Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi housumalli saapui Adian perheeseen

Loistava, niin mallinsa kuin helppohoitoisuudenkin puolesta olevaan Adian perheeseen on syntynyt uusi housumalli! Adian perheeseen kuuluu jakku, nyörihousut sekä bootcut housut. Nyt perhe kasvoi löysähköillä ja suoran mallisilla kuminauhahousuilla.

Adian kuminauhahousuja löytyy mustina ja uudessä värissä nimeltä clay eli savi. Värisävy on luonnossa vaalean beige, joka taittaa hieman rosaan

 

Cadenza paidassa on ihanat napit! Minulle napit tuovat mieleen menneen ajan. Paitaa löytyy mustan lisäksi myös savi väri, joka löytyy postauksen loppupuolelta

 

Kerrassaan tyylikäs asukokonaisuus! Se, että asussa viihtyy tuo itsevarmuutta, mikä taas heijastuu koko elämään. Vaatteiden tuomaa itsevarmuutta, ei tule väheksyä!

 

No niin on tämäkin! Tällaiset suorat ja upeasti laskeutuvat housut takaavat elegantit asukokonaisuudet eli nämä housut ovat avainsana tyylikkyyteen

 

Cadenza paita fyrrykantilla

Cadenza paidassa on kauniisti laskeutuva materiaali. Paidassa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat löysähköt ja suorat ja ne loppuvat kyynerpäiden alapuolelle. Malliltaan paita on suorahko ja se loppuu lantiolle. Paidan edessä on fyrrykantti, joka alkaa vasemmalta olkapäältä, ja tulee paidan eteen loppuen lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita vastaa normaalia kokoa.

 

Adian kumpparihousut

Adian housuissa on loistava ”pese ja pidä” Adian perheen laatu! Housuissa on leveä kuminauhavyötärö eli housut vain vetäistään jalkaan. Housut ovat malliltaan korkeat ja niiden korkeutta voi säädellä oman maun mukaan. Housujen sivuissa on taskut, jotka eivät pullota, koska housut ovat lantion kohdasta löysät. Housujen edessä on neulottu etuprässi, joka kaventaa housujen silhuetin loistavasti. Housut ovat kauttaaltaan suorat ihan alas lahkeeseen saakka. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut vastaavat normaalia kokoa.

 

Clay eli savi väri on ensi kevään yksi hittiväreistä. Tähän clay eli saven väriseen Adian sarjaan saapuu tammikuussa Adian jakku sekä nyörihousut.

 

Adian housujen sävy on himpun verran rosempi kuin Cadenza paitiksen sävy, mutta ne sopivat kauniisti yhteen. Musta kiiltonahka korkkareissa ja laukussa sekä aurinkolaseissa antaa asuun kivasti särmää.

 

Cadenza paita

Cadenza paidassa on kauniisti laskeutuva materiaali. Paidassa on kaulukset ja ihastuttavat napit edessä. Napit ovat päällystetty paidan kankaalla ja nappien loopit ovat kumilankaa, joten ne on helppo saada napitettua auki ja kiinni. Paidassa on pitkät hihat kapealla kantilla ja kantissa on nappi. Hihoissa on raglaleikkaus. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paidan helma on hieman pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Kun yläosakin on näin upeasti laskeutuvaa materiaalia, toimii se myös housujen päällä.

 

Kaunis asukokonaisuus taas näinpäin, että alaosa on vaalea ja yläosa on tumma

 

Cadenza paitaa fyrrykantilla löytyy myös mustana

 

Näissä asuissa olen tarpeeksi vahva mihin vaan, ihan kuten alla olevassa videossa lauletaan!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Erikoinen Fyrrykanttipaita kumpparihousujen kanssa.Myös Cadentsapaita kauniiden nappien kera.

  2. Mikä postaus ja sai aamuun heti potkua. Toden totta; postauksen housuissa on asennetta ja ne on super mukavat . Vyötärö on korkea, lahkeet liehuvat, taskut ja kuminauha, niin housut jalassa tuntee olevansa Superlady.

    Gadenza paidan napit tuovat mieleen menneen ajan. Toinen Gadenza paita edessä olevan fyrrykantin ja kaula-aukon kera sähäköittävöt asun tähän hetkeen. Gadenza paita yhdistettynä Adian superhousuihin, niin olet kyllin vahva mihin vaan; oikea Bosslady.

    Ensi kevään hittiväri clay eli savi vaatii sulattelua ainakin minulta. Uusi väri ja kaunis, mutta mutustelen. Ihanaa, että Kata jo vihjailee kevään väreistä, kun pimeys ja kunnon talvikaan ei ole alkanut. Mitä muita uutuusvärejä tulee kevääksi?

    No kohta on joulu ja sitten tuleekin juhannus. Eiköhän pompata tästä pimeydestä suoraan kevääseen. Olisipa ainainen kesä ja auringon tuoma lämpö. Ei talvessakaan mitään vikaa ole, mutta täällä Helsingissä valkoisesta ja pikkupakkas talvesta saa vaan nykyään haaveilla.