Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


11.8.2019 |

Time to go ”Back to work” Bohochic mekko päivään ja iltaan

Time to go ”Back to work” teema loppuu tältä osin tänään. Iso kiitos kaikille, jotka olette seuranneet tiiviisti mennyttä teemaviikkoa. Olette tulleet liikkeeseen sovittelemaan tuotteita, tilanneet niitä Doppshop verkkokaupastamme ja kommentoineet tänne ja muuhun sosiaaliseen mediaan. Tästä on hyvä laittaa syksy käyntiin.

”Back to work”- postaussarja loppuu tyylikkääseen bohochic midimekkoon, jonka olen yhdistänyt arkeen ja juhlaan

 

Vuorovaikutus lukijoiden ja asiakkaiden välillä on minulle tärkeää. Saan paljon viestejä ja kommentteja usean sosiaalisen kanavamme kautta ja haluan vastata kaikille. Minulla on käytössä sellainen ”screen shot” menetelmä eli otan kuvan kommentista tai viestistä jos en ehdi tai pysty vastaamaan siihen heti. Kuvat menevät automaattisesti kuviini, jotka katson läpi päivittäin ja voin palata viesteihin. Minulla on pelko, että unohdan jonkun viestin johonkin mediaan eli siihen viestiin jää vastaamatta. Samoin liputan meilejä, jotta ne pomppaavat silmilleni sieltä postiviidakosta ja muistan vastata niihin.

Niinä iltoina, kun väsymys painaa ja tuntuu, että pää on tyhjä kahdeksalta illalla kun rupean tekemään seuraavan päivän postausta, niin saan voimaa juuri sinusta joka jaksat ja haluat lukea tyyliblogiani 🙂 

 

Riina mekko

Riina on loistava mekko arkeen. Sen hyviä puolia on huolettomuus ja helppohoitoisuus, puhumattakaan käyttömukavuudesta. Mekossa on pitkät hihat. Hihansuissa on kuminauhakuja, joten hihan pituutta on helppo nostaa tai laskea, kuinka itse haluaa. Mekon helmassa on fyrrykantti, joka aina tuo mieleeni kultaisen 70-luvun. Mekossa on pyöreä pääntie ja pieni nappi niskassa, joka helpottaa mekon pukemista päälle. Mekon sisällä on vuorimekko, joka joustaa. Ruskea vyö turkoosilla kivillä kuuluu mekkoon. Vyö tuo asuun boheemia ja hieman inka fiilistä, jota curry saappaat vielä vahvistavat.

Ilmojen viiletessä palan halusta esitellä teille ihanat neulehuivit syksyn upeissa herkkuväreissä. Ne tuovat lämpöä ja pehmoisuutta asukokonaisuuksiin

 

Ino neuletakki

Mainitsin eilisessä postauksessa näistä lyhyistä ja leveistä neuletakeista. Kuinka ne ovat taas uudennäköisiä 80-luvun jälkeen. Tämä beigemeleerattu neuletakki rennolla lookilla on minun suosikkini. Se on reipas ja väljä. Pidän sen pussimaisista hihoista leveällä resorilla. Myös kamelin väriset napit ovat tyylikkäät ja vaikka en taskuihin mitään laittaisikaan, ovat ne kiva lisä neuletakissa.

Minulla on päälläni neuletakista koko XS/S.

 

Konjakki

Menneellä viikolla esittelimme useita asuja, jossa tämä syksyn hittiväri konjakki tai kameli, miten haluaa, oli monessa asukokonaisuudessa mukana. Jos miettii vuosia taaksepäin, niin en muista koska tämä väri olisi ollut näin hitti. Joka syksy ainakin jonkun merkin mallistoista löytyy tätä ripaus, mutta todellakin vain ripaus. Kengissä konjakin sävyt ovat yleisiä, varsinkin miesten pukukengissä.

Konjakin ja kamelin sävyjä löytyy useita. Jokaisella tuotemerkillä on oma sävynsä. Moni on kysynyt menneellä viikolla mitä värejä voi yhdistää konjakkiin tai kameliin? Ainakin nämä:

 • Luonnonvalkoinen ( pidän myös valkoisesta kauluspaidasta, se raikastaa konjakin )
 • Beigen ja ruskean eri sävyt
 • Vaaleansininen
 • Okran keltainen
 • Tummansininen (huippu hyvä)
 • Musta

Tumman vihreä on myös kaunis konjakin sävyn kanssa. Mietipä sielusi silmillä seuraavaa asukokonaisuutta:

Tummansiniset farkut + luonnonvaalea rusettipaita + metsänvihreä villainen neuletakki + konjakit nilkkurit/saappaat = täysi 10

 

Mekko arkeen

Arkeen mekko puetaan vyöllä tai ilman vyötä. Jalkaan puetaan tennarit, lenkkarit, ballerinat, loaferit, avokkaat, nilkkurit tai saappaat. Vilpoisten päivien saapuessa mekon päälle puetaan neuletakki tai jakku. Jakku tuo mekkoon asiallisempaa lookkia. Voisin pukea mekon alle myös ohkaisen mustan tai luonnonvalkoisen poolopaidan, kun tulee kylmä. Mustat 66 den sukkahousut puetaan mekon alle muutaman viikon päästä.

 

Mekko ei tarvitse vyötä. Nappasin sen kokonaan pois ja annoin mekon heilua tuulessa. Kokonaisuus oli ihanan rento ja boheemi.

 

Eräs ammattilehti otti minuun yhteyttä ja pyysi, että kirjoittaisin millainen työviikko minulla normaalisti on. Kuulosti hauskalta ja oli mielenkiintoista laittaa asioita paperille ja nähdä miten monenlaista työasiaa olen viikon aikana tehnyt. Viikko on ollut touhukas ja lisätouhukkuutta siihen toi viime sunnuntaina esittelemämme uusi doppwoman mekkomallisto ja tämä joka päiväinen teema ”Back to work”. Laitan kuvat lehtijutusta, kun se syksyn aikana ilmestyy.

Maanantai aamuna mietin, että tästä tulee suht easy viikko, kun meitä on kolme-neljä naista liikkeessä. Olin kyllä väärässä, viikko oli hektinen ja olisin halunnut mennä täysin sellaiseen ”kuplaan” missä en näe enkä kuule mitään muuta kuin työasioita.

 

Mekko juhlaan

Juhlaan mekosta otetaan paksu vyö pois. Tilalle laitoin ohkaisen kiiltonahka vyön kultaisella soljella. Käteeni nappasin mustan kiiltonahka clutchin ja jalkaani sujautin mustat kiiltonahka korkkarit. Jos olisin tarvinnut sukkahousut, olisin pukenut mustat ohkaiset sukkahousut jalkaani. Ne jatkaisivat mekon silhuettia, katkaisematta mekon linjaa. Juhlakorut, varsinkin korvakorut viimeistelevät lookin (eivät nämä minun koruni).

 

Oletko huomannut elämässäsi mm. tätä asiaa? Mietit, että onpas ollut viime aikoina perhe ja työelämässä rauhallista. Ollaan menty aamulla töihin, tultu illalla kotiin, käyty koiran kanssa lenkillä ja loppuilta kirjoitettu blogia. Elämä on ollut suht´ tasaista. Juuri silloin kun mietit näin, niin sitten ryöpsähtää asiat päälle ja ei vain yhdestä suunnasta vaan monesta. Työasiat vaativat 100% huomion, mies vaatii meidän yhteisessä projektissa mielipiteitä ja lapsilla on asiaa. Koitan keskittyä jokaiseen asiaan. Minulle on vaikeaa asiat, jotka roikkuvat auki. Kestän vaikka kuinka paljon töitä ja asioita, jos tiedän että saan asioita päätökseen. Tämän puolen itsessäni olen huomannut muutaman viimeisen vuoden aikana.

Joskus on ihana mennä ”työkuplaan”. Saan rauhassa toteuttaa työasioitani. Miehen mielestä yritän valua kuplaan välillä liiankin usein. Hän kyllä antaa kuulua,  jos kuplan aika ei ole sopiva ja hyväksyn myös sen. 

 

Yksi tämän viikon uusi tavoitteeni on ollut kävellä vähintään 10.000 askelta päivässä. Ei suinkaan näillä korkkareilla vaan ihan lenkkareilla 🙂 Joku päivä olen ylittänyt tavoitteen ja joku päivä tavoite on jäänyt hieman vajaaksi. Tavoitteeseen on pakostakin joutunut osallistumaan myös mieheni ja Valora. Olen kumpaakin kävelyttänyt tavoitteen saavuttamiseksi ja miten hyvää se tekeekään pääkopalle ja keskivartalolle. Itseasiassa meidän kaikkien keskivartalolle, ikää, lajia ja sukupuolta katsomatta.

Tällä viikolla olen tavoitteeni kautta taas todennut, kuinka tärkeää on liikkua ulkona. Kunnon kohoamisen lisäksi liikkuminen selvittää sen joka tätä showta johtaa eli pääkopan. 

 

Mekko ei vaadi vyötä vaan se saa hulmuta vapaana

Minulla on päälläni koko M ja se on minulle sopiva. Löydät Riina mekon mitat täältä. Ainut mikä mekossa voi olla kapeaa on käsivarsien ympärysmitta.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.


12 kommenttia

 1. Sari sanoo:

  Upeat värit! Nilkkurit ovat piste iin päälle.

  Mistä nuo kauniit aurinkolasit?

  • Kata sanoo:

   Hei Sari ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos! Aurinkolasit ovat Chanelin mallistosta, Vaasan Synsamista ostetut vajaat kaksi vuotta sitten. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Aila sanoo:

  Hieno kokonaisuus,todella kauniit värit. Olisi kiva jos ehtisit jolloinkin antaa vinkkejä huivien säilytykseen. Erilaisia huiveja löytyy kaapista niin monta ettei aina”muista” mitä omistaa. Itse olen kokeillut erilaisia huivihenkareita huonolla menestyksellä.

  • Kata sanoo:

   Hei Aila ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos! heitit vaikean pyynnön huiveista. Olen miettinyt, miten ne voisi kotona laittaa hyvin nyt muutaman päivän. Liikkeessä meillä on sellainen seinä, missä on koukkuja ja ne roikkuvat muovisilla pyöreillä kuivipidikkeillä siinä. Omassa kotonani huivit on viikattuna sellaisessa matalassa laatikossa. Minullakin on ollut joskus henkareita, missä oli reikiä ja pujottelin huiveja reistä läpi. Niistä pystyi pujottamaan myös miesten solmioita. Se oli ihan ok, mutta ei mikään ihmeellinen pidike. Ehkä viikkaisin huivit ja laittaisin ne värijärjestykseen mataliin koreihin. Mustapohjaiset samaan ja jne..niin silloin on helpompi katsoa minkä värisen huivin haluaa. Valitettavasti muuta keinoa minulla ei ole. Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Marianne sanoo:

  Kiitos ihanista back to work-asuista ihanaisten esitteleminä. Yllätyksekseni vallan ihastuin tähän boho-mekkoon….tosin taisin ihastua kaikkiin muihinkin :). Aamun ensimmäinen työ heti kahvin keiton jälkeen on avata Dopp-blogi:). Ensin tosiaan katson kuvat läpi ja sitten paneudun tekstiin. Monesti tulee palattua myös vanhoihin postauksiin.
  Oletkos muuten kokeillut hulavannetta? Otin sen tässä käyttöön ja voi juku; kylläpä tuntuu tehokkaalta ja irrottelee mukavasti jumiutuneita jäseniä. Toivottavasti nähdään pian!

  • Kata sanoo:

   Hei Marianne ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos kun seuraat! Vautsi, hulavanne! varmasti hyvää jumppaa keskivartalolle! Taidanpa ostaa, kiitos vinkistä. Nähdään, Kata

 4. Riika sanoo:

  Ihania asuja koko viikolta. Tuo mekko on niin kaunis.

  Olen joka aamu ollut innoissani mikä asu nyt tulee.🤗🌸
  Olen poiminut asuista mieluisimpia elementtejä ja ajattelin laittaa niistä sinulle viesti🤗

  Todellakin, sinulla on taito kirjoittaa tekstiä. Blogisi on koukuttanut minut täysin. Odotan AINA innoissani seuraavaa juttua. Tämä viikko on ollutkin ihana kun on ollut joka päivälle uusi juttu.

  Tuo juttu on niin totta. Olen huomannut itse saman. Ensin on sopivan rauhallista ja suunnittelet, että mitä alkaisit tekemään. Sitten tulee joka suunnasta puheluita, töitä, lasten asioita ja miehen asioita😂😂👌🏻 Näin se vaan menee.

  • Kata sanoo:

   Hei Riikka ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, mahtavaa kun seuraat ja odotat postauksia! Katsotaan, jos keksitään taas joku teema tuleville viikoille. Mukavaa viikkoa, Kata

 5. Jaana sanoo:

  Mahtava postaus ja mekko, mikä muuntui työpäivän vaatetuksesta iltaan sopivaksi. Boheemi hippi-look töihin ja iltaan elegantti hulmuhelma. Super ihana ja piristävän erilainen. Boheemi chic.

  Et tiedäkään Kata kuinka iloiseksi teet meidät lukijat blogillasi. Tiedän, että sen kirjoittaminen käy työstä ja lisäksi pyörität Doppia, perhettäsi ja huolehdit itsestäsi viimeisen päälle.
  Hatun nosto, nöyrä kiitos ja voimia jatkas samaan malliin.

  Dopp on kaupungin helmi sekä sinä että Doppin enkelit tekevät siitä liikkeen minne poikkean mielelläni ostoksille. Koskaan en ole lähtenyt Doppista huonolla päällä ja hutiostoksen kanssa. Aina olen saanut rehellisiä ja viisaita vinkkejä pukeutumiseeni, nappiostoksia mukaani sekä lisäksi kaupan päälle mukaani positiivista energiaa.

  Dopp on liike, missä tiedetään mitä on huippu asiakaspalvelu. Liike missä jokainen asiakas huomiodaan yksilönä ja autetaan häntä valitsemaan oikeat asut. Me naiset saamme olla onnellisia siitä, että meillä on Dopp, Kata sekä Doppin enkelit meitä auttamassa.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit! Mahtava kommentti, muuta en voi sanoa kuin KIITOS! ja tiedätkö, te asiakkaat olette niin ihania ja ystävällisiä, että meidän on niin ihana tehdä tyttöjen kanssa tätä työtä. Nähdään taas ja mukavaa viikkoa, Kata

 6. Maarit🤓 sanoo:

  Onpa jälleen kaunis mekko ja kokonaisuudet😍.

  kirjoitustaitosi on mainio! Todellakin uppoutuu tekstiin ja kuvittelee asuja itsensä päälle. Sekä jää pohtimaan muitakin asioita. Niinkuin nytkin, ajankäyttöä, jaksamista jne. Haluan kyllä lukea sen lehtiartikkelin. Ilmineeratko, mihin lehteen tulee ja milloin ?

  Tekstejä lukiessa/ kuvia katsellessa kelaa mielessään vaatekaappiaan, mitä siellä on, voiko soveltaa käyttöön ja mitä teiltä saisi siihen sopivaa uudistusta🤔. Seuraavaksi kun tulen käymään tässä syssymmällä, laitankin housut, mihin kaipaisin vinkkejä, mitä niihin yhdistellään. Toivottavasti kaikkea ihania konjakinsävyisiä juttuja, kenkiä ja rusetteja ei ole myyty loppuun, kun kauppa tuntuu vilkkaasti käyvän, mikä on tietty tosi hieno juttu! Edelleenkin olisi nastaa, jos sinut saisi tänne vaatekaapin äärelle katsomaan asukokonaisuuksia, kun itse sokeutuu omia vaatteita tuijotellessa, tulisi uusia ehdotuksia ja ajatuksia 😀
  Ei tuollaista palvelua, niinkuin teillä on, saa mistään. Mielellään tulee pidemmästäkin matkasta, vaikka tietty harvemmin. Tosin suosituimmat namit jää varmaan nappaamatta. Minä kun kuulun siihen kategoriaan, joka tykkää hifistelystä ja hiplailla kivijalkamyymälässä. Silloin kun on ihan varma koosta ja tyyliin sopivuudesta voi tilata Doppshopista.

  Aina ei tule kommentoitua, mutta KAIKKI tekstit ja kuvat tulee luettua ja katseltua TARKKAAN, HARTAASTI ja MONEEN kertaan, jopa vanhoihin teksteihin palaten.

  Tsemppiä työviikkoon! Nähdään!

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos viestistäsi 🙂 Ihanaa kun tykkäät, mekko on ihana! Voi kiitos, hieno kohteliaisuus. Kirjoittelen aina mitä mieleeni tulee 🙂 Kyllä meiltä löytyy sinulle ihania juttuja kun ehdit käymään! Ihan mahtavaa, kun seuraat, kiitos siitä. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *