Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


9.8.2019 |

Time to go ”back to work”: Kameli housut

Kameli housut

Neljäs teemapäivä jatkuu kamelin värisillä housuilla. Ensimmäisen teemapostauksen päätuote oli musta perushame Grants. Kerroin, että Grants on samaa laatua kuin monelle jo entuudesta tutut Beck housut. Nyt myös nämä housut, Masterton housut ovat samaa laatua kuin Beck housut.

Beck housut ovat kiitolliset pese ja pidä-housut. Jos et vielä tunne Beckejä, niin pääset tutustumaan niihin täältä.

 

Kameli housut

Loaferit € 169,00

 

Kameli housut

Masterton housut

Näiden housujen vyötärö ei ole yhtä korkea kuin keskiviikko postauksen Zella Highwaist housujen vyötärö. Näiden vyötärö loppuu juuri navan kohdalle. Näiden korkeus on kuten Beck housujen vyötärön korkeus. Näissä on sivutaskut ja sivutaskuissa on vetoketjut. Takana on kaksi viirutaskua ja toisen viirutaskun päällä on vielä pieni viirutasku. Lahkeet ovat kapenevat alaspäin ja lahkeiden ulkoreunassa on pienet halkiot. Sovita housuista yhtä kokoa pienemmät kuin normaalisti käytät.

Vetoketjut taskuissa ovat loistavat! Ne ehkäisevät sen, että taskut eivät yhtään aukea lantion kohdalta.

Mitat 38 kokoiselle housulle ovat:

Vyötärö 86 cm, ei vartalosi kapein kohta, vaan navan päältä
Lantio 106 cm
Housujen pituus lantiolta lahkeen reunaan 102 cm

 

Kameli housut

Masterton housut ovat rennot, mutta pieni kiiltävyys takaa sen, että ne voi pukea myös iltatilaisuuteen

Dust silkkipaita

Dust paidat ovat ns. joka paikan paitoja. Ne ovat materiaaliltaan silkkitstrechiä eli kepeitä ja joustavia päällä. Dust paidassa on v-kaula-aukko ja muutama nappi edessä. Paidassa on pienet holkkihihat, jotka peittävät olkapäät juuri sopivasti, jos haluaa olla pelkällä paidalla töissä. Dust paita on helppo pukea housujen ja hameiden sisälle, koska se on niin ohut.

Dust paidan pohjaväri on musta. Kukissa on keltaisen eri sävyjä ja valkoista.

 

Kameli housut

Tyler neuletakki on ns. housuneuletakki

 

Kameli housut

Tyler neuletakki

Vaikka Tyler neuletakissa on villaa ja mohairia niin se on ilmavan kevyt. Se on malliltaan hieman reiluhko, mutta niin sen kuuluu ollakin. Neuletakissa on sivuissa taskut ja siinä ei ole nappeja. Tyler neuletakki loppuu puoleen reiteen. Juuri tämän mittainen neuletakki sopii housujen kanssa. Tällöin neuletakin alta näkyy vielä reippaasti jalkaa ja se yleensä jää piiloon talvitakin alle, mistä asiasta moni pitää.

Tyler neuletakkia löytyy

 

Kameli housut

Muistathan pukea housuihin vyön, jos housuissa on vyölenkit. Vyölenkit eivät ole koriste.

 

Kameli housut

Leopardi lenkkarit € 159,00

 

Kameli housut

Iris neule

Iris neule on kaunis! Siinä on viehättävät hihat, jotka loppuvat kyynervarren alapuolelle. Poolokaulus tekee siitä pukevan ja trendikkään. Vyötäröllä on leveä resorineulos. Neuleen voi pukea yksistään, mutta sen alle voi pukea pitkähihaisen trikoopaidan tai Paitapuseron. Paitsikan kaulus vedetään poolokauluksen päälle ja hihoja voi hieman kääräistä. Näin Iris neule toimii myös neuleliivinä.

Iris neule löytyy ainoastaan tässä ylellisessä luonnonvalkoisessa sävyssä

 

Kameli housut

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Kaunis Gabi back to work asuissa.
  Housut malli sekä väri 10+.
  Dust paita Tyler neuletakin rento ja nuorekas yhdistelmä.
  Loaferit ja leopardi lenkkarit kiireisen aamun pelastajat. Korkkarit voi halutessaan sujauttaa töissä jalkaan.
  Iris neule on koukuttavan pehmeän pumpulinen ja oiva valinta vilukissalle. Talvella sen alle voi sujauttaa pitkähihaisen lämmittämään. Ihania asuja ja nyt mietintämyssy päähän mikä näistä tuntuu omanlaiselta, mutta toisi silti uudistusta työpukeutumiseen.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Housut ovat ihanat ja erityisesti materiaali on niin huippu, kun on helppohoitoinen. Neuletakki on oikein talven pelastus, välillä jopa kesän pelastus…Kiitos kun tykkäät ja mieti rauhassa ja tervetuloa sovittelemaan 🙂 Terveisin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *