Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Onnea 6-vuotias Katan tyyliblogi ja arvonta

Taas tuli vuosi lisää Katan tyyliblogille ja kirjoittajallekin napsahtaa vuosi lisää muutaman päivän päästä. Selasin vanhoja syntymäpäivä postauksia ja tuntuu siltä kuin edellisvuoden marraskuusta olisi ikuisuus. Täytyy kyllä todeta, että kevät oli vamasti melkoisen rankka rasti monelle meistä, kesä hieman helpotti olotilaa ja jälleen ollaan raskaassa olotilassa. Katan tyyliblogi on porskuttanut eteenpäin tuttuun tyyliinsä, eikä loppua näy varsinkaan jos teiltä lukijoilta kysytään, koska tykkäätte vierailla täällä 🙂

Mikään ei ilahduta minua enempää, kuin se että vierailette tällä blogissa! Saamme liikkeessä paljon kommenteja, että blogi on ollut arjen piristys varsinkin tänä vuonna. Kiitos kaikesta ihanasta palautteesta, mitä olen teiltä saanut 🙂

 

Kirjoitin kaksi vuotta sitten kattavan postauksen, miten aloitin Katan tyyliblogin ja mikä minua pelotti ja mitä koin haastavaksi. Kuten postauksessa kerron, hyppäsin ihan tuntemattomaan maailmaan. En ollut kouluaikoina ollut ”kirjoittaja tyyppiä”. Lukenut olen aina paljon, koska viihdytin itseäni kirjojen maailmassa. Olin perheen iltatähti, sisarukseni ovat minua noin 10 vuotta vanhempia, niin heistä en pahemmin leikkiseuraa saanut. Minulla on aina ollut vilkas mielikuvitus, jonka uskon auttaneen minua yrittäjänä ja bloggaajana. Montaa kertaa ei pää ole lyönyt tyhjää, että mikä tulee olemaan blogin seuraava aihe.

Pääset lukemaan kaksi vuotta vanhan blogipostaukseni täältä.

 

Olen saanut kommenteja, että kuinka olen uskaltanut tai halunnut laittaa itseni likoon aloittaessani kirjoittamaan blogia. Tapaan vastata, että koen että minulla on paljon annettavaa teille lukijoille. Rakastan auttamista ja opastamista. Saan nautintoa, mm. seuraavanlaisista kommenteista: ”blogista saa niin paljon asuvinkkejä” tai ”itselleni ei olisi tullut mieleenkään yhdistää joitakin tuotteita kuten yhdistelit” tai ”en ostele enään sieltä täältä vaatteita vaan ostan kokonaisuuksia”. Haluan siis jakaa tietoani ja taitoani ja auttaa, jos vain pystyn.

Itsensä likoon laittaminen on pelottanut ja pelottaa vieläkin. Mutta olen päättänyt, että olen sitä mikä olen, en esitä mitään roolia. Olen rehellinen kaikessa tekemisessäni ja haluan pystyä seisomaan kaiken kirjoittamisen/sanomisen takana. En esitä parempaa tai hienompaa ihmistä kun olen, enkä myöskään toisinpäin. Olen pohjalainen, sisukas, rehellinen ja työtä pelkäämätön nainen.

 

Laskin tämän vuoden postaukset ja niitä on tähän mennessä ollut 210 kpl!  Vuonna 2019 postauksia oli koko vuonna 203 kpl. Toisin sanoen olen kirinyt postauksissa ylöspäin. Postauksia on tullut 3-5 kpl/viikossa. Kolme postausta viikossa on melko paljon, mutta sen pyrin pitämään jatkossakin. Eräs someammattilainen sanoi minulle, että kerran viikossa on jo hyvä postaustahti, mutta uskon että se ei sovi teille, eikä se sovi minullekaan. Joten jatketaan kolmen postauksen taktiikalla, eikö vain?

Olemme vuoden aikana tehneet useita videoita ja reelsejä. Myös näitä tulemme jatkamaan. Pystymme jakamaan ne ainoastaan Instagramissa ja Facebookissa. Eli jos olet mukana näissä medioissa, niin ota meidän tilit seurantaan. Jaan videoiden linkin myös tänne blogiin ja toivon, että linkki toimii. Toki lyhkäisiä storeja, joita jaamme päivittäin, en tänne jaa.

Joten näillä eväillä jatkamme seuraavan vuoden. Otamme aina vastaan vinkkejä, mistä haluatte postauksia tai videoita ja toteutamme ne, jos suinkaan osaamme/pystymme.

 

6-vuotis synttäriarvonta

Arvonnan palkintona on kaksi kpl € 200,00 lahjakorttia liikkeeseemme.

Kerro, kenet ottaisit mukaan meille shoppailemaan ja miksi. Kirjoita vastauksesi alas kommenttikenttään. Vastanneiden kesken arvomme sinulle ja ystävällesi € 200,00 lahjakortit liikkeeseemme. Muistathan kertoa ystävällesi Katan tyyliblogista ja arvontaan osallistumisesta. Voit osallistua arvontaan myös Instagramissa ja Facebookissa.

Arvonta päättyy pe 27.11.2020 klo.10.00. Ilmoitamme arvonnan voittajille henkilökohtaisella viestillä.

Onnea arvontaan! Kun lahjakortit lunastetaan, niin teemme mielellään aiheesta pienen julkaisun. Jos voittajat haluavat, annan stailausapua eli vietetään hauska hetki DOPPissa 🙂

Onnea arvontaan!

 

Gena mekko

Nyt tuli mekon yläosan kumilanka rypytyksestä 70-luvun loppupuoli- 80-luvun alkupuoli mieleen. Kun siskoni vihittiin kesällä vuonna 1980, olin melkein 13- vuotias. Minulla oli silloin päälläni beige, yksivärinen mekko, jossa oli juuri samanlainen rypytys yläosassa vyötäröön saakka, samantyyppinen kuin tässä Gena mekossa. Mekossa ei ollut hihoja vaan siinä oli nauhat, jotka solmittiin rusetille olkapäille. Muistan, että rakastin mekkoa yli kaiken. Äiti, löytyykö mekko vielä huvilan kaapista?

Lue lisää ihastuttavasta Gena mekosta DOPPshop verkkokaupastamme täältä. Sieltä löytyy myös mekon mittataulukko.

 

Gesitana huivi

Aivan ihana tämä kaneli villahuivi. Niin klassinen, niin ihanan värinen ja niin ihanan pehmoinen. Villahuivi löytyy täältä. Myös sävy sävyyn sointuva samettinen hiuspanta löytyy täältä.

 

Muista osallistua arvontaan! Vain osallistumalla voit voittaa 🙂

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

180 kommenttia

 1. Hei!
  Onnea! Blogi ja verkkokauppa jo vuosia seurannassa ja iloa tuottamassa. Jos arpa suosisi, lähtisimme kyläilemään sinne suunnalle ja tulisin rakkaan, huolehtivan siskoni kanssa pitkästä aikaa ihan liikkeeseen ihastelemaan ja shoppailemaan, arkea ilahduttamaan!

 2. Onnea 6-vuotiaalle päivieni piristykselle💞. Reelsit ja videot ovat olleet aivan mahtava täydennys. Teitä on niin mukava katsella, tulee niin hyvä mieli😊.
  Shoppailukaveriksi haluaisin ottaa montakin ihmistä eri syistä. Valinta taitaisi olla sisareni, koska hän tuntuu laittavan muiden hyvinvoinnin omansa edelle🥰

 3. Onnea Katalle ja ihanalle blogille! Joka aamu alkaa blogin katsomisella ja sitten vasta Hesari. Mukaan ottaisin tyttäreni.

 4. Hei. Onnea blogille ja Dopille💐 Ottaisin mukaan siskoni Tainan shoppailemaan😊

 5. Niin paranevat nämä kaikki vanhetessaan, viini, rakkaus ja etenkin naiset! Onnea sinulle upea Kata blogisi ja etenkin synttäryyden johdosta, ihan mahtavaa, kun olet osallisena elämissämme. Mukaan ottaisin ihanan ystäväni Sarin, joka kas, on myöskin osallistunut tähän arvontaan. Suloista sunnuntaita meille kaikille edelleen!

 6. Hei! Paljon onnea ja kaikkea hyvää jatkossa sinulle, blogille ja Doppille! Otan ystävättäreni Heidin mukaan ostoksille.

 7. Onnittelut ihanasta blogista! Se on päivän piristys, kiitos!
  Osallistun arvontaan ja ottaisin mukaan ystäväni Annen.

 8. Hei! Mukaani pääsisi serkkuni Mari. Ottaisin mielelläni vastaan kaikki vinkit oman tyylini päivitykseen ja mikäs sen mukavampaa olisikaan jakaa tämä kokemus ihmisen kanssa, jonka kanssa emme ole hetkeen nähneet saati parantaneet maailmaa 🙂

 9. Kiitos mainiosta blogista. Se on oikea hyvän mielen blogi. Katson sen jo aamukahvia juodessani. Saan siitä valtavasti inspiraatiota pukeutumiseeni. Olen todella kiitollinen siitä että opetat vaatteiden yhdistämisen taitoa ja saan aina tietää mikä on muodissa pinnalla.
  Ehdottomasti ottaisin mukaani siskoni, joka rakastaa pukeutumista.

 10. Onnea! Upea blogi mitä on ilo seurata ❤️ihania pukeutumis vinkkejä olen saanut vuosien aikana.Mukaan ottaisin Ingridin, hän pitää kauniista vaatteista kuten minäkin. 👗👠👒👜

 11. Onnea ajatuksia herättävästä blogista. Joka aamu sitä lueskelen. Olen myös vinkannut ystävilleni liikkeestänne. Paljon on mukavan näköisiä vaatteita, joita haluaisi. Ja tuo vaatteiden stailaus on tosi nappi juttu. Mukaan ottaisin kaikki kolme aikuista tytärtäni.

 12. Kiitos virkistävästä blogista ja menestystä jatkossa. Shoppailemaan ottaisin siskoni, jonka kanssa olin muotinäytöksessä. Siskoni kanssa pääsisimme viettämään yhteistä aikaa kun asumme eri paikkakunnilla.

 13. Onnea blogin 6 vuotistaipaleesta ja kiitos suuresta määrästä hyviä vinkkejä ja mukavia oivaltavia hetkiä pukeutumisen parissa! Olen samanikäinen kuin sinä ja ottaisin parhaan ystäväni mukaan uudistamaan pukeutumista sinun opastuksellasi mielellään!

 14. Onnea, ottaisin mukaan shoppailemaan maailman parhaan shoppailukaverin, ystäväni Anun.

 15. Hei!
  Ja paljon onnea vuosista!
  Tulisin tyttäreni kanssa, olemme siellä jo toki käyneetkin ja shoppailleetkin. Blogista olen saanut hyviä vinkkejä ja ideoita. Huivivinkit tosi hyviä!

 16. Onnea 6-vuotiaalle blogille! Luen postaukset joka kerta! Mukaan shoppaamaan ottaisin 21-vuotiaan tyttäreni Emman täydentämään opiskelijan vaatekaappia!

 17. Hei. Bloginne katselu avaa jokaisen aamuni. Mukaan ottaisin ehdottomasti miniäni, joka on antanut minulle kaksi ihanaa lapsenlasta ja kasvattanut heidät hyvin.

 18. Onnea blogille! Seuraan aktiivisesti ja ilolla. Shoppailemaan ottaisin mukaan sisareni, joka oli ehdottomasti sen arvoinen.

 19. Onnea 6-vuotiaalle blogille!! Olen seurannut sitä useita vuosia, kun sain vinkin kaverilta. Palvelu on huippuluokkaa, niin kaupassa kuin verkokaupassakin. Unelmoin yhteisestä shoppailureissusta siskoni kanssa. 💗

 20. Onnea blogille! Ottaisin mukaani siskoni. Shoppailuretki tulisi tarpeeseen 😊

 21. Ottaisin ostoksille mukaani tyttäreni, toivottavasti onnistaa, seuraavalle Helsingin reissulle olisin jotain ”extraa”…

 22. Onnea olet piristävä taitava muodin asiantuntija virkistyn lukemalla ja katsomalla blogiani
  Ottaisin mukaan oman siskoni Marjan.👍💖

 23. Lämpimät Onnittelut Sinulle ja blogillesi! Katson sitä myös ihka ensimmäisenä joka aamu, mitähän kivaa siellä olet tänään kirjoittanut. Olisipa se ihanaa kerrankin päästä stailattavaksi ja mukaan ottaisin hyvän ystäväni, jolle kertoisin vasta voitettuani ja se olisi hänelle
  yllätys.

 24. Onnea Kata ja kiitos ihanasta blogista!❤
  Jos arpaonni suosisi,ottaisin mukaan lukioaikaisen ystäväni Tarjan.Ystävyyttämme on kestänyt jo reilusti yli 30 vuotta.

 25. Tiedätkö, Kata, juuri avoimuutesi ja se, että olet oma itsesi viehättää. (Vaikka en sinua tietysti tunnekaan sen paremmin). Se tekee blogista vieläkin kivemman lukea. Kiitos! Ottaisin mukaan shoppailemaan ja stailausapua saamaan rakkaan ystäväni Pirkon.

 26. Olisipa ihana tulla siskon tytön kanssa. Hän osaa pukeutua, minulle stailauskin olisi paikallaan😊

 27. Onnea 6-vuotiaalle! Ensimmäiseksi, kun aamulla avaan tabletin, on tavaksi tullut kurkata, mitä uutta Doppiin on tullut Olen saanut kivoja vinkkejä, viimeksi opettelin erilaisia tapoja huivin laittamisesta.
  Jos voittaisin lahjakortin, tulisin siskoni kanssa shoppailemaan Rooliin.

 28. Onneksi olkoon ja kiitos ❤️ kivasta blogista jonka löysin vähän sattumalta keväällä. Ja jäin heti koukkuun ☺️! Vaasan liikkeessä olin joskus vieraillut ja muistan miten ihania vaatteita siellä oli. Kiva kun löysin teidät uudelleen! Mukaan shoppailemaan on useampi vaihtoehto. Täytynee sitten arpoa mikäli onni suosii.. mukavaa joulunalusaikaa kaikille!

 29. Lämmin kiitos ihanasta blogista❤️ ja Onnea blogillesi myös jatkossa! Tyttären kanssa ilman muuta tulisimme, jos Onnetar suosii meitä.

 30. Lämmin onnittelu blogista, yrittäjyydestä ja jaksamisesta vaativana korona-aikana! Muulloinkaan yrittäjyys ei ole helppoa, mutta nyt se on erityisen vaativaa. Ottaisin mukaan ystäväni Sarin.

 31. Onnea ja kiitos inspiroivasta blogista🎉. Mukaan pyytäisin ystäväni Marin Kotkasta.

 32. Onnittelut Kata – ja laadukas sekä luonteva, hyvän tuulen blogi! Odotamme jatkossakin kolmea postausta/viikko. Kiitokset upeista vinkeistä☀️.

 33. Mukaan lähtisi tyttäreni joka juuri on siirtynyt opiskelijaelämästä työelämään.

 34. Onnea synttärinä! Kiitokset hyvästä tyyliblogista hurjan energiselle ja ahkeralle bloggarille! Shoppailuseuraksi tuulettumaan saisi lähteä Johanna.

 35. Ottaisin mukaan tyttäreni, joka on teini ja etsii vielä omaa tyyliään. Äiti on omansa jo onneksi tavoittanut, siitä kiitos mm. Katan blogille, johon törmäsin sattumalta muutamia vuosia sitten Facebookin feedissä. Sopiva sekoitus ylellisyyttä ja hemmottelua, naisen elämän arkirealismia unohtamatta!

 36. Onnea ja pitkää ikää blogillesi! Ja onni meille, että sitä kirjoitat! Varsinkin nyt tänä erikoisena korona- ja karanteenivuonna sitä on ollut todella ilahduttavaa seurata. Olet taitava ja kekseliäs yhdistelemään kauniita kokonaisuuksia, joista saa valtavasti inspiraatiota. Ja liikeessänne on tosi kauniita vaatteita, joita yhdistellä! Aamukahvilla tarkistan aina ensimmäiseksi Doppin fb:n, josko sinne olisi tullut uutta julkaisua.

  Olikohan tarkoitus laittaa tähänkin ystävä, jonka kanssa jakaisin palkinnon? Riitta-ystäväni kanssa jakaisin.
  Mukavaa sunnuntaita! ☀️

 37. Onnea tuhannesti Kata – sinulle ja blogille ja teille kaikille

  Olen pitkään seurannut blogia ja saanut sinulta opastusta. Heh, joskus ovesta ulos lähtiessä ohjeesi kaikuvat korvissa. Onko hanskat mukana…

  En ole liikkeessä vieraillut, mutta olisi tosi kiva tyttären kanssa niin tehdä.

  Sari L

 38. Onnea blogille! Mukaani shoppailemaan piristämään arkeamme ottaisin veljeni vaimon.

 39. Heips, minä olen aina tykännyt kulkea vaatekaupoissa hypistelemässä vaatteita ja koska tänä vuonna sitä ei ole voinut harrastaa kovin paljon, niin Katan blogi on ollut entistä tärkeämpi. Toki tykkään myös ostaa vaatteita ja kaikkia Doppista ostamiani vaatteita olen käyttänyt vuosia, koskaan ei ole ollut hutiostos.
  Shoppailemaan ottaisin mukaani tyttäreni, ilman muuta.

 40. Tuot iloa korona-aikaan, sekä blogisi että insta-tarinasi. Ilolla tulisimme muuttumaan 👭.

 41. Sylin täydeltä onnea Blogille ja sinulle Kata!:) Valtavan upea tyyliblogi, jonka vertaista ei toista Suomessa ole.
  Jos onni suosii arvonnassa, otan ehdottomasti mukaani tyttäreni, kolmen lapsen äidin, joka liian harvoin satsaa itseensä!

 42. Onnea blogillesi! Se on ollut ihan käänteentekevä oman pukeutumistyylini kannalta. Niin paljon olen saanut vinkkejä ja neuvoja. Toivottavasti jaksat jatkaa kauan. Tulisin tyttäreni kanssa shoppailemaan

 43. Ottaisin mukaan ystäväni Anun sillä hänen pitäisi päästä eroon mustasta ja tummansinisestä mukavuudesta 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *