Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


8.10.2019 |

Toppakangas kassi ja yksi niistä luottopaidoista

Toppakangas kassi ja yksi niistä luottopaidoista

Voin palavasti ihastua joihinkin ihmeellisiin tavaroihin ja materiaaleihin. Silloin kun ihastun johonkin todella palavasti, niin se menee sarjaan ”pakko saada”.

Ihastuin jo ostoilla tähän laukku ja beauty boxi settiin. Mikä minua siinä viehättää niin, että se on pakko saada?

 

Toppakangas kassi ja yksi niistä luottopaidoista

Toppakangas kassi ja yksi niistä luottopaidoista

Muistatteko kun ennen oli ”toppalaukkuja?” Toppakankaasta tehtyjä laukkuja jotka olivat avonaisia päältä tai niissä oli vetoketju. Luulen, että juuri tämä ”vanhanaikaisuus” ja toppakangas miellyttävät minua tässä setissä. Samaten pidän laukun värityksestä, musta/beige toimii meikäläiselle aina. Kassi on ihanan tuntuinen ja sopivan napakka. Se aukeaa reilusti tuplavetoketjulla eli sieltä löytää helposti tavarat. Kassin sisällä on kaksi taskua, toisessa on vetoketju. Kassin päissä on myös taskut neppareilla. Vesipullo mahtuu hyvin päätytaskuun.

Minulla on muistikuva, että olen joskus ommellut toppalaukun itselleni, mutta se laukku taisi mennä pieleen…toppakangas oli liian paksua ja se takkusi ompelukoneen paininjalkaan

 

Toppakangas kassi ja yksi niistä luottopaidoista

Asu

Olen ihastunut tähän kerman väriseen peruspaitikseen. Olen käyttänyt tätä erilaisten housujen kanssa mm. Zella high waistin sekä ihanan Vloras hameen kaverina lauantaina. Paita on eleetön, helppohoitoinen ja sen erikoisuutena on leveät rannekkeet. Täytyy kehaista paidan rannekkeita, koska yleensä kun valuvan paidan rannekkeet kääntää tuplasti, niin ne pysyvät tasan yhden sekunnin käännettynä ja sitten ne valahtavat kämmenen päälle. Mutta näin ei käy tämän paidan kanssa. Rannekkeet pysyvät käännettyinä vaikka touhuan kaikenlaista. Tämä on minusta erikoinen ja mieluisa ilmiö. Minulla on paidasta koko 36 ja se on reiluhko, mutta pidän sitä sopivana kokona.

Jalassani minulla on luottohousut eli Tulevaisuuden housut mustina. Pidin näitä housuja viime talvena todella paljon, kesällä en yhtään ja nyt olen taas pitänyt niitä muutamia päiviä. Viihdyn niissä, ne ovat juuri sopivan löysät, mutta eivät roikkuvat päällä. Minulla on housuista koko 34. Pidän myös housujen tukevasta materiaalista. Olen kertonut Tulevaisuuden housuista täällä. Käy kurkkaamassa!

 

Toppakangas kassi ja yksi niistä luottopaidoista

Kassi on niin iso, että se soveltuu myös viikonloppu kassiksi. Itse käytän kassia joka päivä kun menen töihin. Minulla onkin aina tavaraa mukanani ja sitten minulla on ns. ”turvapakkaus” aina kassissani. Se sisältää buranaa, kyytabletteja, kynsiviilan, hiusharjan, kynsilakkoja, useita huulipunia, pinnejä, hiuslenksuja, pienen hiuslakkapullon, koiran kakkapusseja, aurinkovoidetta jne. Turvapakkaukseni sisältö vaihtelee jonkin verran vuodenajan mukaan.

Kannan nykyään myös eväitä töihin. Olemme kyllästyneet Gabin kanssa ulkoruokintaan. Olemme syöneet joissakin kahviloissa salaatteja niin paljon reilun 2,5 vuoden aikana että nyt on saatava vaihtelua. Nykyään kokkaan pari kertaa viikossa ja otan ruoat mukaan töihin.

 

Toppakangas kassi ja yksi niistä luottopaidoista

Beauty boxi toimii minun turvapakkauksena

 

Toppakangas kassi ja yksi niistä luottopaidoista

Kassissa on tuplavetskari

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Toppakangas kassin väritys ja kuvio hypnotisoi täysin. Ei ihme, että se meni Katan must have tuotteisiin. Minulle väritys, kuvio ja materiaali tuo kaukaisia muistojakin mieleen. Hassua aivan kuin laukku lisi ollut nuoruudessani. Sopii kyllä tilaihmeenä minullekin.

  Rio paidan kerma väri on pehmeä, mutta uskoisin marjapuuronkin olevan hyvä.Millainen materiaali paidassa on? Hiostaako? Helppohoitoinen?

  Tulevaisuuden housuja olen miettinyt. Pidän tummia farkkuja myös töissä, joten miksei tulevaisuuden housutkin menisi? Ne näyttävät niin ihanan rennoilta ja silti siisteiltä. Mietintämyssy ja vaatekaapin tsekkaus auttaa asiaa seuravan housujen valinnan vaikeudessa.

  Ihana kuulla, että joku muukin kantaa turvapakkauksia laukussaan kuin minä. Itsekin teen niin, jos laukku on isompi. Nyt menee laukutkin syyniin ja päivitän nekin. Vanhat kiertoon, jotta voi hankkia uusia.

  Ihana postaus taas jälleen kerran sai minut nousemaan paremmalla tuulella tähän pimeään syksyyn. Valoa ja iloa silti kaikkien päivään. Kyllä se syksyn pimeys selätetään. Oma asenne ratkaisee.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Suosittelen Tulevaisuuden housuja, ne ovat tosi kivat. Ne ovat hyvä vaihtoehto farkuille. Ne eivät myöskään ole isot ja pussimaiset vaan jos on tottunut skinnyihin, niin näihin siirtyminen ei ole iso shokki. Tule sovittamaan 🙂 Ihanaa kun tykkäsit postauksesta ja totta että oma asenne ratkaisee! Mukavaa viikon jatkoa, Kata ja ps. minua ei hiosta Rio paita vaan on todella pidetty:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *