Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Aida tuotteiden 4 lookkia!

Aida sarja on tuoteryhmä, joka on kuin ”pumpulia iholle”. Koko sarja on kerrassaan ihana, itse fanitan tällaisia helppoja tuotteita vuodenajasta riippumatta. Aida perheeseen kuuluu kaksi erilaista yläosaa, midihame, housut ja mekko. Värit ovat vaalea beige, sandy grey ja musta. Kaikki Aida perheen tuotteet löytyvät verkkokaupastamme. Sieltä löytyy paljon kuvia tuotteista sekä tarkat selostukset mittataulukkoineen.

1. Työasu

Reelsistä, joka löytyy postauksen lopusta, on neljä erilaista asukokonaisuutta, joissa olemme käyttäneet aina yhtä Aida tuotetta. Olemme stailanneet asukokonaisuudet Aida tuotteiden ympärille ja miettineet mihin asu sopisi. Postauksen lopusta löytyy myös tarkempi esittelyvideo Aida tuotteista.

 

Ensimmäinen asukokonaisuus on tehty vaalean beigen Aida midihameen ympärille. Tämä asu on loistava työasu stylellä jakulla ja rosalla ihanalla paidalla jakun alla. Sekä Aida midihame että Lexington jakku ovat ihania päällä, kummatkin joustavat.

 

2. Matka-asu

Joululoma lähestyy ja varmasti reissujakin on monella tiedossa. Tällainen rento, mutta tyylikäs reissuasu on ihana niin lentokoneessa, junassa kuin automatkallakin. Itse käytän vuoden ympäri Doppwoman toppakeeppiä ja se on super kätevä kun ajamme talvisin Rukalle, niin voin ulkoiluttaa Valoran ja juosta kahvilaan se päällä, takkia ei tarvitse auton takapenkiltä kaivella. Samoin lentokoneessa, jossa aina vetää, on toppakeppi ihan ykkönen.

 

Matka-asun Aida tuotteeksi valikoitui Aida taskuhousut. Yläosaksi puin päälleni vaalean beigen pooloneuleen, jalassani minulla on lenkkarit ja reissulaukkuna iso beige toppakassi.

Aida taskuhousuissa on edessä taskut, jonne voi laittaa vaikkapa kännykän yms.

 

 

3. Brunssiasu

Sunnuntai on brunssipäivä. Silloin pukeudutaan rennosti, mutta tottakai tyylikkäästi ja lähdetään koiran kanssa kävelylle ja poiketaan johonkin ihanaan kahvilaan brunssille.

 

Brunssille valitsin Aida tuotteista reilun kokoisen svetarin. Puin svetarin kanssa mustat Dream Chic nilkkafarkut, reippaat nilkkurit, joilla jaksan kävellä ja tyylikkään luonnonvaalean takin, johon toin rentoutta lippiksellä ja minilaukulla. Lippis löytyi gabin kaapista, mutta meille saapuu vastaavanlaisia beigen värisiä lippiksiä tammikuussa.

 

 

4. Asu pieneen menoon

Nyt eletään juhlan aikaa. On paljon tilaisuuksia, mihin ei tarvitse pukeutua ”ihan viimeisen päälle” vaan asu voi olla ns. puolihieno. Meno on esimerkiksi arki-iltana, työpäivän päätteeksi, jolloin kannattaa miettiä, että pienellä fiksauksella työpaikan naistenhuoneessa, saa itsensä iltakuntoon.

 

Pieneen menoon valitsin yläosaksi mustan Aida paidan. Aida on ihanan mallinen, se on slimmattu vyötärön kohdasta, joten se toimii niin alaosan päällä kuin alaosan sisälläkin. Valitsin alaosaksi Adian kumpparihousut uudessa savi värissä. Harteille puin Arabella jakun ja jalkaani vetäisin Tony nilkkurit jolloin vaihtokengille ei ole tarvetta.

 

Katso Reels ja kerro mikä asukokonaisuuksista on sinun mieleesi!

Katso myös tuotteiden esittelyvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  • Hei Anni! Ihanat suosikit 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 1. Todellakin kivoja ja tyylikkäitä kaikki! Oma suosikkini on brunssiasu nro 3.

  • Hei Tiina-Leena! Ihanaa kun tykkäät 🙂 Brunssiasu on ihana, tykkäsin lippiksestä 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Pumpulia iholle on todellakin Aida-sarjan jokainen vaate ja Kata, te olette kyllä Gabin kanssa Suomen parhaimmat stailaajat. Näistä asuista löytyy jokaiselle mieleisensä look.

  Ensimmäinen asu eli työasu osui ja upposi minuun. Naisellinen ja hillitty kokonaisuus.
  Matka-asu on rento ja style combo. Brunssiasu nuorekas ja suoraan kuin Tukholman katukuvasta. Asu pieneen menoon on hillityn elegantti. Näitä asuja voisin köyttää kyllä kaikkia; loistavia kokonaisuuksia.

  Tuotteiden esittelyvideolla pisti silmään Katan jalassa olevat tossut. Onko niitäkin Doppissa?

  • Hei Jaana! Kiitos, ihana kohteliaisuus 🙂 Itsekin tykkäsin jokaisesta asusta, kaikki ovat hyvin erilaisia juuri eri tilanteisiin. Jep, tossut löytyvät liikkeestä ja verkkokaupasta 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

  • Hei Annamaija, no jep, kiva kun tykkäsit 🙂 Mukavaa iltaa, Kata