Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Välillä en malta pysyä poissa..

Vaan on pakko, siis ihan pakko, näyttää teille tämä pallollinen kietaisupaita. Tiedän, että ruudun takana on teitä kaltaisiani ”pallofaneja” ja ”kietaisuvaatefaneja”, joten tässä pallollista esimakua tulevan kevään-21 mallistoon.

Palaamme palloasuihin pikapikaa, tässä siis hieman alkuruokaa tulevasta pallohysteriasta!

 

Ja sitten pitihän minun mainita, että liikkeessämme ja DOPPshop verkkokaupassa on ALE. Kurkkaa syksyn aletuotteet ja myös kengät! Kaikki loput syksyn kengät ovat nyt -30% ja myös klassiset mustat Gaborin korkkarit 5 ja 7 cm korolla.

 

Ja sitten kaikista tärkeimpiin asioihin eli hiusasioihin. Kun föönailin hiuksiani maanantai aamuna, niin päätin, että nyt menen tasaamaan hiukseni mahdollisimman tasapitkiksi. Hiusteni sivut ovat kasvaneet sen verran, että voi tasata ne pelkäämättä, että niistä tulee liian lyhyet. Otin sakset mukaan liikkeeseen ja ajattelin, että varmasti Gabi voisi leikata minun hiukset, mutta hän sanoi ei käy. No höh! Ajattelin pääseväni helpolla, mutta nyt ei onnistunut. Varasin ajan naapuri kampaajalle ja sainkin ajan samalle päivälle. Hän leikkasi hiuksiani takaa noin 8 cm ja hyvät tuli. Tuli niin hyvät, että Gabikin meni tasaamaan hiuksensa samalle kampaajalle. Nyt on kuivat latvat pois ja kiharatkin näyttävät kivoilta, kun hiukset ovat hieman lyhkäisemmät.

Sain minun omalta kampaajaltani Ninalta sellaisen puikon, millä on helppo tehdä kiharoita. Kerran kokeilin tehdä sillä kiharat ja sitä oli helppo käyttää. Tykästyin siihen ihan kympillä. Minusta puikolla on helpompi tehdä kiharoita kuin suoristusraudalla. Keskityn puikkoon ja kiharoihin vielä paremmin joku päivä ja jos haluatte, voin tehdä siitä postauksen. Voisin kertoa mitä aineita minä käytän hiusten hoidossani. Olen nimittäin yrittänyt hoitaa päänahkaani ja hiuksiani super hyvin koko syksyn ja minusta olen tainnut onnistua siinä. Laitetaanko hiusvinkit jakoon?

Oletko samanlainen kuin minä ja Gabi, jos jotain saat päähäsi, niin sinun tulee saada tai tulee tehdä se just nyt eikä huomenna?

 

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

 1. Kiitos kivoista postauksista😍 Pallopaita kaunis. Ja hiusosiota odotan ja kiharapuikosta lisää tietoa 😊

  • Hei Helena! Kiitos kun seuraat 🙂 Jep, teemme postauksen kiharrin puikosta ja hiusasioista 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Hei, ehdottomasti hius asiat jakoon! Mietinkin yhtenä päivänä, että miten sinulla menee hiusten/päänahan kanssa? Ja toimivatko tuotteet?

  Olen just samanlainen kuin Gabi ja sinä🙈🤣🤣Jos joku asia pitää tehdä niin tehdään se heti eikä 15. päivä. Tämä oli myös edesmenneen isäni motto❤️🌺

  • Hei Riikka! jep, laitetaan vinkit jakoon. Kyllä, olen nyt onnellinen kun päänahka ja hiukset voivat hyvin. Voin kuvitella, että sinäkin olet samanlainen touhupetteri kun me olemme 🙂 Kyllä, mitään ei aikailla eikä odotella! Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Kiitos blogista. Toisinaan tuntuu, että hiukset kasvaa yhdessä yössä 🤣🤣 ja tulee fiilis, että kampaajalle on päästävä heti🤣🤣

  • Hei Helena! Ihanaa kun tykkäät, kiitos 🙂 Kyllä, kun päätöksen tekee, niin heti on päästävä! Yhtään ei kestä odottaa 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 4. Kiitos postauksista. Olis kiva saada postaus hiuksista😊 Suoristusraudan koen hankalaksi käyttää. Mukava kun tulee jo kevättä myyntiin. Tykkään palloista, raidoista tosi paljon.

  • Hei Sinikka! Kiitos kun seuraat 🙂 Jep, teen postauksen ja voin tehdä videon myös puikon käytöstä. Se on helpompi kuin suoristusrauta, kun haluaa tehdä kiharoita. Niin on, kevät mallistot piristävät pimeää talvea. Mukavaa viikonloppua, Kata

 5. Kiitos postauksista! Hiusasiatkin olisivat kiinnostavia, olen odotellut tuperaaus-tutorialia :-), muistaakseni joskus kauan sitten sellaista lupailit, ehtisitkö nyt senkin laittaa. Hyvää vointia <3 Anna Asiallinen

  • Hei Anna Asiallinen! Kiva, tehdään tupeeraus postaus myös/video. Minä tupeeraan joka aamu, se tulee selkärangasta. Minulla on muutama hyvä hiusaine, jonka voisin esitellä samalla. Kiitos samoin sinulle, Kata

 6. Mahtava uutinen, että kietaisupaitoja ja palloja löytyy kevään 2021 mallistossa. Upea syvänsininen sävy paidassa kuin pakkasyön tähtitaivas. Tykkäsin.

  Hurjat alet Doppissa. Nopeat syö hitaat ja täytyy tutkia huolella ale puolikin. Doppin verkkokauppaa voin lämmöllä suositella: palvelu 24/7, luotettava, laadukkaat tuotteet, nopea toimitus ja vastataan nopsaan kyselyihin. Jopa housuja olen uskaltanut ostaa sieltä ja olleet nappiostokset.

  Please Kata ne hiusvinkit jakoon. Millaisella puikolla kihartelet hiuksesi? Suoristusraudalla suoristan itse hiukseni, mutta kiharoiden teko niillä on ainakin minulle työlästä. Vinkkaa siitä puikosta. Hiuksesi näyttää upeilta, joten niiden helliminen on tuottanut hedelmää. Hyvä malli hiuksissasi nyt: nuorekas.

  Itsekin tunnistan samaa kuin sinussa ja Gabissa: asiat jotka saan päähäni pitää saada tai tehdä just heti. Olen kuulemma oikea sähikäinen perheemme mielestä. Toisaalta hyvä piirre, mutta mieheni mielestä voisin välillä opetella malttiakin.

  Itsekin tänä syksynä hellinnyt hiuksiani: kostettavia shamppoita, naamiota ja nyt löysin hiuksiin jätettävän kevyen husöljyn, mitä voi käyttää myös iholle: Kms sarjasta.

  Pirteää viikon jatkoa. Mukava olisi nähdä teistä kahdesta postaus : Gabista ja sinusta uusien tukkien kanssa esitelemässä vaikka ensi kevään malleja yms.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Jep, teen postauksen hiushoidoistani, miten olen saanut ne parempaan kuntoon. Puikko on kerrassaan loistava keksintö, sillä minä tumpelokin onnistun loihtimaan kiharat 🙂 Koitan tehdä videon puikon käytöstä. Torstain videolla näet meidän hiukset, jotka näyttävät hyväkuntoisilta, kun uskaltauduimme leikkamaan niitä. Ihanaa viikonloppua, Kata