Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanien tuotteiden esittely!

Nyt saapui niin kivoja tuotteita, että tein niistä videon, joka löytyy postauksen lopusta. Tässä myös kuvat ja kertomukset tuotteista.

 

Musta Chabrina svetari paitiksella € 69,95

 

Chabrina svetari paitiksella

Chabrina svetari on kuin pumpulia iholle. Paidassa on O-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Hihansuissa on puuvillainen pitsikantti, joka on ommeltu kiinni hihan saumaan. Malliltaan svetari on suora ja helmaan on ommeltu valkoinen ”kauluspaita” helma. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reilua kokoa.

Nutria väri on luonnossa hieman tummempi kuin näissä kuvissa.

 

Jalassa minulla on Cassandra tekstiilinahka housut. Housut näyttävät nahalta, mutta ne ovat 100% viskoosia. Mustia meiltä löytyi jo alkusyksyyn ja niitä on myös taas saatavilla.

 

Cassandra housut

Cassandra housut ovat nahan näköistä viskoosia. Housujen väri on tumma nutria/rusehtava. Housut voi pestä pesukoneessa. Housuissa on leveä kuminauha vyötärö. Vyötärö ylettyy hyvin navan päälle. Housut ovat istuvat ylhäältä ja reisistä. Lahkeet ovat suorat eli  ne loppuvat noin nilkkoihin. Housut ovat edulliset vartalolle. Minulla on housuista päällä koko XS. Housut joustavat eli niistä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

 

Delphina toppi kauluksella

Delphina topissa on loistava idea! Toppi on joustavaa puuvillaa yläosasta, vyötärön kohtaan asti. Tämän jälkeen materiaali muuttuu kankaiseksi. Edessä on napit ja topin helma on kauniisti pyöristetty. Toppi ylettyy reippaasti pepun alle. Minulla on topista päällä koko S. Toppi toimii esim. neuleiden alla ja se on kiva, kun se on hieman pidempi, pepun alle. Toppi on hieman normaalia pienempää kokoa.

Delphina toppi löytyy myös O-kaula-aukolla täältä.

 

Arabella jakku

Arabella jakku on mustaa ohkaista villakangas tyylistä materiaalia, jonka kudoksessa on myös hopealankaa. Jakussa on O-kaula-aukko ja edessä on mustat napit. Jakku on vartalonmyötäinen ja jakun vyötärön kohdalla on poikkileikkaus. Poikkileikkauksen jälkeen jakun helma aavistuksen kellottuu. Jakku on kaunis niin housujen, hameiden kuin mekkojenkin päällä. Minulla on jakusta päällä koko 34. Jakku vastaa normaalia kokoa.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Erikoinen svetaripaitis.Hämäävö alaosa,kahden paidan setti.Topissa hyvää joustava yläosa.

  • Hei Annamaija! Jep, tämä on hieman erilainen, mutta kiva tuote 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Mitkä tuotteet! Wau, pumpulia iholla ja helpot ihanat housut. Itselläni Cassandra housut konjakin värisininä ja aivan huiput.

  Arabella jakku on style. Malli on moderni ja nuorekas. Topit kauluksella tai ei, niin pelastavat arjessa. Toppi on helppo sujauttaa jakun, neuleen tai neuletakin alle ja istuu siellä hyvin.

  Chabrina svetati paitiksella on loistava tuote. Hihat ovat todella kauniit luoden asuun pienen jujun. Ihana ja molemmat värit helpot yhdistellä.

  Voi Kata, mitä me naiset tekisimme ilman sinua, Doppia, blogia sekä videoitasi? Olisimme onnettomia ja miettisimme päämme puhki mitä laittaa päälle. Nyt ei voi muuta kuin kiittää ja huokailla sekä ottaa jakamasi vinkit käyttöön.

  • Hei Jaana, ihanaa kun tykkäät Cassandra housusita. Chabrina on aivan ihana päällä, yksi minunkin lemppareitani. Voi kiitos, ihanaa kun voin auttaa :)) Mukavaa iltaa, Kata