Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Onnea 6-vuotias Katan tyyliblogi ja arvonta

Taas tuli vuosi lisää Katan tyyliblogille ja kirjoittajallekin napsahtaa vuosi lisää muutaman päivän päästä. Selasin vanhoja syntymäpäivä postauksia ja tuntuu siltä kuin edellisvuoden marraskuusta olisi ikuisuus. Täytyy kyllä todeta, että kevät oli vamasti melkoisen rankka rasti monelle meistä, kesä hieman helpotti olotilaa ja jälleen ollaan raskaassa olotilassa. Katan tyyliblogi on porskuttanut eteenpäin tuttuun tyyliinsä, eikä loppua näy varsinkaan jos teiltä lukijoilta kysytään, koska tykkäätte vierailla täällä 🙂

Mikään ei ilahduta minua enempää, kuin se että vierailette tällä blogissa! Saamme liikkeessä paljon kommenteja, että blogi on ollut arjen piristys varsinkin tänä vuonna. Kiitos kaikesta ihanasta palautteesta, mitä olen teiltä saanut 🙂

 

Kirjoitin kaksi vuotta sitten kattavan postauksen, miten aloitin Katan tyyliblogin ja mikä minua pelotti ja mitä koin haastavaksi. Kuten postauksessa kerron, hyppäsin ihan tuntemattomaan maailmaan. En ollut kouluaikoina ollut ”kirjoittaja tyyppiä”. Lukenut olen aina paljon, koska viihdytin itseäni kirjojen maailmassa. Olin perheen iltatähti, sisarukseni ovat minua noin 10 vuotta vanhempia, niin heistä en pahemmin leikkiseuraa saanut. Minulla on aina ollut vilkas mielikuvitus, jonka uskon auttaneen minua yrittäjänä ja bloggaajana. Montaa kertaa ei pää ole lyönyt tyhjää, että mikä tulee olemaan blogin seuraava aihe.

Pääset lukemaan kaksi vuotta vanhan blogipostaukseni täältä.

 

Olen saanut kommenteja, että kuinka olen uskaltanut tai halunnut laittaa itseni likoon aloittaessani kirjoittamaan blogia. Tapaan vastata, että koen että minulla on paljon annettavaa teille lukijoille. Rakastan auttamista ja opastamista. Saan nautintoa, mm. seuraavanlaisista kommenteista: ”blogista saa niin paljon asuvinkkejä” tai ”itselleni ei olisi tullut mieleenkään yhdistää joitakin tuotteita kuten yhdistelit” tai ”en ostele enään sieltä täältä vaatteita vaan ostan kokonaisuuksia”. Haluan siis jakaa tietoani ja taitoani ja auttaa, jos vain pystyn.

Itsensä likoon laittaminen on pelottanut ja pelottaa vieläkin. Mutta olen päättänyt, että olen sitä mikä olen, en esitä mitään roolia. Olen rehellinen kaikessa tekemisessäni ja haluan pystyä seisomaan kaiken kirjoittamisen/sanomisen takana. En esitä parempaa tai hienompaa ihmistä kun olen, enkä myöskään toisinpäin. Olen pohjalainen, sisukas, rehellinen ja työtä pelkäämätön nainen.

 

Laskin tämän vuoden postaukset ja niitä on tähän mennessä ollut 210 kpl!  Vuonna 2019 postauksia oli koko vuonna 203 kpl. Toisin sanoen olen kirinyt postauksissa ylöspäin. Postauksia on tullut 3-5 kpl/viikossa. Kolme postausta viikossa on melko paljon, mutta sen pyrin pitämään jatkossakin. Eräs someammattilainen sanoi minulle, että kerran viikossa on jo hyvä postaustahti, mutta uskon että se ei sovi teille, eikä se sovi minullekaan. Joten jatketaan kolmen postauksen taktiikalla, eikö vain?

Olemme vuoden aikana tehneet useita videoita ja reelsejä. Myös näitä tulemme jatkamaan. Pystymme jakamaan ne ainoastaan Instagramissa ja Facebookissa. Eli jos olet mukana näissä medioissa, niin ota meidän tilit seurantaan. Jaan videoiden linkin myös tänne blogiin ja toivon, että linkki toimii. Toki lyhkäisiä storeja, joita jaamme päivittäin, en tänne jaa.

Joten näillä eväillä jatkamme seuraavan vuoden. Otamme aina vastaan vinkkejä, mistä haluatte postauksia tai videoita ja toteutamme ne, jos suinkaan osaamme/pystymme.

 

6-vuotis synttäriarvonta

Arvonnan palkintona on kaksi kpl € 200,00 lahjakorttia liikkeeseemme.

Kerro, kenet ottaisit mukaan meille shoppailemaan ja miksi. Kirjoita vastauksesi alas kommenttikenttään. Vastanneiden kesken arvomme sinulle ja ystävällesi € 200,00 lahjakortit liikkeeseemme. Muistathan kertoa ystävällesi Katan tyyliblogista ja arvontaan osallistumisesta. Voit osallistua arvontaan myös Instagramissa ja Facebookissa.

Arvonta päättyy pe 27.11.2020 klo.10.00. Ilmoitamme arvonnan voittajille henkilökohtaisella viestillä.

Onnea arvontaan! Kun lahjakortit lunastetaan, niin teemme mielellään aiheesta pienen julkaisun. Jos voittajat haluavat, annan stailausapua eli vietetään hauska hetki DOPPissa 🙂

Onnea arvontaan!

 

Gena mekko

Nyt tuli mekon yläosan kumilanka rypytyksestä 70-luvun loppupuoli- 80-luvun alkupuoli mieleen. Kun siskoni vihittiin kesällä vuonna 1980, olin melkein 13- vuotias. Minulla oli silloin päälläni beige, yksivärinen mekko, jossa oli juuri samanlainen rypytys yläosassa vyötäröön saakka, samantyyppinen kuin tässä Gena mekossa. Mekossa ei ollut hihoja vaan siinä oli nauhat, jotka solmittiin rusetille olkapäille. Muistan, että rakastin mekkoa yli kaiken. Äiti, löytyykö mekko vielä huvilan kaapista?

Lue lisää ihastuttavasta Gena mekosta DOPPshop verkkokaupastamme täältä. Sieltä löytyy myös mekon mittataulukko.

 

Gesitana huivi

Aivan ihana tämä kaneli villahuivi. Niin klassinen, niin ihanan värinen ja niin ihanan pehmoinen. Villahuivi löytyy täältä. Myös sävy sävyyn sointuva samettinen hiuspanta löytyy täältä.

 

Muista osallistua arvontaan! Vain osallistumalla voit voittaa 🙂

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

180 kommenttia

 1. Onnea! Blogia luen ahkeraan ja tyttäreni kanssa tulisin mieluusti Doppiin.

 2. Onnea blogille, Katalle ja koko Doppin henkilökunnalle! Blogisi on niin ihanan koukuttava ja tuonut iloa myös tähän erikoiseen aikaan. Kun normi aika palaa niin odotan Helsingin reissua ja shoppailua Doppissa. Mukaan ottaisin ystäväni😄

 3. Grattis!! Jag skulle ta med mig min vän Annika som jag vet skulle uppskatta att få handla hos er 💕

 4. Ottaisin mukaani kaverini Caritan ja pitäisimme naisten hemmottelupäivän Helsingissä.

 5. Ottaisin tyttäreni mukaan shoppailemaan. Olemme kaivanneet sinua täälä Vaasan seudulla!

 6. Inspiroiva blogi🌻 ottaisin tyttäret mukaan ostoksille liikkeeseen!

 7. Kiitos tästä ihanasta blogista, jota olen seurannut jo vuosia. Parasta on mielestäni suhtautumisesi ihmisiin ja asiakkaisiin ja lukemattomat eri vinkit muotiin. Tytöt ottaisin mukaan ja tehtäisiin reissu Helsinkiin.

 8. Ihana blogi, joka inspiroi pukeutumaan tyylikkäästi. Lisäksi saan upeita vinkkejä niin työpäivään kuin vapaa-aikaan. Vaatteet on vaan niin ihania. Shoppailemaan ottaisin mukaan 88-vuotiaan pirtsakan äitini, jota edelleen muoti kiinnostaa. Menestystä urallesi ja Doppille.

 9. Onnea ja menestystä Katan blogille! Aina on mielenkiintoista lukea ja tarkistaa oma garderobia Katan vinkkien avulla. Shoppailu on myös helpompi niiden vinkien avulla. Minulla on yksi ystävä, jolla on myös todella hyvä tyylisilmä. Hän ei vielä käynyt Doppissa joten mikäli voitetaan lahjakortit niin tullaan molemmat stailattavaksi Doppiin ja hauska nähdä miten Katan ja hänen ehdotukset täsmäävät/eroavat.

 10. Olen lukenut blogiasi alkuajoista saakka ja edelleen blogi on yksi suosikeistani. Päivän piristys, kuten monet ovat sanoneet. Olisi ihan viettää shoppailupäivää oman marraskuisen ja ystäväni joulukuisen syntymäpäivän kunniaksi. Mukaani ottaisin ystäväni Maria-Liisan.

 11. Onnea ja kiitos sinulle erittäin hyvistä blogeistasi. 🙂
  Monta ihanaa ostosta olen tehnyt blogisi ansiosta verkkokaupan kautta. Sinun päällä olevien vaatteiden kokoon ja niitä koskevien kommenttien mukaan olen osannut aina tilata itselleni oikean kokoisen vaatteen.
  Ottaisin tyttäreni mukaan. Hän on nyt hoitovapaalla, ja hänelle vaihteeksi omaan pukeutumiseen panostaminen olisi ylellistä & ihanaa hemmottelua.

 12. Rakastan postauksianne ja blogia. Niistä tulee iloiselle tuulelle ja mielelle ja ne ovat raikkaita ja kauniita. Varsinkin käsilaukun sisältövideo oli ihan paras 🙂 Ottaisin mukaan shoppailemaan ystavani Ninan, joka on ihan huippuihana ystava ja antaisin lahjakortin hanelle lahjaksi.

 13. Kiitos, että jaksat kirjoittaa blogia. Se on ollut monen päivän piristys ja siitä kyllä huomaa, että olet sydämelläsi siinä mukana. Vaikka et saisi hurjasti kommentteja blogipäivityksistä kirjallisesti, meitä on monia sitä lukemassa ja nauttimassa. Jatka samaan malliin ❤️. Olen monesti miettinyt, että pitäisi laittaa kiitosta, aina se on jäänyt tekemättä. Arvonnoissa minulla on yleensä huono tuuri. Kerran olen voittanut ja se oli elävä lammas Kreetalla pääsiäisen aikaan. Olin siellä töissä matkaoppaana ja mietin mitä ihmettä teen. Toisinko lampaan elävänä Suomeen vai mitä. No, työni jatkui Italiassa ja lammaspoloinen joutui vartaaseen. Tarjosin suomalaisille lomalaisille pääsiäisaterian hotellilla. Jos sattuisin voittamaan toistamiseen, ottaisin vanhimman tyttäreni mukaan. Hän opiskelee Vaasan Hankenilla ja sai siellä koronan. Kaikki on nyt hyvin. Tuo Vaasan korona tarttui myös pikkusiskoon. Mieheni sairasti koronan maaliskuussa, liekö saanut meidän hiihtolomamatkalta Miamista. Minä olen nyt perheen ainoa, kuka ei tartuntaa ole saanut. On se kummallinen tauti. Lokakuussa, karanteenissa, näytin tyttärelleni sinun blogia ja hän innostui kovasti teidän housuvalikoimasta. Paljon shoppailleena, housujen osto on aina ollut se vaikein ”pala”. Te saatte sen kuulostamaan helpolta ja malleja näyttää olevan moneen makuun. Eli tulossa ollaan, sainpahan arvonnan innoittamana edes kerran kirjoitettua kiitokset sinnekin päin. Ihanaa joulun odotusta ❤️🌹❤️

 14. Kaveriksi ehottomasti Anna-Maaria Humalajoen. Tykkäämme molemmat Doppin tyylistä sekä teidän aktiivisesta markkinoinnistanne.

 15. Onnittelut ja kiitos! Ottaisin mukaan ystäväni Jaanan jolla ollut paljon surua ja kaipaisi piristystä

 16. Kiitos hyvästä blogista, jota olen seurannut alusta asti. Mukaan ottaisin ystäväni, joka pitää myös ihanista vaatteista ja niitähän Dopp on täynnä!

 17. Luen blogia säännöllisesti ja tykkään tosi paljon! Siskoni ottaisin mukaan, hän saisi välillä irtiottoa vauva-arjesta ja päästäisiin yhdessä shoppailemaan😊Ja itse pääsisin täältä Pohjois-Suomesta minilomalle pääkaupunkiin👌

 18. Onnea Ihanalle blogillesi ja Sinulle <3 <3 . Rhea-ystäväni ottaisin mukaani, hän tarvitsisi myös piristystä arkeen, jossa työ ja teini-ikäinen ja varhaisnuori vievät paljon energiaa! Nauttisimme molemmat myöskin sen takia, että liikkeenne on valitettavasti meidän tuloihimme nähden liian kallis ja olen aivan ihastunut tuotteisiinne!

 19. Onnea! Löysin blogisi ihan sattumalta nelisen vuotta sitten.
  Kiitos ihanan positiivisista postauksista ja parhaista pukeutumisvinkeistä. Ja kiitos kauniista vaatteista mitä olen liikkeestänne löytänyt.
  Lahjakortin käyttäisin rakkaan ystäväni kanssa.

 20. Hei ja onnea Dopp, Kata ja Gabi joukkoineen, kahden pienen äitinä ja oman isän ja mummon hetki sitten perätysten menettäneenä, ottaisin shoppailureissulle äitini ❤️ Hän tarvitsee positiivista buustia nyt yksinäisyyden ja suruajan keskelle, minä taas tarvitsen uusia vaatteita kun vanhat ei mahdu vielä päälle 😅Laura

 21. Grattis🎺! Min dotter skulle få chansen att uppleva er butik live👌🏻. Alltid lika glada o kundvänliga, butiken är ett hjärta för ögat.

 22. Onnea blogille! Ottaisin mukaan parhaan ystäväni 30 vuoden ajalta!

 23. Hei. Ottaisin mukaan sisareni, joka on juuri päättämässä yli 40-vuotista työuraansa saman työnantajan palveluksessa. Saavutus, johon harva yltää tänä päivänä. Sitä on syytä juhlistaa shoppailupäivällä!

 24. Löysin tämän blogin aika myöhään, mutta onneksi löysin.Videoita olen katseĺlut ja aina ihastelen,kuinka tyylikkäästi ja iloisesti esittelet vaatteita.Toinen lahjakortti menisi rakkaalle ystävälleni.

 25. Ihana tyyliblogi. Opiskelija tyttären kanssa olisi ihana päästä tutustumaan liikeeseenne livenä.

 26. Onnea! Ottaisin mukaan tyttäreni Lotan, joka aloittaa tammikuussa opintoihin kuuluvan harjoittelun tilitoimistossa. Nuori nainen joutuu hiukan miettimään, mitä toimistolle puetaan päälle ja Katan vinkit tulisivat tarpeeseen!

 27. Ihana blogi, luen sen aina aamuisin! Pari kertaa teillä myös shoppaillut ja palvelu on erinomaista. Viimeeksi ostin housut, jotka sisarenikin osti itselleen. Toinen lahjakortti siis hänelle. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *