Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Time to go ”back to work”: Nahkahame

Nahkahame

Tiistaina aloitettiin ”Back to work” teemaviikko mustalla hameella. Eilen jatkoimme teemaviikkoa täydellisillä housuilla. Mustista ja tummansinisistä housuista koot hupenivat alta aikayksikön, mutta saamme lisää Zella highwaist housua ensi viikon alussa. Tänään on taas hameen vuoro, esittelyssä on beige nahkahame.

Saimme päivitettyä eiliset Zella highwaist housut myös kamelin sävyisinä Doppshop verkkokauppaamme. Löydät housut täältä.

 

Nahkahame

Nahkahame on tehty paloista. Tämä tekee hameesta mielenkiintoisen. Hameessa on vyötärönauha, joten se pysyy hyvin vyötäröllä. Hame levenee aavistuksen alaspäin. Tämä on hyvä asia, koska joskus liian kapeat nahkahameet repeävät helposti halkion kohdalta, esim. autoon mentäessä ja niitä on hankala korjata nätisti. Hameen sivussa on taskut ja hameessa on vuori.

 

Apilapaita

Mustapohjaisessa Apilapaidassa on valkoisia ja beigejä kukkia tai minusta ne näyttävät nopeasti katsomalla apilanlehdiltä. Tästä syystä nimesin sen apilapaidaksi 🙂 Apilapaidassa on napit koko matkan alas asti. Siinä on paitapusero kaulus ja napit alkavat vasta decoltelta, mutta paita ei ole liian avonainen. Se ei tarvitse toppia alleen. Apilapaita on 100% viskoosia.

Paita on malliltaan suorahko ja se ylettyy juuri pepun alle, joten se näyttää kivalta myös kapeiden housujen päällä.

Minulla on paidasta koko 36 eli paita vastaa normaalia kokoa.

 

Gil nilkkurit

Tässä on taas sarjassamme ”nilkkurit 7 cm koroilla, joilla käveleminen on kuin pumpulia jaloille”.

Toisin sanoen 7 cm korko ei tunnu missään. Edestä nilkkurit ovat aavistuksen kohotetut. Nilkkurit ovat mokkanahkaa, niissä on vetoketju sisäsaumassa ja superkaunis solki nilkkureiden ulkoreunassa. Sisältä nilkkureiden pohja on pehmoista samettia ja ulkopohja on kumia.

Itse rakastan nilkkureita, jotka loppuvat juuri nilkkaluun kohdalle. Ne ovat supernaisellisia ja jalat näyttävät pidemmiltä kun nilkkurin reuna loppuu juuri tuohon, eikä 3 cm ylemmäs kuten niillä yleensä on tapana.

Suosittelen katsomaan parempaa kuvaa nilkkureista täältä. 

 

Tässä on hieman rennompi työasu
Venus paitis

Venus paitis on rento. Se on puuvilla/elastania, mutta se on ohut. Sen voi pukea neuleiden alle, jotka ovat istuvia kuten tämä ballerina kietaisuneule. Paitis on malliltaan suorahko, mutta ei kuitenkaan oversize mallinen. Paitis ylettyy haarasaumaan ja sen helma on pyöristetty. Se on kaunis myös ihan suorana ja roikkuvana housujen päällä, kun hihoja hieman kääräisee ja jättää muutaman napin ylhäältä auki.

 

Kun paitis ja neule ovat sävy sävyyn, niin kokonaisuus on tyylikäs ja rauhallinen

 

Ballerina kietaisuneule

Kaipaako tämä kietaisuneule enään esittelyjä? Siis tämä kaunis ja kätevä 100% merinovilla kietaisuneule? Nimesin sen ballerina kietaisuneuleeksi, koska balettitanssijathan käyttävät tällaisia neuleita kun treenaavat, eikö vain? Ballerina neuleen voit pukea myös mekkojen päälle sekä housujen ja hameiden kanssa. Sen alle voi pukea esim. topin, paitiksen tai ohuen poolon. Nauhan voi kietaista eteen sivulle tai taakse.

 

Ballerina kietaisuneuletta löytyy meiltä myös:

Löydät tuotteet liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Nahkahame on ihanan värinen.
  Apilapaidan pituus taas näin kesä jälkeen oiva, koska sillä voi peittää pepun.
  Venus paidan ja ballerina neuleen sövy sointuu kauniisti yhteen nahkahameen kanssa. Super ihana ja tyylikäs yhdistelmä.
  Pelkäsin jo syksyn tulon poistavan lenkkarit valikoimasta, mutta onneksi niitäkin löytyy. Lenkkareissa on pienet sievät yksityiskohdat piristämässä.
  Nilkkurit ovat kyllä naiselliset ja onneksi niitä löytyy eri koroilla.
  Korikassi näyttää jännältä. Onko se avonainen vai saako sen kiinni myös?

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit 🙂 lenkkareita edelleen löytyy ja hyvä niin. Varsinkin Helsingissä niillä voi mennä jopa koko talven, ainakin jos autoilee. Totta, nilkkureita löytyy eri koroilla jotta jokaiselle on jotain. Korikassissa on pieni neppari sisällä. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata