Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neuleet ilman villaa!

Minulta kysytään usein juuri verkkokaupan puolella, jos ei pääse sovittamaan tuotteita, että kutitttaako jokin neule, jossa on villaa. Tapaan aina kertoa, että kutittiko neule minua kun se kuvattiin päälläni vai ei. Toki kuvausvaatteet ovat päälläni vain hetken, mutta herkkäihoisena tunnistan kyllä hyvin äkkiä, millainen neule on ihollani. Kutiaminen on myös yksilöllistä, jotkut ovat herkempiä sille kuin toiset. Yhdestä asiasta olen itsessäni varma eli en kutia merinovillasta, casmiristä enkä ohkaisesta 100% villasta myöskään. Mohair villa on sellainen, josta itselläni on suurin kutinavaara.

Kysymykseen, että kutittaako jokin neule, on vaikea vastata, koska me kaikki olemme yksilöllisiä eli toiset ovat herkempiä kuin toiset

 

Näissä neuleissa ei ole villaa vaan näiden kaikkien neuleiden materiaali on 80% eco viskoosi ja 20% polyamidi. Neuleita on kolme erilaista ja väreinä ovat vaalean beige ja musta. Värit, jotka toimivat aina.

 

Minulla on kaikissa kuvissa jalassani Zella Flat housut. Zella housuissa näyttää hyvältä ja kerronkin teille mikä se syy on. Housujen sivusaumaa on tuotu aavistuksen eteenpäin, joten tämä pieni jippo kaventaa reidet. Nyt ei puhuta kuin ihan parista sentistä, mutta sillä on iso merkitys kokonaisuuteen.

Toiseksi housut istuvat hyvin, koska vyötärönauhan takana on kuminauha. Monesti A-vartaloiselle naiselle housut voivat jäädä vyötäröstä liian isoiksi, mutta Zella housut istuvat myös heidän kapeaan uumaan. Mutta housut istuvat myös H-vartalolle, koska vastaavasti vyötärö venyy eikä lantion kohtaa ole liiaksi kaarrettu.

 

Olivio neule

Olivio neule on ihana päällä, se on pehmoinen ja joustava. Neuleessa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Hihat ovat jopa hieman ”ylipitkät”, mutta se ei haittaa. Hihoja voi hieman vedellä ryppyyn käsivarsien kohdalle. Neule on kauniisti slimmattu vyötärön kohdasta ja lantion kohdasta neule levenee alaspäin ja loppuu noin lantiolle. Minulla on neuleesta päällä koko S.

 

 

Zella Flat mocha värissä

Zella Flat housut

Zella Flat housuissa on loistava malli! Housuissa on korkea vyötärö, se ylettyy navan yläpuolelle. Housujen sivuissa on taskut ja lantio on aavistuksen pyöristetty. Lahkeet kapenevat alaspäin ja ne loppuvat noin jalkapöydän päälle/nilkkaluun kohdalle (riippuen jalkojen pituudesta ja housujen koosta). Housujen takana vyötäröllä on kuminauha, tämä takaa sen, että ne sopivat sekä kapeavyötäröiselle että suoremman malliselle vartalolle.

 

Zella Flat housut tummansinisinä

Yksinkertaisuus ja selkeys on aina tyylikästä

 

Orkidea pooloneule

Orkidea pooloneule on ihanan tuntuinen iholla. Neuleessa on kaunis resoriommel poolokauluksessa, hihansuissa ja neuleen helmassa. Neule on malliltaan suorahko ja se loppuu noin lantiolle. Neule on klassinen ja kaunis, selkeä neule joka on helppo yhdistää joko yksistään tai saman sarjan neuletakin kanssa twinsettinä.

 

Minulla on neuletakista päällä koko XS, joka toimii auki, mutta koko S on parempi, jos sen haluaa laittaa kiinni. Pooloneuleen kauluksen voi myös kääntää kerran, jos se tuntuu liian korkealta.

 

Vaalea alaosa ja tumma yläosa on tyylikäs väricombo

 

Orkidea neuletakki

Orkidea neuletakki on ihanan tuntuinen iholla. Neuletakissa on kaunis resoriommel kauluksen reunassa, nappilistassa, hihansuissa ja neuleen helmassa. Neuletakki on malliltaan suorahko ja se loppuu noin lantiolle. Neuletakki on klassinen ja kaunis, selkeä neuletakki, joka on helppo yhdistää eri yläosien päälle/mekkojen päälle tai saman sarjan neulepoolon kanssa twinsettinä.

 

Minulla on neuleesta päällä koko XS, mutta yksistään pidettävänä koko S on oikea koko minulle.

 

Hyvää Isäinpäivää ja nauttikaa rakkaidenne seurasta 🙂 Me saamme lapset ja pienen lapsenlapsemme kylään.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

8 kommenttia

  • Hei Annamaija, se on ihanan selkeä, kivoilla resoreilla. Kata

 1. Selkeät, helpot värit ja simppelit perusvaatteet toimivat ja ovat tyylikkäät.

  Zella Flat housut on ihan best. Housut toimii tilanteessa kuin tilanteessa ja helpot hoitaa.
  Väreissä hyvä valikoima.

  Neuleitten kanssa samat kokemukset kuin Katalla. Yksilöllistä todellakin mikä kutiaa, mikä ei. Nämä neuleet näyttävät kauniilta ja hihojen pituus minulle ainakin plussaa, koska itselläni pitkät ködet kuin simpansilla.

  Isäinpäivä todellakin, mutta ilma ei innosta ulkoiluun. Neuleet ja muut lämpimät vaatteet alkavat olevan tarpeen niin meille naisille kuin miehille. Onneksi meille naisille on Dopp.

  • Hei Jaana, näin se menee. Selkeys on aina tyylikästä. Jep, nyt on monessa neuleessa pitkät hihat ja se onkin aika ihanaa 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Huomenta☺️. Allekirjoitan Katan kommentit Flat-housuista täysin. Omistan kahdet ja ovat jatkuvasti kovassa käytössä.

  • Kiva kuulla Marianne, että sinustakin ne ovat loistavat 🙂 Mukavaa päivää, Kata