Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Yes! Nyt päästään pitkästä aikaa taas minun lempiaiheeseeni! Miten yhdistän arkimekon juhlaan tai miten yhdistän juhlamekon arkeen? Ihan sama kuinka päin, tärkeimpänä pointtina on se, että mekko pääsee päälle useisiin tilaisuuksiin eli sille on monta eri käyttötarkoitusta.

Mehän emme osta vaatteita kappiin vaan käyttöön!

 

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Mekko arkeen

Tämä mekko toimii ”Back to work” -asuna. Vielä kun ilma on lämmin, voi pelkällä mekolla mennä töihin. Tämän mekon tärkein pointti ovat sen hihat. Hihat ovat hieman väljät ja ne on neulottu tupla kankaasta. Päälliosan kangas on hieman lyhkäisempi kuin alla oleva kangas. Minulle tulee hihoista mieleen sinikello. Hiha ylettyy juuri kyynervarren yläpuolelle eli hihan mitta on loistava. Mekko ei rypisty, se on 100% polyesteriä ja mekon vuori on 100% viskoosia. Mekon voi pestä 30 asteen vesipesussa.

Voi tämän mekon myös vapaa-aikaan pukea tai ottaa mukaan matkalle! 

 

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Aamujen viiletessä voi harteille tai mekon päälle pukea neuletakin. Tämä syklaaminpunainen neuletakki nappaa juuri oikean sävyn mekosta. Neuletakki on klassisen mallinen eli se soveltuu myös housujen kanssa. Se on myös kätevä pukea toppien ja paitojen päälle.

Mekon pohjaväri on tummansininen. Nappaa mekon kukista lempivärisi ja pue sen värinen neuletakki tai huivi mekon kanssa.

 

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Neuletakissa on kauniit helminapit!

Neuletakin materiaali on 95% viskoosi ja 5% elastani. Neuletakin saa pestä 30 asteen vesipesussa ja neuletakkia löytyy ainoastaan tässä syklaaminpunaisessa värissä.

 

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Mekko on malliltaan ihan suora. Vyön voit pukea kahdella eri tavalla. Voit kietaista sen vyötärösi ympäri ja vetää kangasta hieman pussille eli kuten minä olen tehnyt. Tällöin saat vartalollesi linjaa. Mutta voit sitoa vyön myös taakse rusetille eli silloin mekko jää suoraksi edestä. Tällöin vartalo häivettyy mekon sisälle eikä korosta vartalon keskikohtaa. Tällöin myös mekko on muutaman sentin pidempi. Itse asiassa suurin osa mekon ostaneista ovat laittaneet vyön taakse. Mekin otimme siitä kuvan, mutta taisin poistaa ne vahingossa kamerasta…tekevälle sattuu.

 

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Tennarit

Nämä beiget huopakangastennarit ovat minun tämän alkusyksyn suosikkikengät! Tennareiden reunassa on söpö fyrrykantti ja väriltään nämä tennarit ovat vaalean beiget. Nämä tennarit enteilevät tulevaa syksyä, mutta eivät ole liian syksyiset ottaa heti käyttöön.

 • Tennarit Superga € 99,00 koot 36-41, koot vastaavat normaaleja kokoja

Paksupohjaiset tennarit ovat niin mahtavat! Matalapohjaisia tennareita en pysty pitämään, mutta näitä kylläkin. Syynä on se, että saan muutaman tarvittavan lisäsentin varteeni lisää.

 

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Mekko juhlaan

Samalla mekolla juhlitaan alkusyksyn juhlat. Jalkaan puetaan korkkarit, joko vaaleat tai tummat. Harteille kietaisin superpehmeän ja naisellisen 100 % villahuivin. Miten kauniisti ja tyylikkäästi rosa huivi nappaakaan mekosta vaihteeksi rosan sävyn.

Muistathan, että vaaleat korkkarit pidentävät jalkoja!

 

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Rosa kiiltonahkalaukku kultaisella ketjulla sopii niin ihanasti asuun. Tämä asu on oikea herkkupala!

 

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Tuotteet:

 • Hihallinen syyskukkamekko € 119,95 koot 34-42 (44-46 ovat loppu) Koot vastaavat normaalia kokoa
 • Neuletakki € 75,95 koot 34-44 syklaaminpunainen
 • Beiget korkkarit € 159,00
 • Rosa huivi € 110,00 villa 100 %
 • Rosa lakerilaukku € 95,00 myös viini

 

Samalla mekolla on monta eri käyttötarkoitusta

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Jos haluat tilata tuotteita, tee se tuosta linkistä -> DOPP Shop tai 040-195 2113.
Postitamme tuotteet veloituksetta, mutta mahdollisen palautuksen postimaksun hoitaa asiakas.

Kategoriat, , ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Todella kauniit asut! Sopisiko tämä mekko kylmemmällä myös tummien paksujen sukkhousujen kanssa? Vai näyttääkö mekon materiaali silloin liian kesäiseltä?

  • Hei Maria ja kiitos viestistäsi! Kiitos:) Sopii ihan loistavasti paksujen sukkisten kanssa ja nilkkurit jalkaan. Päälle voi vielä pukea paksuhkon ja muhkean neuletakin tai pienen neuletakin, kuten minulla oli kuvassa tai nahkarotsin. Kaikki käyvät ja kokonaisuus on oikein chic. Erilaiset materiaalit yhdessä luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden. Aurinkoista viikonloppua, Kata

  • Kiitos Laura ja ihania kesäpäiviä! Kata