Mikään mekko ei näytä kauniilta jos alusvaatteet  ovat väärät. Tässä muutama ratkaisu tuleviin juhliisi:)

Pue mekkosi alle korkeat ”liivihousut”. Nämä tässä kuvassa ovat Wolfordin liivihousut jotka voit pukea suoraan iholle. Housujen yläreunassa on tarrakaistale, joka nappaa ihoon kiinni. On erittäin tärkeää etteivät ne lähde rullaamaan alaspäin. Myös ns. toinen iho eli Part Twon aluspaita tuo tukevuutta kropalle.

 

Liivihousujen päälle, mikäli haluat todella tiukan vartalon, voit vetäistä litistävät ja kohottavat Wolfordin Shape&Control sukkahousut. Voin luvata että vartalosi on tiukka paketti näiden jälkeen:) Jos tuntuu että on liikaa tavaraa päällä niin suosittelen yksistään Wolfordin sukkahousuja. Sukkahousuja, joissa on Shape&Control yläosa, on saatavina sekä 20 den että 50 den. Housuosa on tukeva, mutta ei epämiellyttävä. Sukkahousut ovat myös todella kestävät johtuen tästä tukevasta yläosasta:)

Mikäli sinulla ei vielä ole sukkahousujen ”Jaguaria” suosittelen kokeilemaan. Olemme myyneet Wolford tuotteita kahdeksan vuotta enkä ole Wolfordiin tyytymätöntä naista tavannut:)
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Se oli varmasti hyvä valinta! Pitsimekko on huomenna esittelyssä! pysyhän kanavalla:)

  2. Upeaa Doppwoman !
    Nuo taikasukkahousut on kyllä pakko saada pikkujoulukauteen 😉

    tervetuloa "blogimaailmaan"