Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vaalea vaarinpaita ja beige poolopaita

Ensinnäkin iso kiitos onnitteluista 6-vuotiaan Katan Tyyliblogin johdosta! Kiitos myös kauniista kommenteistanne. Ah, miten tsemppaavia olettekaan ja tykkäätte blogista. Kyllä taas sain aimo annoksen energiaa puskea eteenpäin ja keksiä uusia postauksia, videoita ja kaikkea muutakin.

Uusi video on tulossa taas loppu viikosta! 

 

Tänä syksynä olen käyttänyt pitkästä aikaa farkkuja enemmän kuin vuosiin. Muistan kun skinnyt tulivat muotiin, niin minulla oli aina mustat skinnyt jalassa ja yläosana paitis. Se taisikin olla silloinen ”uniformuni”. Sitten hieman kyllästyin niihin ja rupesin käyttämään mekkoja ja paksuja sukkahousuja. Minusta talviaamuisin on ihana vetää jalkaan paksut sukkahousut. Ne kun vetää päällensä, niin tulee ihan lämmin ja ”tykky” olo, varsinkin kun tykkään käyttää massukkaa litistäviä sukkahousuja. Tunnen itseni sellaiseksi ”napakaksi paketiksi” sukkahousut jalassa. Tykkään siitä tunteesta. Tämän syksyn olen pitänyt todella paljon mustia Fiola farkkuja ja syy on se, että ne tulevat vyötäröllä korkealle, navan yläpuolelle. Tykkään farkuissa siitä, kun ne tulevat tarpeeksi ylös.

 

Syksyllä meille saapui mustia ja konjakin värisiä Elfa vaarinpaitoja. Itselläni on musta sellainen ja sen olenkin yhdistänyt asuun kuin asuun. Nyt saimme kevät-21 mallistossa luonnonvalkoisia vastaavia Gale vaarinpaitoja.

Gale vaarinpaita on puuvillapohjaista materiaalia. Se on jämäkkä, ryhdikäs ja mukava päällä. Gale vaarinpaita on rennompi kuin Elfa vaarinpaita juuri materiaalinsa ansiosta. Muuten malli on sama, paitsi napit ovat vaihtuneet rentoihin painonappeihin.

Gale sopii myös ”kotipaidaksi”. Itse aion pukea Gale paidan kanssa mustat legginsit ja karvatossut jalkaani kotosalla. Gale on helppo heittää päälle, jos kotona tulee vilu, samoin se on helppo riisua, jos tulee kuuma. Gale ylettyy juuri haarasauman alapuolelle

 

Poolopaidat ovat syksyn ja talven hittipaitoja. Olemme näyttäneet, kuinka kivoja ne ovat mm. mekkojen alla. Meiltä löytyy mustia, valkoisia ja harmaita ohkaisia poolopaitoja ja nyt saimme beige melerattuja ja sinisiä poolopaitoja. Kaikki värit ovat klassisen helppoja ja yhdisteltäviä värejä, useisiin asuihin.

  • Denim hunter poolopaita € 69,95 beige ja musta

 

Muistathan osallistua ARVONTAAN! osallistumisaika päättyy perjantaina 27.11. klo. 10.00. Käy osallistumassa arvontaa täällä tai Instagramissa tai Facebookissa.

Liikkeessämme ja DOPPshop verkkokaupassamme on ”BLACK WEEK”- tarjouksia! Tule käymään tai tutustu tarjouksiimme täältä. Tarjouksina löydät syksyn hajakokoja ja poistoja -30%.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Hei! Liikkeeseenne tulisin mielelläni tutustumaan ja saamaan asiantuntevaa neuvontaa pukeutumisasioissa tyttäreni kanssa. Olisipa onnea arvonnassa,kerrankin!