Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Tässä postauksessa Gabi esittelee teille tulevaisuuden housut ja kolme erilaista asukokonaisuutta housujen ympärille. Useat viime vuodet ovat housut olleet tiukkoja ja hyvinkin istuvia. Löysempiä housuja on ollut turha etsiä, niitä ei ole mallistoista löytynyt. Tänä syksynä ja oikeastaan jo viime keväänä rupesivat uudet tuulet puhaltamaan housumarkkinoilla. Kapeat skinnyt ovat edelleen in, mutta se saa rinnalleen erityyppisiä housuja, jotka ovat mm. löysempiä ja rennompia. Ne eivät ole lökäpöksyjä vaan ne ovat ihan salonkikelpoisia housuja.

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Tulevaisuuden housut

Nämä tulevaisuuden housut ovat seuraavanlaiset malliltaan:

  • Ne ovat löysähköt ylhäältä. Näistä housuista voit ottaa oman kokosi eli Gabi on yleensä kokoa 36-38 ja nämä housut ovat hänellä kokoa 36.
  • Housuissa on leveä kuminauhavyötärö, jossa on nauhat
  • Housujen sivuissa on pitkät vetoketjut, jotka voit avata ihan alas asti. Sisällä on pieni tasku.
  • Lahkeet ovat kapeat ja nilkassa on leveä kaistale, joka ei ole resoria vaan se on samaa materiaalia kuin housutkin ovat
  • Materiaali on 95% polyamidi ja 6% elastani
  • Housuja löytyy ainoastaan mustana

Housut eivät saa olla tiukat eli niiden kuuluu hieman ”lötköttää ja roikkua”. Mutta kuitenkin roikkuminen on asiallista ja ne näyttävät siisteiltä housuilta, eivätkä suinkaan kotiverkkareilta.

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Kevyttä sifonkipaitaa leveähköillä hihoilla voi käyttää yksistään tai neuletakkien ja jakkujen alla. Jos sifonkipaita tuntuu liian läpinäkyvältä, niin sen alle voi pukea ihonvärisen topin. Silloin paidanvaaleus säilyy. Tai tummansinisen topin, jolloin paita muuttuu taasen tummemmaksi.

Koska sifonki on niin ohutta, ei neuletakin tai jakun pukeminen sen päälle tuota vaikeuksia. Paita ei myöskään rypisty, koska se on 100% polyesteriä.

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Työasu

Tulevaisuuden housut soveltuvat moniin tilaisuuksiin. Työasuksi Gabi yhdisti housuihin siistin sifonkipaidan. Koska syksy on tulossa, halusi sitä ei, niin neuletakki on se aamujen pelastus. Tämä neuletakki on ihanan pehmeä ja muhkea, se on talven luottovaate. Neuletakissa on isot taskut eli niihin mahtuu puhelin ja avaimet. Neuletakki ulottuu Gabilla hieman polven yläpuolelle. Neuletakki on reilua kokoa eli jos käytät kokoa M, ota siitä koko S. Neuletakkia löytyy myös mustana.

Neuletakin matsku on 34%mohair, 34% villa, 27%polyamidi ja 5%elastani.

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Nilkkurit

Tässä on sirot mokkanilkkurit, joita voi käyttää sekä mekkojen että housujen kanssa. Niissä on hyvä ja tukeva korko, näillä nilkkureilla jaksaa olla koko päivän. Nilkkureiden takana on pieni naisellinen yksityiskohta eli siellä on nauhat, jotka ovat koristeena. Sivuvetoketju helpottaa nilkkureiden pukemista jalkaan.

Mokkanilkkurit ovat syksyllä trendikäs kenkävalinta!

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

  • Kukallinen sifonkipaita € 79,95 koot 34-42
  • Muhkea Kiki neuletakki € 159,95 € XXS-L myös musta
  • Gaborin Gucci mokkanilkkurit € 150,00 koot 4-7 puolikokoja löytyy myös

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Vapaa-aikaan

Vapaa-aikaan Gabi valitsi itselleen raitapaidan mustilla raidoilla. Raitapaidan päälle on helppo heittää neuletakki, farkkutakki tai nahkatakki.

Löydät postaukseni tästä raitapaidasta myös täältä.

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Raitapaitaa löytyy myös sinivalkoraitaisena eli raita on samanlainen kuin tässä mekossa. 

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Tennarit

Näissäkin tennareissa on paksu pohja. Nämä soveltuvat housujen kanssa, mutta ne näyttävät superkivoilta myös mekkojen kanssa. Voit pukea paksut mustat sukkikset jalkaasi ja kivan mekon näiden tennareiden kanssa. Nämä sujahtavat jalkaaan kätevästi venykkeensä ansiosta.

Näillä tennareilla menee kevyesti jouluun, jos ei tule lunta ja pakkasta eli syksystä tulee pitkä.

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

  • Mustavalkoraidallinen t-paita € 69,95 koot XS-XXL
  • Mustat Superga nahkatennarit € 119,00 koot 36-41

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Juhla-asu

Yhdistämällä tulevaisuuden housuihin juhlavan yläosan sekä juhlavammat kengät, on menoasu valmis. Oikeastaan nyörit housuissa ovat ainoa asia, joka tekee asusta rennon. Jos haluaa, niin nyörit voi laittaa housujen sisälle ja vetää paitaa housuista hieman enemmän pussille housujen päälle. Tällöin resorivyötärö katoaa näkyvistä.

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Rusettipaita

Silkki 97% ja spandex 3% rusettipaita on henkäyksen kevyt. Paidassa on vaalea pohjaväri ja sitten siitä voi poimia mustan, viinin, lilan ja okrankeltaisen sävyjä. Kaulus on pystymäinen eli hyvin pukeva kaulusmalli, kun niskan saa peittoon. Hihansuissa on pieni fyrrykantti.

Koska paita on edestä ihan suoranmallinen, voi sitä hieman pukea housun sisälle. Paidan takana on horisontaalisesti laskos keskellä selkää, joten takaosan saa jättää housun päälle.

 

Tässä kuvassa näkee paidan takaosan rypytyksen.

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Holly piikkarit

Nämä piikkarit ovat niin kauniita ja sen lisäksi vielä hyvät jalkaan. Kauniita piikkareita löytää kyllä, mutta että niillä voi vielä kävellä, on ihan huippua! Kuinka monet korkkarit olenkaan elämäni aikana ostanut ja yhden illan käytön jälkeen olen saanut heittää niillä vesilintua. Minulta löytyy kenkähyllystäni arvokkaita merkkikorkkareita, mutta ne saavat levätä kenkälaatikossaan, jalkaani ne eivät enään pääse. Jos jotain olen oppinut tähän ikään mennessä niin se on se, että älä osta liian pieniä ja huonolestisiä kenkiä. Ne aiheuttvat ainoastaan harmia kukkarollesi sekä jaloillesi.

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Nämä villakangas laukut ovat tilavia ja ihanan raffeja, mutta samalla hienostuneita. Ne antavat asuun särmää.

  • Tulevaisuuden housut € 149,95 koot 34-42
  • Kuviollinen rusettipaita € 199,00 koot 34-42
  • Holly piikkarit € 159,00 musta, beige ja punainen. Koot 35-40
  • Villakangas laukku € 69,00

 

Tulevaisuuden housut Gabin tyyliin

Asut löytyvät DOPP Helsingistä.

Tilauksen voit tehdä tuosta linkistä -> DOPP Shop tai 040-195 2113.
Postitamme tuotteet veloituksetta asiakkaillemme, mutta jos palautat maksat postimaksun.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

  1. Hei.
    Mikä on tulevaisuuden housuissa vyötärön mitta. Luulen, että koko 42 ei vielä riitä meikäläiselle.

    • Hei Helena ja kiitos viestistäsi. Koko 42 on loppu, mutta sitä tulee muutama vielä lisää. Mittasin koon 40 ja se on noin 90 cm.
      42 tulee lisää ensi viikolla. laita viestiä shop@dopp.fi jos kiinnostuit:) Viikonloppuja, kata

  2. Tulevaisuuden housut olisikin kiva lisäys garderobiin. Asut kyllä tosi nättejä ja toimivia. Oletko kokeillut housuja; miten on lahkeen mitta itsellesi? Onko tulossa lisää sinisiä tai mustia tennareita? Vielä olisi parisen viikkoa jaksettava ennen kauppareissua :), näkemisiin Marianne

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Olen sovittanut kokoa 34 ja lahje on hyvän mittainen. Ei ole tulossa lisää tennareita tai itseasiassa mustat lenkkarit, paksulla pohjalla tulevat. Ne ovat huipputrendikkäät nyt syksyllä! Laitamme ne heti blogiin kun saapuvat! Jep, pian nähdään:) Mukavaa alkavaa viikkoa, kata

  3. Aaaah, ihanat asukokonaisuudet! ? Vautsi vau! Onpa kauniita. Mitenhän lahkeen pituus….riittääkö pitkäjalkaiselle nilkkaan saakka? Katsotaan, ehdinkö vielä loppulomastani käymään teillä. Kiitos viime kerrasta. onnellinen okranvärisen, kukallisen mekon omistava?, mekko ollut jo kovassa käytössä. Yst. Maarit ?

    • Hei Maarit ja kiitos viestistäsi:) Gabi on 170 cm pitkä ja hänellä on suhteessa pitkät jalat eli useat housut jäävät hänelle liian lyhkäisiksi, mutta nämä olivat sopivat. Kiva, jos ehdit tulla käymään! Oi, sait sen By Gabi mekon, se onkin ollut suosittu! Ja on kyllä näyttävä päällä. Tervetuloa ja hyvää loppu lomaa, kata

  4. Vautsi vau, mitä asuja! Mitä luulet, sopivatko housut, kun minulla lättäpeppu? Monet housut eivät ”istu” kunnolla tai leventävät takapuoltani entisestään. Kitos ihsnasta blogista. Terkkusin Satu

    • Hei Satu ja kiitos viestistäsi:) Koska housut ovat löysähköt, niin housuissa ei oikein näy millainen peppu on:) eli sen kuuluu olla löysähkö pepusta joten sanoisin, että kyllä sopii:) En kyllä sanoisi, että nämä housut suurentavat vaan päinvastoin. Pääsetkö sovittamaan? kiitos, niin ihana kuulla! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle, Kata

      • Kiitos vastauksestasi. Asun Hämeenlinnassa mutta yritän tässä lähiviikkojen aikana päästä käymään liikkeessä. Kauaa ei tätä asiaa pidä venyttää, koska sitten minun tuurillani housut ovat loppuunmyytyjä. Todella kauniit asukokonaisuudet.
        T. Satu

        • Hei Satu! Kiva, kun pääset käymään:) Tervetuloa! Kata