Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Time to go ”Back to work”: Ruutuhousut

Ruutuhousut

Viides, muttei vielä viimeinen ”Back to work” teemaviikon asu on hauskat ruutuhousut. Ruutuhousuista voi lukea syksyn värikartan, joka on siis beige, konjakin ja kamelin eri sävyt, okran keltainen sekä tuttu ja turvallinen musta.

Jos kuviolliset yläosat tuntuvat oudoilta päällä, niin hanki itsellesi ruutuhousut. Tällöin saat asuusi kuitenkin jotain väriä ja katseenvangitsijaa, ruutuhousuihin kun yhdistetään yksivärisiä yläosia.

 

Yamini nauhatoppi

Yaminitoppi on helppo toppi. Siinä on holkkihihat eli ne laskeutuvat olkavarsien alle. Kaula-aukko on V-mallinen, jossa on kaksi nauhaa. Nauhat sidotaan eteen rusetille tai pelkälle solmulle. Muuten toppi on malliltaan suorahko ja se loppuu lantiolle. Materiaali on helppohoitoista polyesteri/elastania.

Yamini nauhatoppia löytyy myös valkoisena, löydät sen täältä.

 

Peta neuletakki

Pitkät neuletakit jatkuvat syksyn ja talven mallistoissa. Toinen suosittu malli on lyhyt ja leveähkö neuletakki, kuten tämä Peta neuletakki. Peta loppui meiltä jo kerran, mutta saimme muutamia sitä lisää. Peta on helppo pukea kaikkien toppien päälle ja erityisesti itse pidän tällaisesta neuletakista midimekkojen päällä. Midimekon päälle en itse tykkää pukea polvenmittaista neuletakkia vaan haluan midimitan kaveriksi lyhkäisen neuletakin. Pitkä neuletakki tuntuu liian raskaalta midimittaisten mekkojen kanssa. Joka tapauksessa Peta neuletakissa on hyvä väri, se sopii kaikkeen ja napit jotka värillään tuovat syvyyttä vaaleaan neuletakkiin.

 

jadzia ruutuhousut

Oih, nämäkin housut istuvat hyvin. Vyötärö ylettyy navan kohdalle. Housuissa on pystytaskut sivuissa. Housut ovat kapeat ja ne loppuvat nilkkaluun päälle. Housujen materiaali on 77% polyesteriä, 21% viskoosia ja 2% elastania. Liikkeestämme ei löydy yhtään housua, jossa ei olisi elastania. Ei tulisi mieleenkään pukea jalkaan housuja, jossa ei olisi joustoa, ainakaan farkkuja.

Minulla on päälläni koko 36.

 

Sanoisin, että vielä noin nelisen vuotta sitten en voinut kuvitellakaan pukevani kuviollista mekkoa tai yleensäkään mitään kuviollista yläosaa päälleni. Tuntui, että ”hukuin” kuvioihin. Tuntui myös siltä, että olin yhtä ”hässäkkää” kuviovaatteiden kanssa, koska minulla on pisamia. Pisamat ja kuviot olivat jyrkkä ei. Mistä lieneekään sen asian muuttuneen. Se varmasti johtui siitä, että halusin kuvata tänne blogiin kuviollisia vaatteita, joten nehän piti pukea päälle. Sitten huomasin, että kuviot ovat ihan ok. En hukukaan kuvioihin, eikä fiilis ole levoton. Nykyään minulla ei ole mitään kuvioita vastaan, käytän niitä mielelläni. Mutta tiedän, että naisista löytyy sellaisia, jotka eivät pidä kuvioista. Juuri siksi mietin, että kuvio alaosana voisi olla kiva piristys vaatekaappiisi.

 

Gerda nilkkurit

Gerda nilkkureissa on 5 cm korko ja edessä on myös pientä korotusta. Korko on 5 cm ja sisäpohja on samettisen pehmeä. Ulkopohja on kumia, jossa on urat. Sisäreunassa on vetoketju ja ulkoreunassa on koristeena raffimpi vetoketju.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Aivan ihana asu ja nuo housut! Minun tekisi mieleni ruutuhousuja, mutta Kata, mitä mieltä olet, sopivatko nuo ns. alapainotteiselle vartalotyypille? Olen hoikka, mutta lantio on voimakas, samoin reidet. Selkä lyhyt. Minulle on aina ”opetettu”, että minun tulee käyttää alaosassa vain mustaa tai tummansinistä ja ehdottomasti yksiväristä.

  • Hei Eilamari ja kiitos kommentistasi 🙂 A-vartaloiselle naiselle suositellaan juuri kuten sinullekin yksivärisiä ja tummia yläosia, mahdollisimman neutraaleja ja sitten väriä ja kuvioita ylös eli katseenvangitsijoiksi. Aina voisi sovittaa, paljon on myös mallista kiinni. Tuli mieleeni, että meiltä löytyy myös tummempana ruutuhousuja, niiden mallikin on ihan eri. Koitamme kuvata mahdollisimman pian niin näet 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 2. No nyt on kyllä niiiiiin miu mau mukkaan oleva setti ! Ihana! ??? mutta taitaa loppua lahkeet kesken ?.
  Tyylikäs setti! Kaikki viikon setit ovat olleet tyylikkäitä! Voisin kotiuttaa suurimman osan .

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäät, mutta olet oikeassa, lahkeet taitavat olla liian lyhkäiset sinulle. Mutta katsotaan joitakin muita housuja 🙂 Ihanaa, kun olet tykännyt. Terkuin Kata

 3. Wau, mikä asu töihin.
  Elegantin tyylikäs nauhatoppi klassisen neuletakin kanssa yhdistettynä ruutuhousuihin, missä hehkuvat kaikki syksyn ihanat värit ja pisteenä i:n päälle ihanat nilkkurit.
  Ei voi muuta kuin huokaista ja sulatella aamiaisen kanssa tätä yhdistelmää ja postausta.

  Huippuna kultainen tyylitaikuri Kata tehnyt vielä listauksen asuista mitä voi yhdistellä ruutuhousuhin. Voi kuinka meitä naisia hemmotellaan huokaisi mieheni ja se on kyllä tosi.

  Missä on se miesten vaatekauppa missä olisi yhtä iloiset ja ammattitaitoiset tyylitaikurit, jotka loihtivat parhaat puolet esiin kuin meille naisille on Dopp? Tuskin sellsista löytyy ja huippuna on, että liikkeen omistajatar jaksaa kirjoittaa blogeja, missä ohjeistaa meitä naisia pukeutumisen suhteen sekä antaa ihania vinkkejä. Ehkäpä olisi jo aika perustaa myös miehille vastaavanlainen vaateliike ja sen omistajan julkaista blogia. Se olisi kai sitä tasa-arvoa.
  Laitan taatusti meiliä Kata Doppiin mitä valitsen ja maanantaina poikkeaan Doppailemaan.
  Aurinkoista viikonloppua ja nähdään.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Minulla oli hieman teknisiä ongelmia tämän postauksen kanssa joten siksi vastaus vasta nyt 🙂 Siis ruutuhousut ovat ihanat ja miten ne sopivatkaan sinulle 🙂 Miehet usein kaipaavat apua ja ovatkin uskollisia, jos löytävät kivan liikkeen. Nähdään, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *