Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä

Näillä farkuilla on hauska nimi, Rich. Minun päälläni olevissa farkuissa on kultatikkauksia, joten nimi onkin osuva. Stailasimme Rich farkut Gabille rentoon menoon ja itselleni aikuisempaan menoon. Kummatkin voisivat olla jonkun vapaa-ajan asuja, työasuja tai jopa menoasuja. Asuhan on nykyään vapaa melkein minne tahansa mentäessä, niin hyvässä kuin pahassa.

Ei ole turhaa tai ”vaatteilla koreilua” pukeutua siististi ja asianmukaisesti eri tilaisuuksiin. Oikealla puketumisella kunnioitamme kutsujaa sekä tilaisuutta, mikä on tärkeää.

 

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä

Rich farkun pituus

Farkkujen lahkeet on valmiiksi käännetty, ihan kuten eilisessä postauksessa olevat Turn up farkutkin. Gabilla on jalassa se pituus, mihin farkut ovat jo tehtaalla käännetty. Farkun lahkeen pituus valmiiksi käännettynä on 28″. Minä käänsin farkun lahkeita vielä tuplasti. Näet käännöksen rajan hyvin tuosta kuvasta. Jos farkun lahkeen kääntää kokonaan alas, tulee niistä noin 32″ mittaiset farkut. Lahje on kapea, mutta se ei nappaa nilkkaan kiinni.

Minä kiskaisin farkut hieman ylemmäs vyötärölle vyön ansiosta. Gabi jätti ne hieman alemmas ilman vyötä

 

Takataskuissa on pieni poikkisauma ja farkut ovat takaa aina hieman korkeammat, joten ne ylettyvät kunnolla vyötärölle

 

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä
Gabilla on päällään Rich farkuista vaaleampi pesu

 

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä

Tonia neuletakki

Olemme esitelleet teille muutaman lyhyen ja leveähkön neuletakin lauantain ja sunnuntain postauksissa. Tässä on kolmas samantyyppinen neuletakki. Takissa on paikkataskut edessä, v-kaula-aukko ja se loppuu lantiolle. Gabilla ei ole neuletakin alla mitään, mutta se toimii yhtä hyvin auki kuin kiinni. Minun valkoinen Mirva rusettipaitakin sopisi kauniisti neuletakin alle.

Tonia neuletakkia on tulossa myös luonnonvalkoisena muutaman päivän sisällä. Löydät sen luonnonvalkoisena täältä.

 

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä

Konjakit tennarit

Konjakeissa tennareissa on valkoinen paksuhko kumipohja. Tennarit ovat konjakin väristä mokkanahkaa, jossa on käärmekuosia tennareiden ”kielessä” sekä kantapään kohdalla. Tennareissa on sävy sävyyn olevat nauhat.

 • Konjakit tennarit € 145,00 koot 36 ja 38 tiedustelut/tilaukset shop@dopp.fi

 

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä

Mirva rusettipaita

Mirva rusettipaita on 100% puuvillaa. Puuvilla on ohutta materiaalia, joten paita ei ole jäykkä ja kankea. Paidassa on pitkät hihat ja kauluksessa on nauhat. Kaulus on myös niskasta koholla, koska puuvillassa kaulus pysyy pystyssä eikä ”lössähdä” kuten viskoosipaidoissa. Siksi juuri tämä paita on myös niskasta pukeva. Paita on aavistuksen vartalon myötäinen kainaloiden alta joten se on myös istuvampi kuin löysähköt viskoosipaidat. Paidasta ei myöskään näy hurjasti läpi.

Paita vastaa normaalia kokoa, minulla on paidasta koko 36.

 

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä

Rich farkut

Rich farkut ylettyvät vyötärölle. Farkkujen edessä on kaksi erilaista tikkausta joiden tarkoituksena on saada aikaan kaventavaa efektiä lantion seudulle. Tikkauksien suunta on viistosti alaspäin ja pidemmät tikkaukset tulevat reisien päälle. Tikkaukset toimivat myös katseenvangitsijoina varsinkin kultaisina tikkauksina. Lantion kaari on hieman pyöristetty. Nämä tummat farkut ovat siistit, koska niissä ei ole kulutettua pesua. Gabin päällä olevat vaaleat versiot Rich farkusta ovat rennommat.

Gabilla on farkuista koko 36 ja minulla on farkuista koko 34. Tästä päätellen, voit ottaa farkuista yhden koon pienemmän koon kuin normaalisti käytät.

 

Kolmen päivän farkut: Rich farkut kahdella eri tyylillä

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme sekä Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  • Hei Kristiina ja kiitos viestistäsi 🙂 Löytyy vielä yhdet, kokoa 38. Muuten ovat ihan loppu eikä tule lisää. Yst. kata

  • hei Kirsi ja kiitos kommentistasi 🙂 eikö vain?:) sama täällä! Mukavaa viikonloppua, kata

 1. Supernaiset-Kaija K:n kappale alkoi soimaan päässäni, kun kurkkasin tämän päivän postauksen kuvat ensin ennen lukemista.
  Siinä he olivat : Supernaiset Doppista kuvan kauniina rennosti poseraamassa farkuisssa.

  Tonia neuletakki, Mirva rusettipaita, toisella ladylla korkkarit ja ja toisella ladylla lenkkarit farkkujen kanssa kuvassa.

  Wau, olisin tekstiä pelkästään lukemalla luullut asujen aiheuttavan riitasointuja kuviin,mutta hyvin sointuvat yhteen ja sopivat ladyille.

  Asut voivat todellakin olla vapaa-ajan, työajan tai jopa menoasuja niin kuin Kata tekstissään kirjoitti.

  Itse voisin kotiuttaa molempien ladyjen päällä olevat asut ja käyttää niitä tilanteen mukaan.

  Lenkkarit jalkaan ja töihin menoksi nut, mutta kuulokkeissani soi: Supernaiset, voimabiisinä antaen voimaa tulevaan työpäivään.

  Virtaa kaikille Doppin naisille päivään ja ehkäpä perjantaina sitten korkkarit kattoon. Ihana postaus piristi taas harmaana alkavan päivän ehkäpä se tästä kirkastuu.

  • Hei Jaana ja kiitos hauskasta kommentistasi 🙂 Supernaiset kiittää ja toivottaa kaikille supernaisille mukavaa viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *