Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


7.8.2019 |

Time to go ”back to work”: Korkeavyötäröiset housut

Korkeavyötäröiset housut

Eilen alkoi tämän viikon kestävä postaussarja teemalla ”Back to work”. Postaussarja sisältää sellaisia asukokonaisuuksia, mitä voit pukea aamuisin töihin.

 

Korkeavyötäröiset housut

Korkeavyötäröiset housut

Mustat housut

Mustat housut ovat vaatekaapin kulmakivi. Mikäli olet enemmän sinisen ystävä, ovat silloin tummansiniset housut vaatekaappisi kulmakivi.
Mustat housut koetaan helpoksi yhdistää mihin vaan. Niihin sopii yläosa kuin yläosa, sen enempää ei tarvitse aamulla asua miettiä. Mustat housut soveltuvat työkäyttöön ja juhlakäyttöön. Ne ovat ajattomat ja käytännölliset. Ne jalassa ei tunne itseään yli- eikä alipukeutuneeksi. Voidaan ostaa uudet mustat housut juhlaan ja juhlan jälkeen ne otetaan arkikäyttöön.

 

Korkeavyötäröiset housut

Rusettipaita

Eilen esittelimme teille tämän rusettipaidan curryn värisenä ja tässä on sama paita, mutta kerman värisenä. Kerman väri  on huomattavasti armollisempi kasvoja vasten kuin vitivalkoinen. Jos valkoinen väri tuntuu liian ”kovalta ja kylmältä” niin sovita kermaisia sävyjä. Ne ovat pehmeitä ihoa vasten.

Minulla on paidasta koko 34, mutta paita on 100% viskoosia joten suosisin kokoa 36 koska paita voi kutistua pesussa.

Muistathan aina kuositella viskoosipaidat kun otat ne pesukoneesta. Pese ne myös kylmällä, 30 asteisella vedellä. Jos viskoosipaita on hieman kutistunut pesussa, laita siihen runsaasti vesihöyryä kun silität sen. Näin kudos aukeaa ja palautuu ennalleen.

 

Korkeavyötäröiset housut

Zella highwaist

Wou, wou, wou! Muuta en voinut viime talvella hihkaista, kun vedin nämä housut jalkaani, kun olimme ostamassa Gabin kanssa tätä syysmallistoa. Housujen istuvuus on täydellinen ja niissä on nyt oikeasti korkea vyötärö! Vyötärö tulee noin 2 cm navan yläpuolelle, vyötärön kapeimpaan kohtaan. Miten hyvältä ne tuntuvatkaan päällä ja ne istuvat napakasti myös vyötärön takaa. Sinne ei jää tyhjää vyötärönauhan kohdalle.

Minulla on housuista päälläni koko 36 eli totean, että koot vastaavat normaaleja kokoja. Lahkeissa on yksi mitta eli itselleni koko 36/163 cm loppuu nilkkaluun kohdalle.

 

Ethän välitä liskojaloistani…jalkapöydän päällä ja käsien päällä minulla on vahvat verisuonet.

Kultasolkiset avokkaat

7 cm tolppakorko tekee kengistä käveltävät ja hyvät jalkaan. Rakastan kenkien kullanvärisiä yksityiskohtia koroissa ja edessä olevassa soljessa. Avokkaat ovat kauniit, ne soveltuvat tyylikkäästi töihin mutta ne soveltuvat myös juhlakengiksi.

 

Korkeavyötäröiset housut

Sinikanttinen paita

Moni haluaa päivittää työn alkaessa vaatekaappiiaan uudella paidalla. Tässä on kaunis kuosipaita, jonka katseenvangitsijoina toimii tummansiniset kantit. Tummansinisen lisäksi paidasta löytyy valkoista ja beigeä. Paita on malliltaan suora ja kuten huomaat, se ylettyy reippaasti pepun alle. Paidan helma on pyöristetty. Paita vastaa normaalia kokoa, minulla on paidasta koko 36.

 

Rannekkeet ovat tummansiniset

 

Korkeavyötäröiset housut

Zella higwaist housua löytyy

 • Mustina
 • Tummansinisinä, kuten näissä neljässä alimmassa kuvassa
 • Konjakin värisinä

Kaikki nämä kolme väriä löydät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Tästä kuvasta näet housun etuleikkauksen, joka on alaspäin oleva v-leikkaus. Se tulee juuri sopivasti massukan päälle, tukien massukkaa. Samoin tämä leikkaus kaventaa lantion, koska v-leikkauksen suunta on alaspäin.

 

Korkeavyötäröiset housut

Housuissa on sivutaskut, jotka on tuotu hieman lantion etupuolelle

Jos housuissasi sivutaskut aukeavat, niin ne voivat olla väärässä kohdassa. Sivutaskut tulee olla aina hieman lantion edessä, ei ihan sivussa, jotta ne pysyvät paremmin kiinni.

Millaiset housut sopivat eri vartalotyypeille? Lue kirjoittamani postaus housujen malleista eri vartaloille täältä.

 

Korkeavyötäröiset housut

Takataskuja ei ole. Takana on poikkisauma ja pystysaumat koko lahkeen pituudelta

 

Korkeavyötäröiset housut

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 


10 kommenttia

 1. Tiina sanoo:

  Ihan samat ajatukset nilkkamittaisista housuista täällä 178 cm omaavana. Eikä meille pitkille mielestäni nämä normimitoitetut housut riitäkkään. Extrapitkät Beck housut ovat meitä varten. Niillä mekin pääsemme samaan muotiin muiden mukana. Toivoisin vaan joskus, että valikoimaa olisi enemmän. Mutta ainahan löytyy sitten niitä farkkuja.

  • Kata sanoo:

   Hei Tiina ja kiitos kommentistasi 🙂 Beck extrapitkänä on onneksi valikoimissa:) ja kuten mainitsit, tilaan 34″ pitkiä farkkuja jos vaan halutaan. Sieltä on tullut muuten uusi todella hyvä farkkupesu. Ja mietin, että uusi musta Luxury bootcut voisi riittää sinulle pituutena. Älyttömän style ja hyvä housu. Kuvaamme nekin kun ehdimme. Tule sovittelemaan kun kun katsot sopivaksi 🙂 Mukavaa viikkoa, kata

 2. Tiina sanoo:

  Sinikanttinen paita näyttää hyvältä. Onko sekin viskoosia?

  • Kata sanoo:

   Hei Tiina ja kiitos kommentistasi 🙂 Paita on ohutta 100% puuvillaa. Mukavaa viikkoa, kata

 3. Anonyymi sanoo:

  Olen pitkä, 175cm, ja tunnen noissa nilkkapituisissa housuissa itseni vieraaksi. Tuntuu siltä kuin housut olisivat jääneet liian lyhyiksi – siis kasvanut niistä ulos kuin lapsena. Onko tämä ajatus vain päässäni?

  • Kata sanoo:

   Hei ja kiitos viestistäsi 🙂 Ajatus ei ole vain ”sinun juttusi” vaan sanoisin että 80-90% pitkistä naisista vierastaa nilkkahousuja. Kun olen aina kysellyt moiseen syytä, niin yleensä se on se, että lapsena jo oli vaikeata löytää sopivan mittaisia housuja jos oli hoikka. Ne olivat aina lyhkäisiä. Muisto on sieltä peräisin. Myös joku on sanonut, että jos on pitkä nainen, niin jalan koko voi olla suurempi niin jalkaa ei halua korostaa. Näitä syitä olen kuullut ja yleensä aina kysynkin ensin pitkältä naiselta, että pidätkö nilkkahousuista? Kuten mainitsin, niin usein miten vastaus on ”en”. Mutta tarjontaa löytyy, tule käymään niin sovitellaan housuja, me autamme 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Nina sanoo:

  Kivan näköiset ja pienellä jutulla eli korkealla vyötäröllä housujen ilme muuttuu yllättävän paljon. Miten kuvailisit mallia, sopiiko A-vartalolle?

  • Kata sanoo:

   Hei Nina ja kiitos viestistäsi 🙂 Kyllä, nämä ovat juuri A-vartaloisen housut! Eli kapea ja korkea vyötärö ja lantiolla tilaa, jos on tarvis. Vyötärö koossa 38 on 78 cm ja lantio 100, joten tämä mitta kertoo juuri sen. Tervetuloa sovittamaan, Kata

 5. Jaana sanoo:

  Mahtavia asuja töihin taas jälleen kerran.
  Rusettipaidan väri on pehmeä ja kerman sävy saa ihon todellakin hehkumaan.
  Housut korostavat upeasti vyötäröä. Napakat ja hyvällä leikkauksella varustetut housut. Kenkiä, puseroa ja asusteilla vaihtamalla niillä voi mennä after work tilaisuukseen, eikö? Vai mitä mieltä on tyylitaikuri Kata?
  Molemmat kengät ovat upeat. Kultasolkiset avokkaat elegantit ja nilkkureissa taas upea väri. Molemmat ovat jaloille ystävällisiä niin lesteiltään kuin koroiltaan. Helpot ja huolettomat kengät.
  Sinikanttinen paita raikas ja nuorekas. Ihaninta on, että huonoina aamuina se peittää pepunkin.
  Saas nähdä millaisia asuja vielä tällä viikolla näemmekään. Helpottaa ensi viikon työhön menoa, kun voi loppu viikosta käydä päivittämässä työasunsa. Kunhan pääsen vaan Helsinkii täältä kalakukkojen kaupungista niin nähdään Doppissa.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit 🙂 Kivaa, että pidät asuista! Kyllä, ne soveltuvat moneen menoon. Vaihtaa vain yläosan sopivaksi ja ne kengät myös. Kyllä, se peittää pepun ja se on mukavaa 🙂 Nauti kalakukoista ja nähdään 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *