Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Onnea 6-vuotias Katan tyyliblogi ja arvonta

Taas tuli vuosi lisää Katan tyyliblogille ja kirjoittajallekin napsahtaa vuosi lisää muutaman päivän päästä. Selasin vanhoja syntymäpäivä postauksia ja tuntuu siltä kuin edellisvuoden marraskuusta olisi ikuisuus. Täytyy kyllä todeta, että kevät oli vamasti melkoisen rankka rasti monelle meistä, kesä hieman helpotti olotilaa ja jälleen ollaan raskaassa olotilassa. Katan tyyliblogi on porskuttanut eteenpäin tuttuun tyyliinsä, eikä loppua näy varsinkaan jos teiltä lukijoilta kysytään, koska tykkäätte vierailla täällä 🙂

Mikään ei ilahduta minua enempää, kuin se että vierailette tällä blogissa! Saamme liikkeessä paljon kommenteja, että blogi on ollut arjen piristys varsinkin tänä vuonna. Kiitos kaikesta ihanasta palautteesta, mitä olen teiltä saanut 🙂

 

Kirjoitin kaksi vuotta sitten kattavan postauksen, miten aloitin Katan tyyliblogin ja mikä minua pelotti ja mitä koin haastavaksi. Kuten postauksessa kerron, hyppäsin ihan tuntemattomaan maailmaan. En ollut kouluaikoina ollut ”kirjoittaja tyyppiä”. Lukenut olen aina paljon, koska viihdytin itseäni kirjojen maailmassa. Olin perheen iltatähti, sisarukseni ovat minua noin 10 vuotta vanhempia, niin heistä en pahemmin leikkiseuraa saanut. Minulla on aina ollut vilkas mielikuvitus, jonka uskon auttaneen minua yrittäjänä ja bloggaajana. Montaa kertaa ei pää ole lyönyt tyhjää, että mikä tulee olemaan blogin seuraava aihe.

Pääset lukemaan kaksi vuotta vanhan blogipostaukseni täältä.

 

Olen saanut kommenteja, että kuinka olen uskaltanut tai halunnut laittaa itseni likoon aloittaessani kirjoittamaan blogia. Tapaan vastata, että koen että minulla on paljon annettavaa teille lukijoille. Rakastan auttamista ja opastamista. Saan nautintoa, mm. seuraavanlaisista kommenteista: ”blogista saa niin paljon asuvinkkejä” tai ”itselleni ei olisi tullut mieleenkään yhdistää joitakin tuotteita kuten yhdistelit” tai ”en ostele enään sieltä täältä vaatteita vaan ostan kokonaisuuksia”. Haluan siis jakaa tietoani ja taitoani ja auttaa, jos vain pystyn.

Itsensä likoon laittaminen on pelottanut ja pelottaa vieläkin. Mutta olen päättänyt, että olen sitä mikä olen, en esitä mitään roolia. Olen rehellinen kaikessa tekemisessäni ja haluan pystyä seisomaan kaiken kirjoittamisen/sanomisen takana. En esitä parempaa tai hienompaa ihmistä kun olen, enkä myöskään toisinpäin. Olen pohjalainen, sisukas, rehellinen ja työtä pelkäämätön nainen.

 

Laskin tämän vuoden postaukset ja niitä on tähän mennessä ollut 210 kpl!  Vuonna 2019 postauksia oli koko vuonna 203 kpl. Toisin sanoen olen kirinyt postauksissa ylöspäin. Postauksia on tullut 3-5 kpl/viikossa. Kolme postausta viikossa on melko paljon, mutta sen pyrin pitämään jatkossakin. Eräs someammattilainen sanoi minulle, että kerran viikossa on jo hyvä postaustahti, mutta uskon että se ei sovi teille, eikä se sovi minullekaan. Joten jatketaan kolmen postauksen taktiikalla, eikö vain?

Olemme vuoden aikana tehneet useita videoita ja reelsejä. Myös näitä tulemme jatkamaan. Pystymme jakamaan ne ainoastaan Instagramissa ja Facebookissa. Eli jos olet mukana näissä medioissa, niin ota meidän tilit seurantaan. Jaan videoiden linkin myös tänne blogiin ja toivon, että linkki toimii. Toki lyhkäisiä storeja, joita jaamme päivittäin, en tänne jaa.

Joten näillä eväillä jatkamme seuraavan vuoden. Otamme aina vastaan vinkkejä, mistä haluatte postauksia tai videoita ja toteutamme ne, jos suinkaan osaamme/pystymme.

 

6-vuotis synttäriarvonta

Arvonnan palkintona on kaksi kpl € 200,00 lahjakorttia liikkeeseemme.

Kerro, kenet ottaisit mukaan meille shoppailemaan ja miksi. Kirjoita vastauksesi alas kommenttikenttään. Vastanneiden kesken arvomme sinulle ja ystävällesi € 200,00 lahjakortit liikkeeseemme. Muistathan kertoa ystävällesi Katan tyyliblogista ja arvontaan osallistumisesta. Voit osallistua arvontaan myös Instagramissa ja Facebookissa.

Arvonta päättyy pe 27.11.2020 klo.10.00. Ilmoitamme arvonnan voittajille henkilökohtaisella viestillä.

Onnea arvontaan! Kun lahjakortit lunastetaan, niin teemme mielellään aiheesta pienen julkaisun. Jos voittajat haluavat, annan stailausapua eli vietetään hauska hetki DOPPissa 🙂

Onnea arvontaan!

 

Gena mekko

Nyt tuli mekon yläosan kumilanka rypytyksestä 70-luvun loppupuoli- 80-luvun alkupuoli mieleen. Kun siskoni vihittiin kesällä vuonna 1980, olin melkein 13- vuotias. Minulla oli silloin päälläni beige, yksivärinen mekko, jossa oli juuri samanlainen rypytys yläosassa vyötäröön saakka, samantyyppinen kuin tässä Gena mekossa. Mekossa ei ollut hihoja vaan siinä oli nauhat, jotka solmittiin rusetille olkapäille. Muistan, että rakastin mekkoa yli kaiken. Äiti, löytyykö mekko vielä huvilan kaapista?

Lue lisää ihastuttavasta Gena mekosta DOPPshop verkkokaupastamme täältä. Sieltä löytyy myös mekon mittataulukko.

 

Gesitana huivi

Aivan ihana tämä kaneli villahuivi. Niin klassinen, niin ihanan värinen ja niin ihanan pehmoinen. Villahuivi löytyy täältä. Myös sävy sävyyn sointuva samettinen hiuspanta löytyy täältä.

 

Muista osallistua arvontaan! Vain osallistumalla voit voittaa 🙂

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

180 kommenttia

 1. Synttärionnittelut Katalle ja blogille! Rutiiniksi on jo muodostunut aamu-uutisten lisäksi myös kurkata tänne blogiin. Saan inspiraatiota oman vaatekaapin asujen yhdistelemiseen. Aina ei tarvi edes uutta hankkia. Ja erityisen hyvä mieli tulee kun asukuvissa on mukana teidän supersuloiset koirat. Olisi mahtavaa voittaa lahjakortit minulle ja parhaalle ystävälleni Päiville.

 2. Ottaisin mukaan rakkaan pikkusiskoni, joka palasi syksyllä töihin äitiyslomalta.

 3. Onnea blogin synttäreiden – ja omiesi johdosta! On aina ilo lukea postauksiasi. On ihanaa, jos jaksat tehdä niitä kolme, jopa enemmän viikossa. 😘

  Ottaisin mukaan lahjakorttiostoksille ystäväni Katrin. Olen varma, että hän löytäisi teiltä kivoja vaatteita. Itse tarvitsisin apua suorien housujen kanssa, sillä niiden etsiminen ja löytäminen on varsinainen ikuisuusprojekti!

 4. Onnea synttärisankareille! Mielelläni voittaisin ja tulisin siskoni kanssa. Tällainen ostosreissu yhdessä olisi ”tilauksessa”.

 5. Doppissa on aina kiva käydä. Myös verkkokauppa on toiminut hyvin. Kiitos teille! Ottaisin mukaan miniäni.

 6. Onnea iki-ihanalle blogille, jota on ihan ”pakko” seurata. Varsinkin tänä korona-vuonna sen merkitys on korostunut, ainakin minulle. Blogi pursuaa hyväntuulisuuta, joka tarttuu.
  Shoppailemaan tulisin oman tyttäreni kanssa. Kiireisessä arjessa äiti-tytär -aika on jäänyt liian vähiin, olisi ihanaa shoppailla yhdessä pitkästä aikaa.

 7. Onnea 6-vuotiaalle. Yhdyn näihin kommentteihin:”blogista saa niin paljon asuvinkkejä, itselleni ei olisi tullut mieleenkään yhdistää joitakin tuotteita kuten yhdistelit ja en ostele enään sieltä täältä vaatteita vaan ostan kokonaisuuksia”. Olet todella taitava! Ihanasti olet myös tutustuttanut tyttäresi.
  Olen iloinen saamistasi palautteista koska blogisi ja muut julkaisut vievät myös aikaa.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle, läheisellesi ja Doppilaisille.
  Mikäli arpaonni suosii mukaan ottaisin läheisen työtoverini tai sisareni. Perusteluina pimeä vuodenaika ja tämä vallitseva tilanne.

 8. Mukaan ottaisin ehdottomasti leskeksi jääneen tätini, joka ilahtuisi varmasti suunnattomasti. Hänellä on ollut viimeisen vuoden ajan suuria elämänmuutoksia, osa hyvinkin raskaita. Kiitos kivasta blogista myös !

 9. Onnea blogille ja kiitos antamistasi vinkeistä ja ideoista! Olen seurannut blogia useamman vuoden ja käynyt sen sisällön useampaan kertaan läpi 🙂

  Jos arpaonni suosii minua, ottaisin mukaan siskoni. Olemme välillä käyneet yhdessä vaateostoksilla ja blogisi on tuonut meille tähän touhuun järkeä ja myös rohkeutta kokeilla jotain uutta, mutta kuitenkin itsemme näköistä. Voitto toisi myös iloa loppuvuoteen! Ja työkaverinikin näkisivät minut jatkossa etäpalavereissa muu kuin fleecetakki päällä! 😀

 10. Helsingissä tulee nykyään niin vähän käytyä, että olisi aika juhlahetki sinne tulla. Vaatekaupoissa ei tule käytyä juuri ollenkaan, koska kuten Marjo sanoi, etätyössä mennään edelleen. Marjon kanssa tultaisiin.

 11. Paljon lämpimiä onnen toivotuksia Katan tyyliblogille! Jutut luen mielenkiinnolla ja innostuneena olenkin ottanut niistä vinkkejä pukeutumiseeni. Verkkomyynti ja auttaminen sopivan koon löytymiseen toimii erittäin hyvin, kiitos! Arvontaan otan mukaan ystäväni Jaanan, jonka kanssa olen käynyt ostoksilla Helsingin myymälässä. Olisipa ihana voittaa!

 12. Onnea nyt ja tulevaan! Paras shoppailukaveri on siskoni Lilli. Nyt olisi shoppailuterapia niiiin toivottua arjen uurastuksen vastapainoksi. 👍

 13. Ihana kauppa jossa tulee Helsingin reissuilla poikettua, verkkokauppa toimii myös huippuhyvin. Onnea ahkeralle yrittäjälle! Ystäväni Mikaelan kanssa olisi mukava päästä shoppailemaan!

 14. Tulisin mukavalle reissulle tyttären luo isolle kirkolle ja shoppailisimme yhdessä.

 15. Kiva blogi 😊 Toivottavasti arpaonni osuu ja saamme ystäväni Katin kanssa syyn lähteä taas reissuun Helsinkiin ja lempikauppaamme Doppiin 💄👠👜☕️🍰🥂

 16. Ottaisin mukaan rakkaan ystäväni, jonka kanssa jaamme elämän ilot ja surut. Käymme myös yhdessä Doppissa. Onnea blogille ja Katalle❣️

 17. Onnea blogista! Juuri eilen kävin pitkästä aikaa Hkissä ja ostin taas liikkeestä vaatetäydennystä. Ottaisin mukaan rakkaan ystäväni, koska olemme kokeneet yhdessä ison menetyksen ja Dopp-käynti antaisi taas hetkeksi muuta ajateltavaa.

 18. Ottaisin mukaani nuoruuden ystäväni Jaanan, jonka kanssa olemme Doppissa kerran yhdessä vierailleet täältä Oulun suunnalta🙂

 19. Mukana arvonnassa. Tulisin tyttärieni kanssa; eri ikäisille löytyy erityylisä vaatteita – tai ideoita samojen neuleiden erilaisesta yhdistämisestä.

 20. Ei ole tytärtä eikä oikein ystävääkään, jonka ottaisin mukaan.

 21. Mukana arvonnassa! Jatka Kata näitä blogeja. Aivan ihania ja vaatteet👌
  Mukaani ottaisin ruuhkavuosia elävän tyttäreni.

 22. Onnittelut 6- vuotiaalle blogille! Oli mielenkiintoista lukea myös blogipostaus kahden vuoden takaa. Kata, sinun kirjoittamasta blogista on tullu minulle kuten monelle muullekin se odotettu päivän piristys😊! Itse en ehdi aina aamusta heti lukemaan, mutta viimeistään iltapäivällä kahvitauon lomassa. Myös stailausvideoita (esim. Eri tapoja villahuivin käyttöön) on kiva katsoa ja niistä saa uusia vinkkejä! Olisi ihana päästä joskus oikein liikkeeseen ”hypistelemään” vaatteita ja aistimaan se ihana ja asiakaslähtöinen tunnelma, joka välittyy blogipostausten ja sähköpostien välityksellä.

  Jos onni suosii, niin ottaisin mukaan anoppini, joka on myös kiinnostunut ja tarkka vaatteista. Hän varmasti nauttisi myös hetkestä Doppissa😊 -Tiia

 23. Onnea blogille! Nämä ovat todellakin päivän piristys ja jos tietää milloin blogi tulee, niin innolla odotan, että mitä ihanaa sieltä taas löytyykään. Shoppailu kaverikseni ottaisin parhaan ystävättäreni Mervin. Samalla voisimme viettää aikaa pääkaupunkiseudulla!

  • Dopin sivustot ja blogi on jatkuvassa seurannassa. Kiitos Katalle positiivisuudesta.
   Onnen hetki olisi päästä Siskon kanssa Katan opastukseen täältä pohjois- pohjanmaalta.

 24. Mukaan ottaisin Soilen, koska etätyöläisten ”lähityövaatekaappi” todellakin kaipaa päivitystä ja samalla reissulla voisimme treffata vanhaa työkaveria.

 25. Onnea 6-vuotiaalle blogille jonka luen aina ennen muita uutisia.
  Arvonnassa mukana ja mukaan ottaisin tyttäristäni jomman kumman sillä molemmat tarvitsevat lisävinkkejä business pukeutumiseen.

 26. Onnea mukana ollaan tyttäreni kanssa, jolla paino-ongelmia, vaikea saada kauniita, hyvin istuvia vaatteita

 27. Onnea blogille, seuraan sitä tiiviisti. Katalle ja koko tiimille suuri kiitos opastuksesta ja avusta. Minulle käy nykyisin niin, että luen Katan postaukset ennen hesaria ja se on paljon se….ottaisin tyttäreni mukaan, koska hänen on todella vaikea löytää istuvia ja kauniita, mieleisiään vaatteita raskauden, stressin…..jälkeisen ylipainon takia….

 28. Mukaan ottaisin muodista ja pukeutumisesta kiinnostuneen tyttäreni Annamarin❤️ Samalla vietettäisiin yhteinen Helsinki päivä nyt koronan takia peruuntuneen Helsinki teatteripäivän tilalla😊

 29. Ottaisin ostoksille mukaan naapurissa asuvan lenkkikaverin, jonka kanssa olemme muutenkin suunnitelleet Dopp-retkeä. Onnea Katalle🍾

 30. Hei, onnea blogille ja eipä ole mennyt hukkaan sinulla kirjoittaminen kun sinulla on valtava seuraaja joukko matkassa ja asiakaskunta. Toivon että jatkat samaan tahtiin ja enpä usko että sinulta ideat postauksiin loppuvat.
  Ikävä että Vaasassa liike loppui mutta ihana että Helsingissä avasit.
  Ja kenetpä ottaisin mukaan ostoksille mikäli arpaonni suosisi; yleensä tiedän juuri itse mitä haluan ja en tarvitse mukaani makutuomaria mutta ensimmäisenä listallani on avoimieheni, joka yleensä on aina mukanani ja minä hänen mukanaan kun jotain hankitaan-yhdessä tiedämme toistemme maukuasiat niin hyvin.
  Toisena voisin pohtia tämän olevan arvokas lahja ystävälleni, joka toimii työssään taiteen parissa; hänellä on ensi-iltoja ja muita siihen liittyviä gaala-iltoja ( niin, kunhan se vanha turvallinen aika joskus palaa ja kai se palaa) ja hänen makunsa vaatteiden suhteen on omani kanssa lähes päinvastainen eli ehkäpä tämä kombo olisi mielenkiintoinen kokea ( emme käy yhdessä shoppailemassa).
  Ihanaa marraskuun loppua sinulle ja Dopp Womanille ja erilaista joulun odotusta kynttilöin ja tunnelmoiden tässä niin erilaisessa ajassa, t HeidiS

 31. Kiitos Kata blogeista .Oikein odotan uutta blogipäivää mitä ihanuuksia taas näytä.Jos voitaisi ottaisin rakkaan tyttäreni mukaan.

 32. Aamu alkaa sillä että ensin kupillinen kahvia sitten luetaan uutiset Turun Sanomista ja heti perään Doppin blogin tarkistus mitä kivaa sieltä löytyy, aina tässä järjestyksessä 🙂 Julkaisusi ovat kyllä päivän piristys, ihania vinkkejä ja yhdistelmiä, jatkakaa samalla mallilla! Toivottavasti arpaonni suosii, ystäväni kanssa tulisin.

 33. Onnea 8-vuotiaalle blogille!

  Mukaan ottaisin ystäväni. Olemme yhdessä osallistuneet Doppin järjestämiin tilaisuuksiin ja muoti on lähellä molempien sydäntä.

 34. Wau mikä ihana Myrskyluodon Maija-mekko ja kaunis Kata. Mekko ja kuvista välittyvä fiilis toi mieleeni Myrskyluodon Maija tv-sarjan, mutta blogissa näkyvä mekko on 2020- luvun modernimpi versio. Huivi, panta ja saappat viimeistelivät asun ja taas on Kata taikonut ihanan asukokonaisuuden. Ihana moderni Myrskyluodon Maija.

  Onnea myös 6-vuotiaan blogin johdosta. Et tiedäkään Kata kuinka blogisi on piristänyt minua, opettanut, ohjannut ja neuvonut minua pukeutumisessa sekä monia, monia muita. Ikuisesti kiitollinen sinulle blogista sekä siitä, että Dopp rantautui Helsinkiin. Kolme kertaa viikossa on hyvä postaus tahti, viisi on/oli ihan luksusta. Kiitos, halaus ja voimia sinulle Kata tämän kaiken pyörittämiseen. Iso kiitos myös Gabille ja Doppin enkelimyyjille. Olette helmiä ja Dopp on ehdottomasti Suomen ykkös putiikki ja te ladyt siellä alanne parhaat sekä ammattitaitoisimmat myyjät.

  DOPP= Aikuisen naisen karkkikauppa, missä kilot ja pikku viat kätketään, loihditaan ja taiotaan parhaat puolet esiin vaatteilla, saadaan hyvää palvelua ja kaupan päälle tulee iloinen mieli mukaan ja mikä parasta ei koskaan hutiostoksia vaan nappivalintoja.

  Osallistun tietty arvontaan ja pohdin pitkään kenet ottaisin mukaan shoppaamaan, jos arpaonni osuisi kohdalleni.
  Valinta oli vaikea ja alla kaksi vaihtoehtoa.

  Haluaisin piristää ystävääni, jonka elämässä on ollut surua äidin poismenon johdosta. Haluaisin myös, että hän oppisi näkemään itsensä muissa sävyissä kuin mustissa. Toivoisin ilon ja värien palaavan hänen elämäänsä.

  Toinen valinta shoppauskaveriksi olisi anoppini, jolle halusisin myös opettaa, että elämässä ja vanhetessa voi pitää muitakin sävyjä kuin harmaata. Ikä on vain numero, sanoo oma äitini, joka on 89-vuotias ja pukeutuu punaiseen, sipaisee punaista huulipunaa ja hymyilee koko maailmalle. Äitini rokkaa ja porskuttaa eteenpäin vaikka mikä olisi. Häneltä olen varmaan perinyt jotain luonteeseeni ja sisu on tullut häneltä.

  Jos arpaonni suosisi minua, niin shoppauskaveriksi lähtisi ystäväni, hakemaan väriä elämään unohtaen mustan tai anoppini, joka saisi jättää harmaat taakseen saaden tilalle jotain uutta ja energisoivaa väriä niin että hän unohtais ikänsä sekä sairautensa.

  Wau, ihana sunnuntai postaus Kata. Piristi päivää. Luin postauksen kotona sängyssä köllötellen myös miehelleni ja saareen tuli ikävä. Voi kun olisi jo kesä toivoin ääneen. Mieheni siihen, että opettele malttia, elä yksi päivä kerrallaan ja opettele nauttimaan niistä arjen pienistä asioista niin kuin Katakin nauttii niistä päivittäin mainiten niistä jopa blogissaan. Niinpä juomme siis parvekkeella aamukahvit koiran kera. Viikonlopun luksusta ja ihanaa sunnuntaita sinulle Kata sekä perheellesi.
  Voimaa, valoa ja iloa päivään!

  • Onnea, onnea 6-vuotiaalle, ihanaa kun olette olemassa ❤️ Doppailemaan ottaisin mukaan ystäväni, toivotaan onnen suosivan👍

 35. Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, joka tutustutti minut värien maailmaan viemällä minut värianalyysiin! Nyt haluaisin hankkia lisää juuri omiin sävyihin sopivia vaatteita.

 36. Onnea blogille! Ottaisin mukaan sisareni, joka on hiljattain palannut perhevapaalta takaisin töihin.

 37. Ottaisin mukaan tyttäreni, asumme eri paikkakunnilla, joten shoppailu olisi ihana yhteinen hetki.

  • Ottaisin mukaan ystäväni Kirsin, viettäisimme samalla aikaa Isolla Kirkolla.

 38. Olisipa ihana voittaa! Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, jonka kanssa puhumme vaatejutut ja muut. Hän on juuri vaihtanut työpaikkaa, niin uudelle garderoobille olisi käyttöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *