Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Onnea 6-vuotias Katan tyyliblogi ja arvonta

Taas tuli vuosi lisää Katan tyyliblogille ja kirjoittajallekin napsahtaa vuosi lisää muutaman päivän päästä. Selasin vanhoja syntymäpäivä postauksia ja tuntuu siltä kuin edellisvuoden marraskuusta olisi ikuisuus. Täytyy kyllä todeta, että kevät oli vamasti melkoisen rankka rasti monelle meistä, kesä hieman helpotti olotilaa ja jälleen ollaan raskaassa olotilassa. Katan tyyliblogi on porskuttanut eteenpäin tuttuun tyyliinsä, eikä loppua näy varsinkaan jos teiltä lukijoilta kysytään, koska tykkäätte vierailla täällä 🙂

Mikään ei ilahduta minua enempää, kuin se että vierailette tällä blogissa! Saamme liikkeessä paljon kommenteja, että blogi on ollut arjen piristys varsinkin tänä vuonna. Kiitos kaikesta ihanasta palautteesta, mitä olen teiltä saanut 🙂

 

Kirjoitin kaksi vuotta sitten kattavan postauksen, miten aloitin Katan tyyliblogin ja mikä minua pelotti ja mitä koin haastavaksi. Kuten postauksessa kerron, hyppäsin ihan tuntemattomaan maailmaan. En ollut kouluaikoina ollut ”kirjoittaja tyyppiä”. Lukenut olen aina paljon, koska viihdytin itseäni kirjojen maailmassa. Olin perheen iltatähti, sisarukseni ovat minua noin 10 vuotta vanhempia, niin heistä en pahemmin leikkiseuraa saanut. Minulla on aina ollut vilkas mielikuvitus, jonka uskon auttaneen minua yrittäjänä ja bloggaajana. Montaa kertaa ei pää ole lyönyt tyhjää, että mikä tulee olemaan blogin seuraava aihe.

Pääset lukemaan kaksi vuotta vanhan blogipostaukseni täältä.

 

Olen saanut kommenteja, että kuinka olen uskaltanut tai halunnut laittaa itseni likoon aloittaessani kirjoittamaan blogia. Tapaan vastata, että koen että minulla on paljon annettavaa teille lukijoille. Rakastan auttamista ja opastamista. Saan nautintoa, mm. seuraavanlaisista kommenteista: ”blogista saa niin paljon asuvinkkejä” tai ”itselleni ei olisi tullut mieleenkään yhdistää joitakin tuotteita kuten yhdistelit” tai ”en ostele enään sieltä täältä vaatteita vaan ostan kokonaisuuksia”. Haluan siis jakaa tietoani ja taitoani ja auttaa, jos vain pystyn.

Itsensä likoon laittaminen on pelottanut ja pelottaa vieläkin. Mutta olen päättänyt, että olen sitä mikä olen, en esitä mitään roolia. Olen rehellinen kaikessa tekemisessäni ja haluan pystyä seisomaan kaiken kirjoittamisen/sanomisen takana. En esitä parempaa tai hienompaa ihmistä kun olen, enkä myöskään toisinpäin. Olen pohjalainen, sisukas, rehellinen ja työtä pelkäämätön nainen.

 

Laskin tämän vuoden postaukset ja niitä on tähän mennessä ollut 210 kpl!  Vuonna 2019 postauksia oli koko vuonna 203 kpl. Toisin sanoen olen kirinyt postauksissa ylöspäin. Postauksia on tullut 3-5 kpl/viikossa. Kolme postausta viikossa on melko paljon, mutta sen pyrin pitämään jatkossakin. Eräs someammattilainen sanoi minulle, että kerran viikossa on jo hyvä postaustahti, mutta uskon että se ei sovi teille, eikä se sovi minullekaan. Joten jatketaan kolmen postauksen taktiikalla, eikö vain?

Olemme vuoden aikana tehneet useita videoita ja reelsejä. Myös näitä tulemme jatkamaan. Pystymme jakamaan ne ainoastaan Instagramissa ja Facebookissa. Eli jos olet mukana näissä medioissa, niin ota meidän tilit seurantaan. Jaan videoiden linkin myös tänne blogiin ja toivon, että linkki toimii. Toki lyhkäisiä storeja, joita jaamme päivittäin, en tänne jaa.

Joten näillä eväillä jatkamme seuraavan vuoden. Otamme aina vastaan vinkkejä, mistä haluatte postauksia tai videoita ja toteutamme ne, jos suinkaan osaamme/pystymme.

 

6-vuotis synttäriarvonta

Arvonnan palkintona on kaksi kpl € 200,00 lahjakorttia liikkeeseemme.

Kerro, kenet ottaisit mukaan meille shoppailemaan ja miksi. Kirjoita vastauksesi alas kommenttikenttään. Vastanneiden kesken arvomme sinulle ja ystävällesi € 200,00 lahjakortit liikkeeseemme. Muistathan kertoa ystävällesi Katan tyyliblogista ja arvontaan osallistumisesta. Voit osallistua arvontaan myös Instagramissa ja Facebookissa.

Arvonta päättyy pe 27.11.2020 klo.10.00. Ilmoitamme arvonnan voittajille henkilökohtaisella viestillä.

Onnea arvontaan! Kun lahjakortit lunastetaan, niin teemme mielellään aiheesta pienen julkaisun. Jos voittajat haluavat, annan stailausapua eli vietetään hauska hetki DOPPissa 🙂

Onnea arvontaan!

 

Gena mekko

Nyt tuli mekon yläosan kumilanka rypytyksestä 70-luvun loppupuoli- 80-luvun alkupuoli mieleen. Kun siskoni vihittiin kesällä vuonna 1980, olin melkein 13- vuotias. Minulla oli silloin päälläni beige, yksivärinen mekko, jossa oli juuri samanlainen rypytys yläosassa vyötäröön saakka, samantyyppinen kuin tässä Gena mekossa. Mekossa ei ollut hihoja vaan siinä oli nauhat, jotka solmittiin rusetille olkapäille. Muistan, että rakastin mekkoa yli kaiken. Äiti, löytyykö mekko vielä huvilan kaapista?

Lue lisää ihastuttavasta Gena mekosta DOPPshop verkkokaupastamme täältä. Sieltä löytyy myös mekon mittataulukko.

 

Gesitana huivi

Aivan ihana tämä kaneli villahuivi. Niin klassinen, niin ihanan värinen ja niin ihanan pehmoinen. Villahuivi löytyy täältä. Myös sävy sävyyn sointuva samettinen hiuspanta löytyy täältä.

 

Muista osallistua arvontaan! Vain osallistumalla voit voittaa 🙂

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

180 kommenttia

 1. Alunperin tulin Doppin seuraajaksi juurikin tyyliblogin ja siinä esitellyn upean mustan tunikan jäljissä. Sitä ei ollut enää saatavana, mutta jäin koukkuun teidän aina niin valoisaan seuraanne. Mukaan shoppaamaan ottaisin ystäväni Johannan.

 2. Onnea. Blogia seuraan ahkerasti ja hyvin toimiva verkkokauppanne on ihana palvelu tänne maaseutukaupunkiin. Kiitos! Mukaani ottaisin tyttäreni, työssäkäyvän ruuhkavuosia elävän perheenäidin. Mikä yllätys olisi hänelle stailaus ja päivä omaa aikaa.

 3. Onnea blogille ja Katalle! Ottaisin mukaan ensi vuonna 80-vuotta täyttävän ihanan kummitätini, joka tykkää tyylikkäästä pukeutumisesta kuten minäkin. Voisimme viettää samalla mukavan yhteisen viikonlopun Helsingissä.

 4. Ihanan upea blogi, seuraan viikottain ja olen shoppaillut verkkokaupassa muutamia kertoja , aina yhtä onnistuneesti . Ihme taitureita olette , kun ei ole tarvinnut yhtään palautusta tehdä . 💜Mukaan ottaisin ihanan rakkaan sisareni 💜

 5. Alunperin työkaverin vinkistä olen jäänyt ihan koukkuun teidän laadukkaaseen blogiin. Kaikki vaatteet ja asusteet sopivat teille niin kauniisti. Ottaisin mukaani kulttuuriystäväni ja käytäisi samalla reissulla museoissa. Sehän olisi jo pieni pidennetty viikonloppuloma.

 6. Ottaisin mukaan läheisen ystäväni, joka toi minut Doppiin ensimmäistä kertaa joitakin vuosia sitten ja vinkkasi samalla tästä blogista.

 7. Hei ja onnittelut! Lähtisin shoppailemaan 78- vuotiaan äitini kanssa, joka ei Koronan vuoksi ole pitkään aikaan käynyt missään vaatekaupassa eikä reissussa. Hän on uusia vaatteita kaivannut.Samalla saisimme käytyä myös kahden poikani luona Helsingissä, joiden kodeissa hän ei myöskään ole päässyt vielä vierailemaan!

 8. Tack för ännu ett år med bloggen!! Verkligen jättebra! Tar gärna med min syster Anna på klädshoppning, en underbar shoppningdag vore perfekt, allt för länge sen senast på rådande läge.

 9. Onnea ihana Kata inspiroivasta blogista😍mukaan stailaukseen ottaisin siskoni tai serkkuni, joista kumpikaan ei ole liikkeessä käyneet.

 10. Hei, onnittelut! Olen seurannut blogia jo muutaman vuoden ja saanut todella paljon vinkkejä pukeutumiseeni. Olen myös asioinut liikkeessänne ja nettikaupassanne muutaman kerran. Nyt ottaisin ostoksille mukaan 76-vuotiaan äitini, nelikymppisen siskoni sekä hänen 17-vuotiaan tyttärensä. Tyttöjen yhteinen ostosreissu piristäisi meitä tänä synkkänä syksynä. Olen ihan varma, että meille kaikille löytyisi ostettavaksi ihania asukokonaisuuksia – juttuaihekin voisi olla esimerkiksi Doppissa eri-ikäiset löytävät itselleen päällepantavaa.

 11. Itse seuraan blogia säännöllisesti ja välillä innostun tilaamaan vaatteita. Kaupassa olen käynyt muutaman kerran, Vaasan aikoina useammin. Ottaisin mukaan ystäväni ja kollegani Anun😍!

 12. En ole liikkeessä vielä ollutkaan, mutta netin kautta ihastellut. Äidin kanssa haluaisin lähteä tyttöjenreissulle. 🙂

 13. Ottaisin mukaan ystävättäreni Anun. Saisimme samalla mukavan Helsingin retken.

 14. Onnea ihanalle blogille ja videot ovat ihan mahtavia. Ottaisin mukaan ystäväni, joka on tukenut minua elämäni käänteissä. Ja muutenkin hän ansaitsee vähän arjen luksusta shoppailun merkeissä.

 15. Onnea 6-vuotispäivänä Katan tyyliblogi! Olen Kata seurannut blogiasi useita vuosia ja saanut kivoja ideoita pukeutumiseen. Palvelu paikan päällä liikkeessä on kertakaikkiaan mahtavaa!

  Mukaan shoppailemaan ottaisin vanhimman tyttäreni, jolla on hyvä vaatemaku ja kaipaisi piristystä arkeen!

  P.S. Tosi makeita nuo tuulisella säällä otetut kuvat tämän päivän blogissa.

 16. Ostoksille mukaan ottaisin sisareni. Saisimme viettää laatuaikaa yhdessä ja vinkkejä pukeutumiseen, koska välillä tuntuu, että tyylimme on jämähtänyt.
  Kiitos blogista ja mukavaa joulunodotusta.

 17. Onnea ! Mukaan ottaisin siskoni ja tietty kummityttöni ja hänen äitinsä eli meitä tulisikin neljä…

 18. Ottaisin mukaan tyttäreni. Olemme viimeksi käyneet Doppissa 1,5 vuotta sitten Koronan vuoksi. Tyttäreni halusi jo silloin neuleen mukaansa, vaikka olikin vielä nuori. Nyt olisi aika saada molemmille vinkkejä pukeutumiseen.

 19. Paljon onnea molemmille vuosipäiväänsä viettävälle, blogille ja Katalle! Tiedätkös mikä on parasta blogissasi ja facessa & instassa?
  No se kuvien positiivinen tunnelma ja mallien ihanan iloiset ilmeet, jotka saavat aina lukijankin mielen iloiseksi! Niin ja tottakai myös vaatekokonaisuudet!
  Mukana arvonnassa, mukaan ottaisin parasta ja hauskinta seuraa eli sisareni.

 20. Onnea! Blogia seuraan säännöllisesti, harvemmin kuitenkin tulee kommentoitua. Helsingin liikkeessä en vielä ole käynytkään.Mukaani ottaisin ystäväni, joka kaipaisi myös jotain kivaa piristystä.

 21. Ystäväni Mia ansaitsisi hemmottelevan shoppailuretken osaaviin käsiin. Hänen arkensa on kovin hektistä.

 22. Onnea 6-vuotiaalle blogille, ja Katalle myös! Ottaisin siskoni mukaan. Olisi mukava päästä shoppailemaan tyylivinkkien kera.

 23. Hei Kata, on ollut kiva seurata blogissa sitä miten innokkaasti ja energisesti jaksat tuoda uusia asioita esille. Liikkeessä olen vieraillut useasti hyvän ystäväni Merjan kanssa, ollemme jo pitkään harrastaneet yhdessä shoppailua. Jos voittoarpa osuu kohdalleni, haluan ehdottomasti hänet mukaani.

 24. Ottaisin mukaan rakkaan ystäväni, jonka kanssa meillä on tapana kerran pari vuodessa matkata täältä pohjoisesta Helsinkiin tyttöjen reissulle. Muutama reissu sitten löysimme liikkeenne, ja nyt olemme käyneet siellä joka matkalla. Keväinen reissumme peruuntui koronan vuoksi ja kuumeisesti odotamme seuraavaa matkaa. Silloin tulemme taas piipahtamaan ihanassa liikkeessänne! Arvonnan voitto olisi mieletön huipennus reissulle ja yllätys ystävälle <3

 25. Onnea ja voimia kaikille ”erikoisina”aikoina❤ Blogeja seura mielenkiinnolla. Videoissa vinkit ihania. Liikkeessä Yrjönkadulla aina sydämellinen vastaanotto❤ ja hyvä palvelu😂 Ahkeria, ammattiin paneutuvia naisia👍

 26. Onnea! Ottaisin mukaan siskoni, koska hän varmaan majoittaisi minut shoppailureissulla😉

 27. Onnea Katalle ja tyylibolgille! Osallistun arvontaan ja ottaisin mukaani ihanan työkaverini Minnan.

 28. Olen seurannut blogia nyt 4 vuotta. Ammennan omaan pukeutumiseen ideoita ja vaatekaapin täytettä tasaisesti sinun ja tyttäresi innoittamana. Kiitos siitä, sillä kulkisin aika yksitoikkoisissa asuissa ilman teitä.
  Toinen joka fanittaa teidän blogianne on äitini sekä anoppini, he saavat kilpailla siitä kumpi pääsee mukaan 🙂

 29. Minulle blogi on melko uusi tuttavuus, muuta sitäkin innostavampi!
  Mukaan ottaisin ystäväni Miian.

 30. Onnea! Ihana blogi, jota on ilo seurata💛
  Voiton sattuessa mukaani ottaisin äitini.

 31. Onneksi olkoon arjen iloa tuovalle blogille!
  Jos onni on myötä, ottaisin mukaani ystävättäreni Jaanan, joka on tänä vuonna joutunut sellaisiin haasteisiin, että hemmotteleva päivä Helsingissä olisi oikeus ja kohtuus.

 32. Onnea blogille ja Katalle! Mukaan ostoksille ottaisin tyttäreni. Olisi mukava yhdessä päästä stailattavaksi.

 33. Onnea! Mä oon kans seurannut alusta asti sua, edelleen tykkään. Jos arpaonni suosisi niin mun mukaan lähtis oma sisko, koska hän on ❤️ Hän palasi juuri työelämään vanhempainvapaalta niin uskon että piristäisi kovasti uutta arkea tämä juttu 😊

 34. Onnea! Blogi on päivämme piristys😊 ja mukaan ottaisin jomman kumman rakkaista aikuisista tyttäristäni, jotka ovat muutoinkin minun vaatettajiani.

 35. Tack för bloggen, den förgyller min vardag! Jag deltar och skulle ta med min äldsta dotter som bor i Helsingfors. Då fick jag samtidigt hälsa på henne:)

 36. Onnea ja mukaan ottaisin jonkun ystävän, joka ei ole vielä Doppissa käynyt🌸🌸🌸

 37. Onnea ja kiitos ❤️
  Minua blogisi innostaa pukeutumaan tyttömäisesti. Toisin Doppiin mukanani ystäväni, jonka kanssa suunnittelemme uusia ammatillisia käänteitä ja vaalimme keveyttä ja unelmointia vastuunkannon ja ahkeroinnin keskellä.

 38. Arvonnassa mukana, ottaisin mukaan tyttäreni, kiva blogi seurata täältä maakunnastakin ja hyviä käytännöllisiä ideoita😊

 39. Hei, arvonnassa mukana! Mukaan ottaisin siskoni, joka tykkää vaatteista!

 40. Blogi on tosi kiva ja seuraan sitä säännöllisesti viikottain. Ihanaa, että jatkatte❤️ mukaan ottaisin ystäväni Leenan, joka ei ole liikkeessänne vielä käynyt, mutta seuraa teitä nykyisin myös FB:ssä ja tykkää kovasti teidän tyylistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *