Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


6.8.2019 |

Time to go ”back to work”: Perushame

Time to go "back to work": Perushame

Onko kesäloma ohi ja on aika palata töihin? Uskon, että monella on juuri tämä tilanne. Toivottavasti arkeen palaaminen on sinusta mielekästä ja helpotamme sinun aamujasi tämän viikon teemalla ”Back to work”. Olemme stailanneet jokaiselle seuraavalle päivälle tällä viikolla alkusyksyyn sopivia asukokonaisuuksia.

Näitä tulevia asukokonaisuuksia voit pukea yhteen tai yhdistellä omaan vaatekaappiisi saaden kivoja ja uuden näköisiä asuja, jotka piristävät elokuun aamuja!

 

Time to go "back to work": Perushame

Perushame

Perushame ja nimenomaan mustana, kuuluu vaatekaapin peruspilareihin. Perushame valitaan oman vartalotyypin mukaan. Jollekin vartalolle sopivat loistavasti A-linjaiset hameet, toiselle taas kapeat kynämäiset hameet. Hameet ovat siitä kivoja, että niiden ympärille voi rakentaa useita ja useita eri asukokonaisuuksia. Hameesta saa erinäköisiä asuja riippuen siitä ollaanko menossa töihin, messuille, kylään, illallisille, juhlimaan tai ihan minne vaan…you just name it! Hame on naisellinen, naisellisempi kuin housut. Hame vaatii sukkahousut ainakin syksyisin ja talvisin. Hame vaatii myös tyyliin sopivat kengät, koska hame ei anna anteeksi ”huonoja” kenkiä samalla lailla kuten housut.

 

Time to go "back to work": Perushame

Loaferit

Nämä ovat supertyylikkäät loaferit. Nämä ovat mustaa mokkanahkaa ja mikä parasta, myös kiilakorko on mokkanahkaa. Juuri se tekee niistä supertyylikkäät. Loaferit ovat eleettömät, eivätkä ne varasta huomiota asusta. Kiilakorko on noin 3-4 cm korkea ja loaferit on helppo pukea jalkaan.

Loaferit ja mustat paksut sukkahousut yhdessä pidentävät jalkaa. Loaferit sulautuvat sukkahousujen kanssa yhteen. Loaferit voit pukea millaisten asujen kanssa tahansa!

 

Time to go "back to work": Perushame

Rusettipaita

Konjakin eri sävyt ovat syksyn hittivärejä!

Viskoosipaita kauniilla rusetilla ja täyspitkillä hihoilla on hyvä perustuote tulevaan syysgarderobiin. Rusettipaita ei petä koskaan, se on aina tyylikäs. Rusettipaidasta saa virallisen ja uskottavan työlookin, mutta myös rennon ja naisellisen lookin yhdistämällä se farkkuihin.

Rusettipaitaa löytyy myös kerman värisenä, esittelemme sen teille huomenna.

Kietaisuneule

Kietaisuneule rusettipaidan päällä toimii kivasti. Kietaisuneuleen alle on puettava jotain, muuten se on liian avonainen. Leveät resorit hihansuissa ja vyötäröllä ovat pukevat.

Kietaisuneuletta löytyy mustan lisäksi vaalea rosa ja materiaali on 100% villa.

 

Time to go "back to work": Perushame

Time to go "back to work": Perushame

Grant hame

Moni tuntee meidän Beck-housut. Ne ovat hyvät housut, joita vain pestään ja pidetään. Tämä Gants hame on samaa materiaalia kuin Beck housut. Hieman kiiltävää polyesteri/elastania. Hameessa on korkea vyötärö. Hameen lantion kaari on hieman pyöristetty. Siinä on taskut sivuilla ja kauniit päällystetyt napit edessä. Nappeja voi avata, mutta takana on myös halkio, joka tekee hameella kävelemisen helpommaksi. Gabilla on päällään hameesta koko 36 ja se ylettyy hänen 170 cm varressaan juuri polven alle.

Tämän hameen yhdistät arkeen ja iltamenoihin vaihtelemalla yläosia, sukkahousuja ja kenkiä tilaisuuden mukaan

 

Time to go "back to work": Perushame

Nämä saappaat mustina ja cyrryn värisenä löydät sunnuntain postauksessa, missä esittelimme doppwoman mekkoja. Pääset postaukseen tästä.

 

Time to go "back to work": Perushame

Tilly neule

Tilly neule on malliltaan reiluhko. Siinä on v-kaula-aukko, joka ei tarvitse alleen mitään. Siinä on vajaamittaiset hihat ja neuleen sivussa on halkiot. Neule on 90% villaa ja 10% cashmiriä. Neule sopii myös housujen kanssa, se ylettyy melkein pepun alle. Sen alle voi pukea vaikkapa kaulauspaidan ja kauluspaidan hihoja kääräistään hieman lyhkäisemmiksi. Neuleen väri on kaunis, se on vaalean harmaa melerattu.

Olemme ostaneet tälle syksylle paljon neuleita. Laadukas neule kestää käyttöä ja on aina tyylikäs.

 

Time to go "back to work": Perushame

Höpö, höpö juttuja ovat ne, kun mekkoja ja hameita ei voi käyttää kuin kesällä kun muuten tulee kylmä. Mekkojen ja hameiden alle puetaan 66 den tai 100 den sukkahousut. Mukavat, joustavat, pehmoiset sukkikset, jotka tukevat massukkaa ja nostavat peppua. Tällaiset sukkikset ovat lämpimiä! Ne nappaavat vartaloon kiinni ja lämmittävät.

 

Time to go "back to work": Perushame

Jos inhoat sukkahousuja, niin veikkaan että et ole kokeillut vielä sukkahousujen Rolls Roycea. Kerron näistä lisää kun tulee sukkistarve tai esittelemme sinulle ne, kun tulet käymään 🙂

 

Time to go "back to work": Perushame

Neule sopii myös kapean hameen kanssa, kun sen jättää ”roikkumaan” rennosti sen päälle

 

Time to go "back to work": Perushame

Löydät kaikki tuotteet liikkeestämme tai Doppshop verkkokaupastamme.
Kun klikkaat pinkkiä tekstiä, pääset suoraan kyseiseen tuotteeseen.

Tuotetiedustelut: shop@dopp.fi


2 kommenttia

  1. Jaana sanoo:

    Upea Gabi ja Back to work asut vetivät tämän viimeistä lomaviikkoa viettvän aivan sanattomaksi.
    Ihania asuja ja upeita värejä. Kunhan pääsen kotimaan matkaltani Helsingiin, niin tiedän mitä teen: poikkeaan ”doppailemaan” Doppiin tai joudun varmaan laittamaan viestiä reissultani, koska parhaat asut menevät hetkessä kaupaksi.

    • Kata sanoo:

      Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos sinulle, tervetuloa doppailemaan ja laita viestiä, jos tuumailet jotain! Ja nauti vielä kesälomastasi 🙂 Terveisin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *