Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Olen ollut huono farkkujen käyttäjä tänä syksynä. Mutta kun vetäisin nämä tyylikkäät tumman siniset farkut jalkaani, niin mietin, että nyt otan ne käyttöön. Useasti on sellaisia aikakausia, että käyttää joko mekkoja jatkuvasti tai sitten housuja jatkuvasti.

Itselläni jää usein ”mekkomoodi päälle tai ”housumoodi” päälle ja sitten huomaankin, että olen käyttänyt vain jompia kumpia useita viikkoja

 

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Via neuletakki

Via rosa neuletakki on super söpö. Rakastan neuletakin kuosia, jossa on lettikuvioita. Neuletakki on henkäyksen kevyt ja pidän neuletakin pituudesta. Se ylettyy juuri pepun alle eikä näy talvitakin alta. Minulla on päälläni koko XS eli neuletakki on reiluhkoa kokoa vaikka koko S olisi minulle ollut myös hyvä. Makukysymys on kuinka reiluna neuletakin haluaa.

Ruskeat napit antavat herkälle neuletakille särmää

 

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Kukkapaita nauhoilla

Tämä paita on hyvä esimerkki siitä, miten eri kuosit sopivat keskenään hyvin yhteen, kun niiden väritys on yhteensointuva. Kukkapaidan yksityiskohtina toimivat nauhat kauluksessa ja rannekkeet, jotka ovat pientä lehtikuviota.

Tähän paitaan yhdistetään yksivärinen alaosa, johon tumma farkku sopii hyvin.Tähän kukkapaitaan en lähtisi enään mix&matchäämään lisää kuoseja

 

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Farkut Dream skinnyt

Sinulle, jotka et vielä tunne Dream skinnyjä, niin voin kertoa että ne ovat pehmoiset, joustavat ja tuntuvat hyviltä päällä. Vyötärö ylettyy navan kohtaan. Lahje on kapea ja lahkeen mittaa löytyy 30″ ja 32″. Dream skinny klassikkovärejä ovat musta ja mustikka. Musta väri onkin tuttu ja mustikka on tasaisen sininen väri, jonka moni ottaa työfarkuksi. Löydät värit täältä.

Minulla on päälläni tämän syksyn uusi farkku väri. Väri on tumman sininen ja edessä on hieman vaaleata kulutusta. Tämä väri on asteen rennompi kuin mustikka.

Farkkuja löytyy myös Dream mallisena. Tämä tarkoittaa sitä, että polven jälkeen lahje on suora. Löydät Dream farkut mustina täältä, mustikkana täältä ja värinä D869 täältä.

Muistathan, että ei ole olemassa farkkuja, jotka eivät veny käytössä. Osta farkut napakkoina ja näistä farkuista saat ottaa yhden-kaksi kokoa pienemmät kuin normaalisti käytät!

 

Hyvät farkut ja kivat yläosat
Minä pidän mielelläni paitiksen nappeja auki edestä. Paitis saa eri ilmeen, kun se napittaa ylös asti kiinni

 

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Vivie paitis

Wau, mikä väri! Vivie paitis on hienostuneen sininen. Se ei ole klassinen vaaleansininen vaan kutsuisin sitä sky blueksi eli taivaan siniseksi.

Paitis on klassisen mallinen. Olkapään päällä on muutamia vekkejä, jotka takaavat paitiksen kauniin laskeutumisen. Napit on ommeltu tyylikkäästi nappilistan sisälle. Pelkkä paitis saa farkuista hienostuneen asun. Mutta kun paitiksen pukee siistin housun tai hameen kanssa, soveltuu se myös pieneen juhlaa. Minulla on paitiksesta koko 36.

 

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Muistatko, kun olen kertonut, että jos paita on malliltaan löysä, niin paidan helmaa kannattaa laittaa hieman edestä housun tai hameen sisälle. Näin vartalo saa linjaa, kun lantion kaari näkyy ja vältytään tasapaksulta silhuetilta.

Jalassani olevat bootsit ovat todella mukavat jalassa. Olin tosiaankin hieman empivä, koska ne näyttävät niin kapeilta. Olen käyttänyt niistä kokoa 5.5 eli puolta numeroa isompaa nilkkuria kuin normaalisti käytän. Uskon, että tämä oli hyvä veto, että sain hieman enemmän leveyttä kenkään. Itselläni ei ole kapea jalka, mutta ei leveäkään, joten sanoisin että normaali jalkani on, mutta pienen pientä vaivasen luuta on oikeassa jalassa näkyvissä. Autch…nyt pitää kenkien kanssa olla tarkkana.Itselleni seisomatyön tekijänä kenkä on äärimmäisen tärkeä, joten huonolestistä kenkää en enään koskaan pue jalkaani. Ne ajat ovat ohi.

 

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Vita neuletakki

Asu näyttää kauniilta, kun paitiksen päälle pukee sävy sävyyn olevan neuletakin. Neuletakki on lyhyehkö ja reiluhko. Laskeutuva paita jätetään roikkumaan housun päälle ja näyttää kivalta kun helma näkyy neuletakin alta. Neuletakki on kuin jakku jonka voi pukea minkä päälle tahansa. Päässäni olevaa pipoa löytyy tämä sininen valkoinen valkoisella tupsulla.

 

Hyvät farkut ja kivat yläosat

Monella on useita farkkuja vaatekaapissaan, mutta silti käyttää yleensä yksiä tai kaksia niistä. Farkut ovat sellaiset housut, että niiden on oltava todella hyvät että ne haluaa pukea jalkaansa. Puoli hyvät farkut jää hyllylle.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet myös Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Aivan ihania asuja tässä kirjoituksessa! Sinulla on kyllä silmää erilaisille yhdistelmille. Rusettipaita näyttäisi varmaan kivalta sinisen tai viininpunaisen neuletakin kanssakin, ne minulta löytyisivät kaapista. Tykkään itse tosi paljon topeista, joissa on useampaa väriä. Asuun kun voi silloin yhdistää monenlaisia neuletakkeja ja kokonaisuuksista tulee ihan eri näköisiä. Tämä rosa neuletakkikin on aivan ihana.

  • Hei Mari ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäät asuista! Kyllä sopisi sekä viininpunaisen että vaaleansinisen neuletakin kanssa. Itse asiassa sovitin vaaleansinistä neuletakkia rusettipaidan päälle ja se sopi siihen hyvin. Kyllä, asuista saa erinäköisiä helposti kun yhdistää eri neuletakkeja/jakkuja niiden päälle. Ihanaa viikonloppua, Kata

 2. Kukkapaita nauhoilla sai hymyn huulilleni. Ihana kuvion ja värien sopuisa sekamelska, joka taatusti piristää ja saa farkutkin säihkymään.

  Vivie paidan sininen sävy tuo mieleeni huolettoman kesäpäivän taivaan värin merellä. Todella kaunis sävy.

  Molemmat neuletakit ihanan värisiä ja mallisia. Hempeitä ja poikkeavat jo syksyn värimaailmssta. Pipo taas super söpö.

  Bootseja olen miettinyt, mutta mielessäni on nuoruuden hairahdus milloin ostin epämiellyttävät bootsit ja sain kipeät jalat. Juuri tuo bootsien kapeus mietityttää.

  Katan esittelemät farkut ovat todellakin maailman parhaat ainakin omasta mielestäni. Nousevat tarpeeksi ylös, joustavat, istuvat ja säilyttävät pesuissakin kuosinsa että värinsä.

  Työkaverini neuvoi laittamaan pesukoneeseen tummia farkkuja pestäessä pesuaineen lisäksi vielä etikkaa, niin väri säilyy paremmin. En ole uskaltanut kokeilla itse vaan pesen farkut nurinpäin ja hyvin on väri säilynyt.

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit:) Niin totta, farkut ovat maailman parhaat:) Etikka kikkaa en ole kuullutkaan. Voisinkin kokeilla vanhoihin farkkuihin niin ei ole katastrofi jos menevät pilalle. Sovita bootseja, voit yllättyä positiivisesti 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *