Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neulekeepin stailaus kahdeksalla eri tavalla

Nyt on valloittava tuote, neulekeeppi, tämän postauksen päätuotteena. Menevällä Reels videolla löytyy neulekeepin stailaus kahdeksalla eri tavalla. Tein myös kertomusvideon loistavista Reels tuotteista, joten tästä postauksesta löytyy kaksi videota. Toinen on viihdyttävä ja toinen on enemmän asiapitoinen.

Reels videolla on taas yksi kiva biisi 80-luvulta 🙂 Muistatko leffan, missä biisi soi?

 

Asu 1.

 

Asu 2.

Katso Reels video!

 

Asu 3.

 

Asu 4.

Katso esittely videon tuotteista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Heippa,

  Saatteko vielä nutrian värisenä neulekeeppiä?

  • Hei Terhi! Nutriaa ei ole saatavilla lisää, ainoastaan harmaata. Mukavaa päivää, Kata

 2. Oi mikä neulekeeppi,oikea toimistotyöntekijän pelastaja viileällä ja stailattuna taipuu pieneen menoon mekon päälle. Tästä tuotteesta hullaannuin.

  Rusettipaidat, mitkäs muut kuin ne bongasin seuraavaksi. Värit perusvärit, mutta toimivat aina.

  Mekko on näppärän näköinen ja toimiva niin arkeen ja juhlaan. Monitoimi mekko.

  Pooloista tykkään ja villapoolo on ehdoton lemppari eikä kutita vaan lämmittää ihanasti.

  Doppissa on aina hyvä housuvalikoima; farkuista juhlahousuihin. Nahkahousut ikuisuustuote, Amalia ja Beck ihan superhousut, mutta Sveojen kanssa myöhästyin. Koot menivät ja tuskin 34 tulee,vai mitä sanoo Kata?

  Olen todennut, että se mitä et Doppista löydä,niin sitä et tarvitse. Vaatteet on helppo löytää sieltä ja apua saa aina. Hameitakin löytyy joka lähtöön.

  Molemmat videot olivat ihanat. Musiikki sai sykkeen nousemaan ja tuli mieleen sen ajan aerobictunnit joilla kävin.

  Kyllä te Kata ja Gabi olette energiapommeja, kun jaksatte ilahduttaa meitä aina tavalla tai toisella. Iso kiitos.

  • Hei Jaana! Neulekeeppi ovat ihan 10/10 ja kyljessä myös rusettipaidat. Totta, meiltä löytyy kyllä kaikennäköistä 🙂 Jep, ihanan nostalginen musa sieltä nuoruudesta. Kiitos, me olemme kyllä energisiä, virtaa riittää ja hyvä niin 🙂 Energia on tullut minulle äidinmaidossa ja se on siirtynyt Gabille, saas nähdä on Vauvakin energinen kun hieman kasvaa 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 3. Monipuolinen neulekeeppi housujen ja mekkojen parina.

  • Hei Annamaija! Kyllä, on aivan ihana. Mukavaa päivää, Kata